TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Cnm kahv

Kahve siyah acik kirmizi karisikti ama ne biliomsn pozitifi aldiktan snra ara ara kirmizi yogun kanamalarim olmustu...

Bak ben sana soluorummm sen kesinnnnnn hamilesinnnn guven bana gununde yap testini...cvpbini beklicem...
Günüm salı günü beklicem mecbur bide çıkmazsa daha çok kasarım çünkü kendimi
Benimde aynı dediğin gibi kahve siyah açık kırmızı karışık

Slm kızlar güzel haberler var hepinizde belirtiler test sonuçları maşallah topiğimize kızlar bir haberde benden olsun sağlık ocağımızda bir ebe hemşire var genç o da hamilelik bekliyor Rabbim onada nasip eder inşallah ben testlerimi watsaptan attım bana kesin hamilesin dedi gayet net var dedive gebelik olmasa 2. Çizgi asla olmaz dedi .hayırlı oldun dedi .inşaallah Öyledir kızlar .

Gözüm Aydın canım

combo bence seninki Yerleşme kanaması. dejavu_one senin belirtilerde benimkilerin aynısı inşaallah sende hamilesindir. M muallimez sen zaten hamilesin
Canım inşallah
Biraz korkuttu beni ama
Bakalım hayır olur inşallah
Sen hamilesin zaten ötesi yok
Olmasa dediği gibi asla çıkmazdı kuzum
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Tekmiydi senin

Canım inşallah
Biraz korkuttu beni ama
Bakalım hayır olur inşallah
Sen hamilesin zaten ötesi yok
Olmasa dediği gibi asla çıkmazdı kuzum
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Tekmiydi senin
Canım 2 tane kondu bebek

Kızlar size bir şey sormak istiyorum iki tane embriyo koyduk deyip tek koymuş olamazlar değil mi bazı yerlerin öyle şeyler yaptığını duydum az önce emrbriyologla telefonda görüşürken size koyduğumuz embriyodan çok umutluyum dedi ben de iki tane koymamış mıydınız dedim evet iki tane dedi neden o zaman tek bahsetti içime kurt düştü

Kızlar. Bugün adet oldum . Bu ay histereskopi yapılacak . Fakat Doktorum kan pihtilasma ve genetik kromozom testi iştemisti ona göre konusucaz demişti. Bugün sonuçlarımı almaya gittim kanpihtilasma çıkmış fakat genetik test çıkmamış pazartesi günü cikicakmiş pazartesi de adetin 10. Günü oluyo. Doktoru mu arıcam fakat tecrübesi olanlara sormak istiyorum adetin 10.günü histeroskopi olurmu geç mi kalmış olurum sanki 7.günü demişti birkaç kişi öyle hatırlıyorum ..

Aynı kafadayız sanırım :) bende embriyoyu koyarken izledim 1 tane gözüküyordu.benimde aklımda iki tanemi gözükmesi gerekiyordu 1 tanemi?

Bencede hamilesin. RABBIM YARDIMCIN OLSUN BENDE 4 GEBELIK TESTI YYAPMISTIM HEPSI POZİTİFTI :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…