İnşallah canım ya allahım banada o duyguyu yaşatsınCnmmmm hicccc korkma aksine cokkkk sevinnnnnm bndede aynisi olmustu kizima ilk hamileligimde yerlesne kanamasi sevinnnn hamilesinnnnn.....
AminnnnnnnnBacak agrim ve kasik batmam devam bgn kalcama dogru sizlioo.. 10.gunum 2gunum kaldiiii rabbimmmm sen hepimize bebissssss nasipppppp ettttttt.....
Canim sıkıntı yapma. Yerlesme kanaması. Bana da oldu geçen hafta. Pozitif su an.Kızlar bugün 8. Günüm
Ve koyu kahve lekelenmem oldu
Korkuyorum
Böyle olan varmı
Moralim bozuldu
Gerçi baktım koyu kahve ve siyah tutunma belirtisiymiş
Kırmızımsı iyi değilmiş ama korkuyorum
Bana bişeyler söyleyin ne olur
Canım kaçıncı gün oldu ve nasıldı tarif edebilirmisinCanim sıkıntı yapma. Yerlesme kanaması. Bana da oldu geçen hafta. Pozitif su an.
5. Gün transferi benimki. 8. Gün öğlen kahverengi lekelenme başladı. Peceteye geliyordu sildikçe. 10. Günümde gectiCanım kaçıncı gün oldu ve nasıldı tarif edebilirmisin
Benim merkez 10.gunde istiyor testiBacak agrim ve kasik batmam devam bgn kalcama dogru sizlioo.. 10.gunum 2gunum kaldiiii rabbimmmm sen hepimize bebissssss nasipppppp ettttttt.....
Hayırlı olsun iki kat artmışKızlar bir şey sorucam. Hastaneden hastaneye sonuçlar değişir mi. Benim 2 gün once beta hcg 236 çıkmıştı bugün başka bi hastanede tekrar etmem gerekti. 437 cıktı. Dr um gayet iyi haftaya cuma gel ultrasonda bakalim dedi.
Sağolasın. Allah herkese sağlıkla nasip etsin inşallah. Inşallah sonucu da guzel olurHayırlı olsun iki kat artmış
Benimde 2. Sinde oldu 14 dendi ama 5. Gün embriyosu haftaya cuma inşallah yaparım. Sizin kaçıncı gün embriyosuArkadaslar benim transferim agutosun 2snde test ne zaman yapsam
Gunden gune betahcg degisir normal yani bu durum hatta katlanmasi rakamin bebegin buyudugunu gosterirKızlar bir şey sorucam. Hastaneden hastaneye sonuçlar değişir mi. Benim 2 gün once beta hcg 236 çıkmıştı bugün başka bi hastanede tekrar etmem gerekti. 437 cıktı. Dr um gayet iyi haftaya cuma gel ultrasonda bakalim dedi.
Evet 22 temmuz opu oldu. 27 temmuz trasnfer edildi. Canm doktor bisiy dedimi sana bida ne zaman kan vereceksin beni pazartesi çağırdılar.7.günüydü tatlım :)seninle aynı gün transfer oldu sanırım senin de bugün 8.gün değil mi
Benim olmadı canım Allah isteyenlere versin bize de inşAllahHayırlı olsun canım benim
Ikiside tutmus mu demek oluyo bu acaba? Ikizmi yani birsey dedilermi acabaKızlar kan testi yaptırdım. 308 çıktı. Transferden sonra 10. Günümdu blastisit transfer edilmişti iki tane. Hafif kasık batmasi, şişkinlik ve aşırı iştah dışında bir belirti yok. Pazartesi testi yenileurcegim. I ki kat artmışsa kese için çağırirlar sanırım
Normal oluyorKızlar bisey sorcam sizde de opudan sonra kanama oldu mu..transferim oldu jeli kullandica lekeler geliyo hep normal mi
Cnm kahvİnşallah canım ya allahım banada o duyguyu yaşatsın
Senin kanam nasıldı hatırlıyormusun
Kahve siyah acik kirmizi karisikti ama ne biliomsn pozitifi aldiktan snra ara ara kirmizi yogun kanamalarim olmustu...İnşallah canım ya allahım banada o duyguyu yaşatsın
Senin kanam nasıldı hatırlıyormusun
Benimde 2. Sinde oldu 14 dendi ama 5. Gün embriyosu haftaya cuma inşallah yaparım. Sizin kaçıncı gün embriyosu
Aminnnnnnnn
Bende bugüne kadar belirti yok die ağlıyodum
Bacak ağrısı
Kasıkta iğne gibi hafif batmalar
Kahverengi akıntı
Oldu
Bilmiyorum ne olacak teste 3 gün var
Korkuyorum
Cnmmm korkmaaa bakkk bndede aynii kasik batma ve bacak agrisi dun aksam bacak agrisindn agladim kizimdada bole bacak agrisi cekmistimmm rabbimmmm nasippll edickkkk inaniorummmm
Transferinin kaçıncı günü kan test yaptırdın? Kaçıncı gün embriyosu ve kac tane konuldu?Kızlar bir şey sorucam. Hastaneden hastaneye sonuçlar değişir mi. Benim 2 gün once beta hcg 236 çıkmıştı bugün başka bi hastanede tekrar etmem gerekti. 437 cıktı. Dr um gayet iyi haftaya cuma gel ultrasonda bakalim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?