TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Aynı kafadayız sanırım :) bende embriyoyu koyarken izledim 1 tane gözüküyordu.benimde aklımda iki tanemi gözükmesi gerekiyordu 1 tanemi?
Ben de bir tane gördüm canım Ama doktor dediki o gördüğün embriyolar değil arkasındaki su baloncuğu embriyo gözle görülmez dedi

Ben de bir tane gördüm canım Ama doktor dediki o gördüğün embriyolar değil arkasındaki su baloncuğu embriyo gözle görülmez dedi

hmm görülmeyebilie evet ben bir kere görmüştüm yıldız gibiydi ama demek değilmiş bunda ekran bana dönük değildi

Arkadaşım bende puana kadar 2 tane Yaptım ikiside pozitifti eğer gördüysen.eşim az önce 2 tane daha almış pazartesi test günüm onları ne zaman yapsam acaba

Yarın sabah ilk idrarla yap canım. Benim bugün bel ağrım var bacağa vuran ağrı var biraz yürüdüm evde ağrıdı baya umutlansam mı bilmiyorum inşallah vardır benimde şurda pazara ne kaldı canııımm

Arkadaşım bende puana kadar 2 tane Yaptım ikiside pozitifti eğer gördüysen.eşim az önce 2 tane daha almış pazartesi test günüm onları ne zaman yapsam acaba
Görmedim canm. Bi gun arayla yap artik zaten pazartesi dahada net olacak. :)

Amin canım inşaallah vardır

Bana herhangi bir gün söylenmedi . İğne ilaç mı kullancaz acaba onuda bilmiyorum . Ayrıca benim 3. Gün dondurulmuş embriyosu . Senin durumun nasıl tedavi basıl olacak dediler mi canım?
Benim ngs dem gelen embriyo larım var dondurulmuş 1 tane olacak bağışıklık sitemim yüksek çıktı pazartesi serum verecekler değişmezse cumartesi transfer 5. Gün embriyosu benim hayırlısı bakalım hakkımızda

Kizlar benim dun transferim oldum benim kullandigim ilaclar
Estrofem tb
Prednol yarim
Hibor 5000 kan sulandirici
Climara forte flaster
Folik asit
Coraspin
Crinone
Sizinkiler nedir acaba ozellikle olumlu olan arkadaslar

Canim bağışıklık derken anlamadım nasıl bir süreç bu ?

Kizlar benim dun transferim oldum benim kullandigim ilaclar
Estrofem tb
Prednol yarim
Hibor 5000 kan sulandirici
Climara forte flaster
Folik asit
Coraspin
Crinone
Sizinkiler nedir acaba ozellikle olumlu olan arkadaslar
Coraspin akşam
crinone sabah akşam
Folbiol sabah
estrofem sabah akşam
Haftada 2 gün iğne pruloton mu öyle birşeyde ismini unuttum

Arkadaşlar bana da iki tane 3.gün biri 8 diğeri 6 hücreli embriyo transfer edildi kalitesi hakkında dr bişey demedi size söylediler mi kalite durumunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…