Can'ım ben takipteyim sizi. Bakıyorum sürekli. Senin de az kaldı sabırla bekliyoruz fındığını :)Dolunay22 canım, kalp seslerini duymuşsundur artık. 2 li tarama yapılacak mı, Günlerin nasıl geçiyor? Uzun ara verdik sanırım:))
Hepten eli boş kalmaktansa, ya da sonradan bir sorun teşkil etmesindense, hayırlısıyla kucağında tek olması daha iyi canım. 2 li taramanın belirli bir yaştan sonra muhakkak yapılması gerektiğini öğrendim, bence de doktoruna güven. Bak senin için hayırlı olan İstanbul'da kalmakmışCan'ım ben takipteyim sizi. Bakıyorum sürekli. Senin de az kaldı sabırla bekliyoruz fındığını :)
Günlerim uykulu geçiyor. Kalp sesini duyduk şükür. İki taneydi ama kesenin biri kayboldu. Tek yola devam. En son iyiydi yani.
İki gündür hastayım ben de. Bayramdan süregelen bi grip vardı. O tekrarladı
Günler iştahsız, hasta gibi. İyiyken de hasta gibiydim Zaten. İkili testi doktorum yaptırmamı önerdi. Ona güveniyorum. Randevu aldık ama yaptırır mıyım bilmiyorum.
Diğerlerine gerek Yok ikili taramayı yaptır yeter dedi. Para için de söylemez. Demek ki gerekli olan bir şey. O yüzden belirsiz şuan. Bakalım zaman ne getirecek?
Sen nasılsın? 10 gün mü kaldı adete? Bir an önce başlasa. Ne kadar sabırsız olduğunu tahmin edebiliyorum.
Evet ya bu hasta halimle oralarda napardım. Çok zor geçiyor hamileliğim.Hepten eli boş kalmaktansa, ya da sonradan bir sorun teşkil etmesindense, hayırlısıyla kucağında tek olması daha iyi canım. 2 li taramanın belirli bir yaştan sonra muhakkak yapılması gerektiğini öğrendim, bence de doktoruna güven. Bak senin için hayırlı olan İstanbul'da kalmakmış
Aynen canım, normal şartlarda 10 gün içinde regl olmam lazım. İnanılmaz heyecan ve duygusallık var, Rabbim gönlümüzdekini ömrümüze nasip etsin diyorum
Amin canım, Allah razı olsun. Dondurulmuşum var, ama doktorumla karar vereceğiz. Yumurtalık durumuna göre, tekrar iğnelere başlayabiliriz. Herşey 10-12 güne belli olur yani :))Evet ya bu hasta halimle oralarda napardım. Çok zor geçiyor hamileliğim.
Valla sizler adına ben de çok heyecanlıyım. Bir ay önce yaşadıklarım hissettiklerim aklıma geliyor. Allahım inş bizleri güldürdüğü gibi güldürsün herkesi.
Tekrar iğne tedavin mi vardı senin yoksa dondurulmuş var mıydı
Canım az önce kahverengi leke geldi, kanamanın başlamasını bekleyeceğim. Eğer gelirse, yarın doktorumdayım inşallah. Geçen ay 4 ünde regl olmuştum ama asıl tarihim 30 u idi, şüpheye düştüm şimdi. Normal bir durum mu acaba?Evet ya bu hasta halimle oralarda napardım. Çok zor geçiyor hamileliğim.
Valla sizler adına ben de çok heyecanlıyım. Bir ay önce yaşadıklarım hissettiklerim aklıma geliyor. Allahım inş bizleri güldürdüğü gibi güldürsün herkesi.
Tekrar iğne tedavin mi vardı senin yoksa dondurulmuş var mıydı
Bekle bakalım. Erken adet olabilirsin. Bazen bir hafta on gün öne gelir döngü.Canım az önce kahverengi leke geldi, kanamanın başlamasını bekleyeceğim. Eğer gelirse, yarın doktorumdayım inşallah. Geçen ay 4 ünde regl olmuştum ama asıl tarihim 30 u idi, şüpheye düştüm şimdi. Normal bir durum mu acaba?
Unuturmuyum canım benim, birgün güzel haberlerimizide paylaşacağızMerhaba temmuz ekibikronik_unutkan , Y yasem cocukoloji hatırladınız mı bilmiyorum ama ayrı ayrı hatırlıyorum sizi...dahiliye uzmanı sayesinde 6.gün 0.100 ü öğrenmiştik hep birlikte...kısmet dedim toparladım ve yarın regli 3.gün ilaçlar iğneler serüven yeniden başlıyor...rast gelsin inşallah hepimizin...sevgiler
Hatırladım canım, Temmuz'da hüsran yaşadık hep birlikte ama Ekim hayırla gelecek inşallah hepimizeMerhaba temmuz ekibikronik_unutkan , Y yasem cocukoloji hatırladınız mı bilmiyorum ama ayrı ayrı hatırlıyorum sizi...dahiliye uzmanı sayesinde 6.gün 0.100 ü öğrenmiştik hep birlikte...kısmet dedim toparladım ve yarın regli 3.gün ilaçlar iğneler serüven yeniden başlıyor...rast gelsin inşallah hepimizin...sevgiler
Lekelenmenin ardından kanamam olmadı, yarında bekleyeceğim bakalım regl başlayacak mıBende bu ay 4 gün önce adet oldum. Bugün start alındı tedavi başladı. Gazamız mübarek olsun
Ben de merak ettim adetin başladı mı diye. Niye böyle oldu ki acabaLekelenmenin ardından kanamam olmadı, yarında bekleyeceğim bakalım regl başlayacak mı
Hayırlı olsun tedavin canım, Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah :))
Yok canım, başlamadı. Dün bi leke geldi, başka da birşey yok. Bende anlamadımBen de merak ettim adetin başladı mı diye. Niye böyle oldu ki acaba
Merhaba temmuz ekibikronik_unutkan , Y yasem cocukoloji hatırladınız mı bilmiyorum ama ayrı ayrı hatırlıyorum sizi...dahiliye uzmanı sayesinde 6.gün 0.100 ü öğrenmiştik hep birlikte...kısmet dedim toparladım ve yarın regli 3.gün ilaçlar iğneler serüven yeniden başlıyor...rast gelsin inşallah hepimizin...sevgiler
Can'ım hala sökülmedin miYok canım, başlamadı. Dün bi leke geldi, başka da birşey yok. Bende anlamadım
Bizde o durum geçerli değildir canım benim, tüpoşların zaten cinsiyeti belirli microçip sayesindeCnm bnm hatirlamazmiyimmm hadiiii gelsinnnn meleklerrr hadiiii gelsinnn guzelll bebislerrrr....
Kizlarrrr bi söylentiye göre sağına yatınca kız bebek soluna yatıncada erkek bebek olurmuş haydiiii rastgele.....
Hayır canım, wc de inceleme yapıyorum akıntıdan resmenCan'ım hala sökülmedin mi
Hayır canım, wc de inceleme yapıyorum akıntıdan resmen
Aynen canım benim, dört gözle bekler oldum. Hafta sonuna denk gelmez inşallah kontrol günümNeyse bekleyeceğiz artık. Başka çare Yok. Bir an önce ol da tedavin başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?