Günüm salı günü beklicem mecbur bide çıkmazsa daha çok kasarım çünkü kendimiCnm kahv
Kahve siyah acik kirmizi karisikti ama ne biliomsn pozitifi aldiktan snra ara ara kirmizi yogun kanamalarim olmustu...
Bak ben sana soluorummm sen kesinnnnnn hamilesinnnn guven bana gununde yap testini...cvpbini beklicem...
Kız ben 2. Gün duş aldım her akşamda alıyorum ama sıcak değil ılık suylaBirde kaçgün sonra duş aldınız.
Benim oğlumda Allah bağışlarsa 2,5 oluyor bu ayDogdu 3.5 yadinda 1 oglum var simdi ogluma kardes bekliuorum nasipse
Gözüm Aydın canımKızlar kan testi yaptırdım. 308 çıktı. Transferden sonra 10. Günümdu blastisit transfer edilmişti iki tane. Hafif kasık batmasi, şişkinlik ve aşırı iştah dışında bir belirti yok. Pazartesi testi yenileurcegim. I ki kat artmışsa kese için çağırirlar sanırım
Canım inşallahcombo bence seninki Yerleşme kanaması. dejavu_one senin belirtilerde benimkilerin aynısı inşaallah sende hamilesindir. M muallimez sen zaten hamilesin
Dün gece bendede oldu resmen sağ bacağımın çekmesine uyandımKızcocukoloji ve combo benim 2. Gebeliğimde bacak ve kalça ağrısı olsu bacağım çekiyordu haberimiz olsun
Canım 2 tane kondu bebekCanım inşallah
Biraz korkuttu beni ama
Bakalım hayır olur inşallah
Sen hamilesin zaten ötesi yok
Olmasa dediği gibi asla çıkmazdı kuzum
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Tekmiydi senin
İkizmi acaba :)Canım 2 tane kondu bebek
Teşekkür ederim cevap yazdığınız içinKız ben 2. Gün duş aldım her akşamda alıyorum ama sıcak değil ılık suyla
Allah bagislasin melrklerimiziBenim oğlumda Allah bağışlarsa 2,5 oluyor bu ay
Amin canımAllah bagislasin melrklerimizi
Aynı kafadayız sanırım :) bende embriyoyu koyarken izledim 1 tane gözüküyordu.benimde aklımda iki tanemi gözükmesi gerekiyordu 1 tanemi?Kızlar size bir şey sormak istiyorum iki tane embriyo koyduk deyip tek koymuş olamazlar değil mi bazı yerlerin öyle şeyler yaptığını duydum az önce emrbriyologla telefonda görüşürken size koyduğumuz embriyodan çok umutluyum dedi ben de iki tane koymamış mıydınız dedim evet iki tane dedi neden o zaman tek bahsetti içime kurt düştü
Bencede hamilesin. RABBIM YARDIMCIN OLSUN BENDE 4 GEBELIK TESTI YYAPMISTIM HEPSI POZİTİFTI :)Slm kızlar güzel haberler var hepinizde belirtiler test sonuçları maşallah topiğimize kızlar bir haberde benden olsun sağlık ocağımızda bir ebe hemşire var genç o da hamilelik bekliyor Rabbim onada nasip eder inşallah ben testlerimi watsaptan attım bana kesin hamilesin dedi gayet net var dedi ve gebelik olmasa 2. Çizgi asla olmaz dedi .hayırlı oldun dedi .inşaallah Öyledir kızlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?