dejavu_one canım yatakta gözümü açtığımda aklıma geldin naptın?
Ayyyy ben sana dedim hep beraber olacağız inşaallah beraber doğuracağız.tebrik ederim canım eşin nasıl sevinmiştir yA.at resmini bizde sevinelim cevapla nın yanında dosya yükle var ona bas fotolardan o fotoyu seç yükle altta 100/100 doldu mu tekrar cevaplaya basCanım ben sabah ezanı vakti test yaptım çok heyecanla arkamı dönüp bekledim vee POZİTİF arkadaşımtabi çok çok koyı değil ama gayet belli. İnanamıyorum şu an ilk defa 10 senelik evliliğimde 2.çizgi gördüm yanıbaşımda bakıp duruyorum yarında tekrar edip çarşamba günümde kana gidicem korku da var. resim nasıl yüklüyoruz telden buraya Dadli
Tatlım Sana içime doğuyor hamilesin demiştim hayırlı olsun canım dikkat et :)
Evet var. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bende 7 senedir hiç pozitif görmemiş biri olarak çok mutlu oldumİşte böyle kızlaar var dimii yaa eşime kaç keredir soruyorum tabi yakından birazcık daha koyuDadli
Canım bence yarın kan ver çarşamba artışa bakarsın onun için verirsin güzrl değer çıkar ama maşalahhhhh belliCanım ben sabah ezanı vakti test yaptım çok heyecanla arkamı dönüp bekledim vee POZİTİF arkadaşımtabi çok çok koyı değil ama gayet belli. İnanamıyorum şu an ilk defa 10 senelik evliliğimde 2.çizgi gördüm yanıbaşımda bakıp duruyorum yarında tekrar edip çarşamba günümde kana gidicem korku da var. resim nasıl yüklüyoruz telden buraya Dadli
Canım bence yarın kan ver çarşamba artışa bakarsın onun için verirsin güzrl değer çıkar ama maşalahhhhh belliCanım ben sabah ezanı vakti test yaptım çok heyecanla arkamı dönüp bekledim vee POZİTİF arkadaşımtabi çok çok koyı değil ama gayet belli. İnanamıyorum şu an ilk defa 10 senelik evliliğimde 2.çizgi gördüm yanıbaşımda bakıp duruyorum yarında tekrar edip çarşamba günümde kana gidicem korku da var. resim nasıl yüklüyoruz telden buraya Dadli
Masallah ne guzel bi haber..Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım ben sabah ezanı vakti test yaptım çok heyecanla arkamı dönüp bekledim vee POZİTİF arkadaşımtabi çok çok koyı değil ama gayet belli. İnanamıyorum şu an ilk defa 10 senelik evliliğimde 2.çizgi gördüm yanıbaşımda bakıp duruyorum yarında tekrar edip çarşamba günümde kana gidicem korku da var. resim nasıl yüklüyoruz telden buraya Dadli
Çok sevindim yaaa darısı bizlere inşallahCanım ben sabah ezanı vakti test yaptım çok heyecanla arkamı dönüp bekledim vee POZİTİF arkadaşımtabi çok çok koyı değil ama gayet belli. İnanamıyorum şu an ilk defa 10 senelik evliliğimde 2.çizgi gördüm yanıbaşımda bakıp duruyorum yarında tekrar edip çarşamba günümde kana gidicem korku da var. resim nasıl yüklüyoruz telden buraya Dadli
Tatlım Sana içime doğuyor hamilesin demiştim hayırlı olsun canım dikkat et :)
Canım bence yarın kan ver çarşamba artışa bakarsın onun için verirsin güzrl değer çıkar ama maşalahhhhh belli
Masallah ne guzel bi haber..Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet var. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bende 7 senedir hiç pozitif görmemiş biri olarak çok mutlu oldum
Çok sevindim yaaa darısı bizlere inşallah
Tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin..hayırlısı ile kucağa aldığınız günü de görürsünüz inşallah..Canım ben sabah ezanı vakti test yaptım çok heyecanla arkamı dönüp bekledim vee POZİTİF arkadaşımtabi çok çok koyı değil ama gayet belli. İnanamıyorum şu an ilk defa 10 senelik evliliğimde 2.çizgi gördüm yanıbaşımda bakıp duruyorum yarında tekrar edip çarşamba günümde kana gidicem korku da var. resim nasıl yüklüyoruz telden buraya Dadli
Canım ben 10 senedir hiç görmedim şoktayım inanamıyorum seninde olur yeterki içten inan dua et benim 2.kalite yavaş gelişip 6.gün blast olan embriyolatdı düşün dr bile fazla şans vermemiştir emin.
Kendinizi strese sokmayin daha çıkmaz çok erken.Tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin..hayırlısı ile kucağa aldığınız günü de görürsünüz inşallah..
Ben de daha bugün 6.günüm olmasına rağmen idrar testi yaptım..çıkmadı..bir umut dedim ama umutla ve sabırla beklemeye devam..
İşte böyle kızlaar var dimii yaa eşime kaç keredir soruyorum tabi yakından birazcık daha koyuDadli
Evet sıra bende korkuyorum kızlarcombo sıta sende canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?