TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kizlar esim eve geldi isten yarin yapmayalim hadi smdi kan testi yaptiralim dediiiii kocamannnn biiiiii NEGATİFFFFFFF 1.2
O negatifin nasıl bir boşluk yarattığını ve üzdüğünü iyi bilirim üzülme demek saçmalık çünkü onca emek var maddi manevi .beklerken hayal kuruyorsun plan yapıyorsun tamam artık diyorsun çeşit çeşit duygu karmaşası yaşıyorsun ama hayat herşeye rağmen devam ediyor ve biz yeniden plan yapmak güçlü olmak ve çabalamak zorundayız. Inşallah emekler boşa çıkmayacak bizlerde bu sınavda elbet istediğimize kavuşacağız hayırlısı ile .

Yassimin hayırlısı olsun canım, beni 2 ay dinlenmeye ayırdı doktor ekimde tekrar transfer var sen aynı doktordamı devam etceksin karar verdinmi. Negatif için bana bir neden söylemedi sana yorum yaptımı
Ben 8. Gün test yapmıştım zaten o gün yazmış eşim ona bi daha yapsın 12. Günde demiş
Yarın 12. Gün test yapmicam zaten
Onların da arayıp ne oldu diye soracağını hiç zannetmiyorum
Benim dondurulan bir embriyom da yok
Hayırlısı bakalım ben orada devam etmeyi pek düşünmüyorum
Operasyonlarda canımı sıkan detaylar oldu birkaç kez
Özen gösterildiğini düşünmüyorum açıkçası
Elbette bunlar sadece sebep RABBim verecek olsa bunlar engel değil tabii ama yine de orada moral bulmuyorum her seferinde işinden hiç hoşlanmadığını düşündüğüm bir hemşireyle burun buruna olmak da istemiyorum
Dr da bazı konularda üstünkörü davrandı
Bana öyle geliyor ki senin bu sefer inşAllah olacak

RABBim hepimizin yardımcısı olsun canım
inşAllah hepimiz hayırla sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize

kun fe yekunn Dadli kızlar benim gögüs ağrıları azaldı sizlerde durum nedir

Canım bende de öyle bugün baya moralim bozuldu hatta bişey yok diye ama akşam annemlerin oraya ormanlık alanda koltuklar var canlı müzik var oraya geldik oturuyoruz belimde ağrı var bilmiyorum senin zaten pozitif çoğu kişide belirtiler teste yakın kesiliyormuş zaten inşallah bende yarın hayırlı haber veririm

Kan testiiiii NEGATİF

Kuzular hepimiz geçtik bu yollardan ama Allah bizimle bizim de bebişlerimiz olacak hayırla sağlıkla inşAllah

Bizim orada bir kadın uzun bir bekleyişten sonra iki çocuğu oluyor ikisi de down sendromlu
Elbet o da sınav Allah kolaylık versin
Ama her önüne gelene aman kimse çocuğum niye olmuyor diye isyan etmesin diye öğüt veriyor
O yüzden üzülürken de RABBimizin gücüne gidecek şekilde üzülmeyelim belki lütuftur olmaması bilemeyiz
Rabb im dualarımızı kabul eder inşAllah tez vakitte

Bende hic göğüs agrisi olmadi mesela

Canım bel ve kasık ağrılarım arttı sanki ama Göğüs ağrım en baştada yoktu.bulantım geçti ne bilim işte öyle takma yani benimde bulantım filan gitti mesela.bol dua et bu gece stres yapma yarın inşaallah hayırlı haberini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…