TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

dejavu_one canım yatakta gözümü açtığımda aklıma geldin naptın?

Canım ben sabah ezanı vakti test yaptım çok heyecanla arkamı dönüp bekledim vee POZİTİF arkadaşım tabi çok çok koyı değil ama gayet belli. İnanamıyorum şu an ilk defa 10 senelik evliliğimde 2.çizgi gördüm yanıbaşımda bakıp duruyorum yarında tekrar edip çarşamba günümde kana gidicem korku da var. resim nasıl yüklüyoruz telden buraya Dadli

Ayyyy ben sana dedim hep beraber olacağız inşaallah beraber doğuracağız.tebrik ederim canım eşin nasıl sevinmiştir yA.at resmini bizde sevinelim cevapla nın yanında dosya yükle var ona bas fotolardan o fotoyu seç yükle altta 100/100 doldu mu tekrar cevaplaya bas

Canım bence yarın kan ver çarşamba artışa bakarsın onun için verirsin güzrl değer çıkar ama maşalahhhhh belli

Canım bence yarın kan ver çarşamba artışa bakarsın onun için verirsin güzrl değer çıkar ama maşalahhhhh belli

Masallah ne guzel bi haber..Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok sevindim yaaa darısı bizlere inşallah

Tatlım Sana içime doğuyor hamilesin demiştim hayırlı olsun canım dikkat et :)

evet demiştin çevremde de çok vardı çok sağol canım dikkat edicem bugün ağrım arttı

canım eşim çarşambayı bekleyelim düşük çıkar falan diyor yarında evde test yapıcam çarş. sabah giderim sonra bi.daha cumamı gitmem lazım ikigünde ya.

Masallah ne guzel bi haber..Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin canım darısı başına inşallah

Evet var. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bende 7 senedir hiç pozitif görmemiş biri olarak çok mutlu oldum

Canım ben 10 senedir hiç görmedim şoktayım inanamıyorum seninde olur yeterki içten inan dua et benim 2.kalite yavaş gelişip 6.gün blast olan embriyolatdı düşün dr bile fazla şans vermemiştir eminim

Çok sevindim yaaa darısı bizlere inşallah

İnşallah canım Rabbim herkese versin daha işin çok başı kalp atışı duyana kadar emin olamam.

Tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin..hayırlısı ile kucağa aldığınız günü de görürsünüz inşallah..
Ben de daha bugün 6.günüm olmasına rağmen idrar testi yaptım..çıkmadı..bir umut dedim ama umutla ve sabırla beklemeye devam..

Canım ben 10 senedir hiç görmedim şoktayım inanamıyorum seninde olur yeterki içten inan dua et benim 2.kalite yavaş gelişip 6.gün blast olan embriyolatdı düşün dr bile fazla şans vermemiştir emin.

Çok sevindim. Tahmin ediyorum duygularını ben bazen pozitif gördüğümü hayal ettiğimde bile çok acaip oluyorum.Allahıkla kucağına almayı nasip etsin. Dualarını eksik etme bizler içinde

Kendinizi strese sokmayin daha çıkmaz çok erken.

dejavu_one canım benim 3 gündür ağrım arttı kasık ağrım ve bel ağrım dün avm de yürümesin arabadan indim hemen bir cafe ye oturduk ona rağmen çok ağrım oldu karnım kasıklarım belim çok korkuyorum azıcık ayakta kalsam Başlıyor ağrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…