Benim olmustu daha onceki tup bebek denememde 7 gun koyu kahve leke olmustu ve 10.gun gittim kan test yaptim 117 cikmistiKızlar bugün 8. Günüm
Ve koyu kahve lekelenmem oldu
Korkuyorum
Böyle olan varmı
Moralim bozuldu
Gerçi baktım koyu kahve ve siyah tutunma belirtisiymiş
Kırmızımsı iyi değilmiş ama korkuyorum
Bana bişeyler söyleyin ne olur
Bebeğin doğdu dimi canım düşük falan değilBenim olmustu daha onceki tup bebek denememde 7 gun koyu kahve leke olmustu ve 10.gun gittim kan test yaptim 117 cikmisti
Birde kaçgün sonra duş aldınız.amiinn canm İNŞALLAH. 8. GUN TRASNFERDEN SONRAKI EK EMBRİYO.
Dogdu 3.5 yadinda 1 oglum var simdi ogluma kardes bekliuorum nasipseBebeğin doğdu dimi canım düşük falan değil
7.günüydü tatlım :)seninle aynı gün transfer oldu sanırım senin de bugün 8.gün değil miHayir canm. Tek yumurta ikizi olurmus. Embriyo kendi icinde bölünmüş olabilir dedi. Dun sen kann veridiginde transferin kacinci gunuydu
Canım benim kasık batmalar ım devam ediyor gögüs ağrım var dokununca ağrıyor ama yeşil damarlar görünüyor canım
Canım git tahlil yaptır sonuca göre doktor unu ara belki ilaçlarını değişir ler tutunma kanaması da olabilir tabi yüksek ihtimal tutunma inşallahKızlar bugün 8. Günüm
Korkuyorum
Böyle olan varmı
Moralim bozuldu
Hayırlı olsun canımKızlar kan testi yaptırdım. 308 çıktı. Transferden sonra 10. Günümdu blastisit transfer edilmişti iki tane. Hafif kasık batmasi, şişkinlik ve aşırı iştah dışında bir belirti yok. Pazartesi testi yenileurcegim. I ki kat artmışsa kese için çağırirlar sanırım
Hiç korkma canım yumurta toplandı akşamına konsere gittim ben :)kızlaaaaarrrr benimde yarın yumurtalar toplanacak ve ben çok korkuyorum. Aşırı stresliyim ne olacak ne yapıcam bilmiyorum. dua edin bana lütfen çok ihtiyacım var
Cnmmmm hicccc korkma aksine cokkkk sevinnnnnm bndede aynisi olmustu kizima ilk hamileligimde yerlesne kanamasi sevinnnn hamilesinnnnn.....Kızlar bugün 8. Günüm
Korkuyorum
Böyle olan varmı
Moralim bozuldu
Aynen beraber sayılırız
Oo bir gün farkla demekki .. bizi ne bekliyo acaba kontrolde, transferimiz ne zaman olur kafamda deli sorularkafeini bende bıraktım açık limonlu çay içiyorum , beslenmeme dikkat ediyorum bakalım
Benim 3 gün bugün sağ gögsümün ucu ve alt tarafı çok sızlıyor çekiliyor ovalıyorum 10 dk geçmiyor.sizinkide böyle birşey mi?
Bana herhangi bir gün söylenmedi . İğne ilaç mı kullancaz acaba onuda bilmiyorum . Ayrıca benim 3. Gün dondurulmuş embriyosu . Senin durumun nasıl tedavi basıl olacak dediler mi canım?Aynen beraber sayılırız
Kontrolden sonraki 5. Gün dediler bana bakalım öyle mi olacak
Allah bağışlasın cnm inşallah bende kavuşurum evladımaDogdu 3.5 yadinda 1 oglum var simdi ogluma kardes bekliuorum nasipse
Hayırlı olsun canım benimKızlar bugün transferim oldu bekleme kervanına katıldım ben de Allah şsteyen herkese nasip etsin inşAllah. Olmayan arkadaşlara da sabır ve gönül ferahlığı diliyorum RABBimden, Allah bizleri görür bilir O kalplerin özünü bilendir bize de kalbimizdekileri tez vakitte nasip etsin inşAllah
İnşallah canım sağol cevabın içinCanım git tahlil yaptır sonuca göre doktor unu ara belki ilaçlarını değişir ler tutunma kanaması da olabilir tabi yüksek ihtimal tutunma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?