TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Bazi arkadaşlar nekadar cok ilac kullaniyo..ben jel estrofom ve folice kullniyorum..coraspini herkes kullanmak zorunda mi..ilk tedavim de hep kullanmistim..ama bunda hic kullanmadim bisey olur mu acaba yA

Amin canım inşaallah vardır

Bugün arabayla yakına bir yere yemeğe gittik orada oturdum çok az markette dolaştım bişey bakıp çıktım geldim belim ağrıyo yine aşağı nasıl desem köşesi bacakla oranın arası diyeyim ağrıyor biraz ama hava aldım ya iyi oldu insan evde takıyor hep

Hadi inşallah gzel haberler veririz

Kizlar benim dun transferim oldum benim kullandigim ilaclar
Estrofem tb
Prednol yarim
Hibor 5000 kan sulandirici
Climara forte flaster
Folik asit
Coraspin
Crinone
Sizinkiler nedir acaba ozellikle olumlu olan arkadaslar

Temmuz 1 de başladım ilaçlara 3 de transfer oldu.
1-temmuz
estrofem(3),crinone(2),ovritelle,coraspin(1),prednol(1)pruloton depot regenesis vitamin

2-3-4 temmuz
Estrofem(3)crinone(2)coraspin(1)prednol(1)
regenesis vitamin(1)

5-temmuz
estrofem(3),crinone(2),ovritelle,coraspin(1),prednol(1),pruloton depot regenesis vitamin(1)

6-7-8--9-10-11 temmuz
Estrofem(3) crinone (2) regenesis vitamin

12 temmuz ayni ilaçlar+ pruloton
Bugüne kadar ayni ilaçlar kalp atışını duyunca estrofem kesti doktorum dün kalp atışını duyduk çok şükür.. umarım yardımcı olmuştur :) Baya uzun oldu kusura bakmayın :)

Hayirli olsun cnm darisida bize inseallah...cok sagol ayrintili bir sekilde yazdigin icin

Ne kadar çok ilaç kullanıyorsunuz ya ben sadece progestan200 fitil olarak kullanıyorum folikasit bile pozitif görmeden gerek yok dedi dr

Cok tesekkur ederim benim tek embriyo 3 gun 6 hucreli yumurta yetmezligine yuksek fsh gore bebegim tutunacak mi bilmiyorum ..allah hakkimizda hayirli olani versin bu benim 4 tedavim olacak 1 oglum var 3.5 yasinda ...
Rabbim nasip edecekse olacak zaten hayırlısıyla oğlunuz varmış ne güzel ondan vakit bulamazsınız zaten pek düşünmeye Benim de bir kızım var 2.5 yaşında ilk tedaviyle sahip oldum . Şimdi bu beşinci deneme son denemem de boş kese oldu kürtaj oldum . Burda embriyonun kaliteli olduğunu söylüyorlar o kadar bilgi istesen bile geçiştiriyorlar. Yarın benimde idrar testi yapmayı düşünüyorum . Git gelelerden yoruldum . Kızımla da yeterince ilgilenemiyorum sinirlerim çok bozuk rabbim diyorum ama Gine'de stresten alamıyorum kendimi

Ne kadar çok ilaç kullanıyorsunuz ya ben sadece progestan200 fitil olarak kullanıyorum folikasit bile pozitif görmeden gerek yok dedi dr
Canım folik asit çok önemli aslında tutunmaya bile faydası var ki gebeliğin ilk üç ayı kullanmak gerekiyor

Benimde transferim haftaya cumartesi inşallah pazartesi kontrolüm var serum olacak transfer günü kesinleşecek çok heyecanlıyım çok :)))
Test gününü bekleyenleri düşünemiyorum bile :)))
Transfer öncesi de ilk randevuda transfer sonra bitmeyen bi stres süreci rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ilk transferin mi olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…