TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Yarın sonucu alınca beni etiketle canım Rabbim güldürsün inşallah

cocukoloji sen idrarda yaptığında negatifti kaçıncı Gündü kuzum o kadar belirti belirti diyoruz demekki belirtilerde boş

Bende 9.gün anlamıştım olmadığını 12.günde negatifi aldığımda da ben aramıştım. Beni de rahatsız eden şeyler var hoca güleryüzlü ama sen sormadan anlatmıyor. Sorunca kısa cevaplar veriyor. Hemşire için aynen katılıyorum.

Yarın sonucu alınca beni etiketle canım Rabbim güldürsün inşallah

Canım kan testim Çarşamba yarın 9.günüm evde gebelik testi yapıcam tabi haber vericem tatlımm M muallimez

cocukoloji sen idrarda yaptığında negatifti kaçıncı Gündü kuzum o kadar belirti belirti diyoruz demekki belirtilerde boş

Evet canım ben bu seferde çok takıldım aslında hiç takılmıcam diyordum çünkü diğer tedavilerimde de göğüs acım vardı tecrübesizdim de ilaçtanmış meğer sonra tamamen geçmişti şimdi azcıkta olsa var o zamanda belim ağrımıştı falan ama negatifti yine de insan dinliyor kendini umut ediyor.

Kizlar adet olmadim gunumde gectiii icimde sebebini bilmedigim bi umudum var belirtilerim hala devam edio belki gec tutunmustur diorum kendimde diilim o derece....

Canım ilaçları kesmeden regli olmazsın rahim kalınlaştırıcı progestan falan kullanıyoruz ya ama yine de bikaç gün bekle tekrarla ilaçları da kesme canım kaç çıktı ki değerin?

Muhasebeci kız bile çok daha ilgiliydi hemşireden
Neyse gıybet etmek istemiyorum ama hoşlanmadığım çok nokta oldu benim de işte
Herkesin kalbine göre olsun herşey canım
Moralimi yüksek tut olacak inşAllah

Ben bir müddet düşünmek istemiyorum
Zaten adet ağrısı gibi ağrılarım da başladı
Bu arada kaçıncı gün adet oldunuz kızlar
Ben dün bıraktım ilaçları

İlaclari neden kesmiyim cnm anlamadim kestim bile....

cocukoloji bak canım senin kaçıncı denemen hatırlamıyorum şuan ama asla pes etme oğlum dünyaya gelene kadar 4 ameliyat 5 transfer yaptırdım neler çektik bir Allah bir biz biliyoruz ama hep dua edip elbet bir gün olacak dedik.şimdi 2. İçin uğraşıyoruz 7 ay önce 20. Haftada ölü Doğum yaptım anlatmıyorum o sancıları ama bak hala ümitliyiz ve tekrar deniyoruz sabır ve dua edersen bu iş inşaallah olacak.RABBİM bazı kullarına isteklerini geç verir ve şöyle dermiş kulum ne güzel dua edip ne güzel yalvarıyor dermiş daha iyisini vermek için bekletirmiş .UNUTMA !!!

Aminnn cnm ne kadar guzel yazmissin agzina saglik.... Hayirlisi degilmis ne biliyim kelimelerin bittigi noktadayim...

Benim test tarihi 25 temmuzdu 28 inde adet oldum canım

Kizlar adet olmadim gunumde gectiii icimde sebebini bilmedigim bi umudum var belirtilerim hala devam edio belki gec tutunmustur diorum kendimde diilim o derece....
Canım bende. Ogün idrar testi yaptım 10. Gün ama koca bi negatif gördüm içimdeki fışkıran göz yaşlarım ömrümden götürüyor resmen gücümün tükendiğini umutlarımın kaybolduğunu görüyorum . Ama bi tarafımda diyor ki bekle pazartesi günü kan testi de belki pozitif çıkar test yanlıştır diyorum . Sonra diyorum ki olsun nasip değilmiş rabbim bugün istemiyor diyorum herşerde bir hayır vardır diyorum . Ama içimdeki ağlayan kadını susturamıyorum . Tekrar bi kan testi daha yaptır . Ben boş kese teşisi konduğun 6 tane jenekologa giyim emin olmak için 10 haftalık olana kadar kürtaj olmadım . Çünkü kese sağlam be düşmüyor du . İlaçlara rağmen kese sapa sağlam elime geldi . Rabbim dediki ala içine bak için rahat etsin kese Bon boş su doluydu . Ama hala bi umut içini aradım belki oradaydı çok küçüktü görünmüyordu . Rabbim akıl sağlığından etmesin . Nasipse olacak rabbim ne zaman isterse o zaman . Belirtiler progesteronun etkisinden oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…