TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Bacak agrim ve kasik batmam devam bgn kalcama dogru sizlioo.. 10.gunum 2gunum kaldiiii rabbimmmm sen hepimize bebissssss nasipppppp ettttttt.....
Aminnnnnnnn
Bende bugüne kadar belirti yok die ağlıyodum
Bacak ağrısı
Kasıkta iğne gibi hafif batmalar
Kahverengi akıntı
Oldu
Bilmiyorum ne olacak teste 3 gün var
Korkuyorum

Canim sıkıntı yapma. Yerlesme kanaması. Bana da oldu geçen hafta. Pozitif su an.

Kızlar bir şey sorucam. Hastaneden hastaneye sonuçlar değişir mi. Benim 2 gün once beta hcg 236 çıkmıştı bugün başka bi hastanede tekrar etmem gerekti. 437 cıktı. Dr um gayet iyi haftaya cuma gel ultrasonda bakalim dedi.

Hayırlı olsun iki kat artmış

Gunden gune betahcg degisir normal yani bu durum hatta katlanmasi rakamin bebegin buyudugunu gosterir

Ikiside tutmus mu demek oluyo bu acaba? Ikizmi yani birsey dedilermi acaba

Kızlar bisey sorcam sizde de opudan sonra kanama oldu mu..transferim oldu jeli kullandica lekeler geliyo hep normal mi

İnşallah canım ya allahım banada o duyguyu yaşatsın
Senin kanam nasıldı hatırlıyormusun
Cnm kahv
İnşallah canım ya allahım banada o duyguyu yaşatsın
Senin kanam nasıldı hatırlıyormusun
Kahve siyah acik kirmizi karisikti ama ne biliomsn pozitifi aldiktan snra ara ara kirmizi yogun kanamalarim olmustu...

Bak ben sana soluorummm sen kesinnnnnn hamilesinnnn guven bana gununde yap testini...cvpbini beklicem...

Benimde 2. Sinde oldu 14 dendi ama 5. Gün embriyosu haftaya cuma inşallah yaparım. Sizin kaçıncı gün embriyosu

Transferinin kaçıncı günü kan test yaptırdın? Kaçıncı gün embriyosu ve kac tane konuldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…