Kizlar esim eve geldi isten yarin yapmayalim hadi smdi kan testi yaptiralim dediiiii kocamannnn biiiiii NEGATİFFFFFFF 1.2
Ay inşallah ya nisan topiğinde beraber sayarız günlerimiziDimi ama ne güzel olur bu yola hep beraber çıktık hep beraber tamamlarız inşaallah .çok faydası oluyor biliyormusun ben 2 gebeliğimdede çok faydasını gördüm
Cnm bekleyen embriyoları ne zaman tekrar transfer ederlermiş?Kan testiiiii NEGATİF
Hiccc yokkkkkk normalde 6tane vardi dondurmadilar ndn hcbirfikrim yokkkkkCnm bekleyen embriyoları ne zaman tekrar transfer ederlermiş?
Benimkinide dondurmadiar oysaki 6ci gunu goren yumurtaHiccc yokkkkkk normalde 6tane vardi dondurmadilar ndn hcbirfikrim yokkkkk
;( ay cnm özür dilerim ben var diye biliyorumHiccc yokkkkkk normalde 6tane vardi dondurmadilar ndn hcbirfikrim yokkkkk
Acaba taze transfer olacağından mı dondurmadılar cnm 3. Gün diyeHiccc yokkkkkk normalde 6tane vardi dondurmadilar ndn hcbirfikrim yokkkkk
Niye ya?;(Benimkinide dondurmadiar oysaki 6ci gunu goren yumurta
O negatifin nasıl bir boşluk yarattığını ve üzdüğünü iyi bilirim üzülme demek saçmalık çünkü onca emek var maddi manevi .beklerken hayal kuruyorsun plan yapıyorsun tamam artık diyorsun çeşit çeşit duygu karmaşası yaşıyorsun ama hayat herşeye rağmen devam ediyor ve biz yeniden plan yapmak güçlü olmak ve çabalamak zorundayız. Inşallah emekler boşa çıkmayacak bizlerde bu sınavda elbet istediğimize kavuşacağız hayırlısı ile .Kizlar esim eve geldi isten yarin yapmayalim hadi smdi kan testi yaptiralim dediiiii kocamannnn biiiiii NEGATİFFFFFFF 1.2
Inan tek transfer yapalim dedi o sitresle tamm dedm agostsn 2de trasferm oldu bekliyprmNiye ya?;(
Cnm inş pozitif olurInan tek transfer yapalim dedi o sitresle tamm dedm agostsn 2de trasferm oldu bekliyprm
Insalh bekliyoruz gunler gecmesedeCnm inş pozitif olur
Ben 8. Gün test yapmıştım zaten o gün yazmış eşim ona bi daha yapsın 12. Günde demişYassimin hayırlısı olsun canım, beni 2 ay dinlenmeye ayırdı doktor ekimde tekrar transfer var sen aynı doktordamı devam etceksin karar verdinmi. Negatif için bana bir neden söylemedi sana yorum yaptımı
Kan testiiiii NEGATİF
Ne kadar üzüldüğünü biliyorum. Aynı şeyleri yaşadık. Ben de çok isyan ettim göz yaşı döktüm. Ama sonra bi durup düşününce "vardır bunda da bi hayır her şey Allahtan" diyorsun. Üzme kendini diyemem. Ama bir gün inşallah olucak Allahın izni ile
Bende hic göğüs agrisi olmadi meselaCanım bende de öyle bugün baya moralim bozuldu hatta bişey yok diye ama akşam annemlerin oraya ormanlık alanda koltuklar var canlı müzik var oraya geldik oturuyoruz belimde ağrı var bilmiyorum senin zaten pozitif çoğu kişide belirtiler teste yakın kesiliyormuş zaten inşallah bende yarın hayırlı haber veririm
Canım bel ve kasık ağrılarım arttı sanki ama Göğüs ağrım en baştada yoktu.bulantım geçti ne bilim işte öyle takma yani benimde bulantım filan gitti mesela.bol dua et bu gece stres yapma yarın inşaallah hayırlı haberini alırızCanım ben zayıfım anneme gelmeden önce kilo almıştım ama burda vermişimdir benimde şişkinliğim var hele biraz yemek yiyince şişiyor karnım.
Canım belirtiler bugün daha bir fos sanki o yüzden bir umutsuzluk var inşallah mucize olur kalitesi iyi olmasa da tutunmuşlardır. Sen ne durumdasın ?
İnşallah canımmm..
Canım çok zor biliyorum bende korkuyorum ama herşey kader kısmet elbet bir vakti var tevekkül ve sabır ilacımız başka yapacak birşeyimiz yok birgün olacak inşallah pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?