Ben de bir tane gördüm canım Ama doktor dediki o gördüğün embriyolar değil arkasındaki su baloncuğu embriyo gözle görülmez dediAynı kafadayız sanırım :) bende embriyoyu koyarken izledim 1 tane gözüküyordu.benimde aklımda iki tanemi gözükmesi gerekiyordu 1 tanemi?
Arkadaşım bende puana kadar 2 tane Yaptım ikiside pozitifti eğer gördüysen.eşim az önce 2 tane daha almış pazartesi test günüm onları ne zaman yapsam acabaBencede hamilesin. RABNIM YARDIMCIN OLSUN BENDE 4 GEBELIK TESTI YYAPMISTIM HEPSI POZİTİFTI :)
Bilmem :)İkizmi acaba :)
HımmmBen de bir tane gördüm canım Ama doktor dediki o gördüğün embriyolar değil arkasındaki su baloncuğu embriyo gözle görülmez dedi
Ben de bir tane gördüm canım Ama doktor dediki o gördüğün embriyolar değil arkasındaki su baloncuğu embriyo gözle görülmez dedi
Arkadaşım bende puana kadar 2 tane Yaptım ikiside pozitifti eğer gördüysen.eşim az önce 2 tane daha almış pazartesi test günüm onları ne zaman yapsam acaba
Ne zaman kan testin cnmBilmem :)
Görmedim canm. Bi gun arayla yap artik zaten pazartesi dahada net olacak. :)Arkadaşım bende puana kadar 2 tane Yaptım ikiside pozitifti eğer gördüysen.eşim az önce 2 tane daha almış pazartesi test günüm onları ne zaman yapsam acaba
Pazartesi canımNe zaman kan testin cnm
Ben her sabah Yaparım pazartesiye kadarGörmedim canm. Bi gun arayla yap artik zaten pazartesi dahada net olacak. :)
Amin canım inşaallah vardırYarın sabah ilk idrarla yap canım. Benim bugün bel ağrım var bacağa vuran ağrı var biraz yürüdüm evde ağrıdı baya umutlansam mı bilmiyorum inşallah vardır benimdeşurda pazara ne kaldı canııımm
Aminnnn isallahhhhh su kan testiiii gunu bir gelseydiiiii rabbinnn eliyleee duayla...Kızcocukoloji ve combo benim 2. Gebeliğimde bacak ve kalça ağrısı olsu bacağım çekiyordu haberimiz olsun
İnşallah canlarAminnnn isallahhhhh su kan testiiii gunu bir gelseydiiiii rabbinnn eliyleee duayla...
Az kaldı benimde salıPazartesi canım
Benim ngs dem gelen embriyo larım var dondurulmuş 1 tane olacak bağışıklık sitemim yüksek çıktı pazartesi serum verecekler değişmezse cumartesi transfer 5. Gün embriyosu benim hayırlısı bakalım hakkımızdaBana herhangi bir gün söylenmedi . İğne ilaç mı kullancaz acaba onuda bilmiyorum . Ayrıca benim 3. Gün dondurulmuş embriyosu . Senin durumun nasıl tedavi basıl olacak dediler mi canım?
Hayırlı haberler alırız inşaallah canımAz kaldı benimde salı
Allahım hayırlar nasip eylesin
Canim bağışıklık derken anlamadım nasıl bir süreç bu ?Benim ngs dem gelen embriyo larım var dondurulmuş 1 tane olacak bağışıklık sitemim yüksek çıktı pazartesi serum verecekler değişmezse cumartesi transfer 5. Gün embriyosu benim hayırlısı bakalım hakkımızda
Coraspin akşamKizlar benim dun transferim oldum benim kullandigim ilaclar
Estrofem tb
Prednol yarim
Hibor 5000 kan sulandirici
Climara forte flaster
Folik asit
Coraspin
Crinone
Sizinkiler nedir acaba ozellikle olumlu olan arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?