TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Benim olmustu daha onceki tup bebek denememde 7 gun koyu kahve leke olmustu ve 10.gun gittim kan test yaptim 117 cikmisti

kızlaaaaarrrr benimde yarın yumurtalar toplanacak ve ben çok korkuyorum. Aşırı stresliyim ne olacak ne yapıcam bilmiyorum. dua edin bana lütfen çok ihtiyacım var

Canım git tahlil yaptır sonuca göre doktor unu ara belki ilaçlarını değişir ler tutunma kanaması da olabilir tabi yüksek ihtimal tutunma inşallah

Kızlar kan testi yaptırdım. 308 çıktı. Transferden sonra 10. Günümdu blastisit transfer edilmişti iki tane. Hafif kasık batmasi, şişkinlik ve aşırı iştah dışında bir belirti yok. Pazartesi testi yenileurcegim. I ki kat artmışsa kese için çağırirlar sanırım

Hayırlı olsun canım

Cnmmmm hicccc korkma aksine cokkkk sevinnnnnm bndede aynisi olmustu kizima ilk hamileligimde yerlesne kanamasi sevinnnn hamilesinnnnn.....

Benim 3 gün bugün sağ gögsümün ucu ve alt tarafı çok sızlıyor çekiliyor ovalıyorum 10 dk geçmiyor.sizinkide böyle birşey mi?

Benimde sol göğsüm ilaçlara başladığımdan beri çok acıyor ama ara ara yanarak içten böyle ucu falan çok acıyo ama içime işliyor sütyen takamıyorum dün gece yine çok oldu bende ovalıyorum

Aynen beraber sayılırız
Kontrolden sonraki 5. Gün dediler bana bakalım öyle mi olacak
Bana herhangi bir gün söylenmedi . İğne ilaç mı kullancaz acaba onuda bilmiyorum . Ayrıca benim 3. Gün dondurulmuş embriyosu . Senin durumun nasıl tedavi basıl olacak dediler mi canım?

Arkadaslar benim transferim agutosun 2snde test ne zaman yapsam

Hayırlı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…