TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Dolunay22 canım, kalp seslerini duymuşsundur artık. 2 li tarama yapılacak mı, Günlerin nasıl geçiyor? Uzun ara verdik sanırım:))

Dolunay22 canım, kalp seslerini duymuşsundur artık. 2 li tarama yapılacak mı, Günlerin nasıl geçiyor? Uzun ara verdik sanırım:))
Can'ım ben takipteyim sizi. Bakıyorum sürekli. Senin de az kaldı sabırla bekliyoruz fındığını :)
Günlerim uykulu geçiyor. Kalp sesini duyduk şükür. İki taneydi ama kesenin biri kayboldu. Tek yola devam. En son iyiydi yani.
İki gündür hastayım ben de. Bayramdan süregelen bi grip vardı. O tekrarladı
Günler iştahsız, hasta gibi. İyiyken de hasta gibiydim Zaten. İkili testi doktorum yaptırmamı önerdi. Ona güveniyorum. Randevu aldık ama yaptırır mıyım bilmiyorum.
Diğerlerine gerek Yok ikili taramayı yaptır yeter dedi. Para için de söylemez. Demek ki gerekli olan bir şey. O yüzden belirsiz şuan. Bakalım zaman ne getirecek?
Sen nasılsın? 10 gün mü kaldı adete? Bir an önce başlasa. Ne kadar sabırsız olduğunu tahmin edebiliyorum.

Hepten eli boş kalmaktansa, ya da sonradan bir sorun teşkil etmesindense, hayırlısıyla kucağında tek olması daha iyi canım. 2 li taramanın belirli bir yaştan sonra muhakkak yapılması gerektiğini öğrendim, bence de doktoruna güven. Bak senin için hayırlı olan İstanbul'da kalmakmış

Aynen canım, normal şartlarda 10 gün içinde regl olmam lazım. İnanılmaz heyecan ve duygusallık var, Rabbim gönlümüzdekini ömrümüze nasip etsin diyorum

Evet ya bu hasta halimle oralarda napardım. Çok zor geçiyor hamileliğim.
Valla sizler adına ben de çok heyecanlıyım. Bir ay önce yaşadıklarım hissettiklerim aklıma geliyor. Allahım inş bizleri güldürdüğü gibi güldürsün herkesi.
Tekrar iğne tedavin mi vardı senin yoksa dondurulmuş var mıydı

Amin canım, Allah razı olsun. Dondurulmuşum var, ama doktorumla karar vereceğiz. Yumurtalık durumuna göre, tekrar iğnelere başlayabiliriz. Herşey 10-12 güne belli olur yani :))

Canım az önce kahverengi leke geldi, kanamanın başlamasını bekleyeceğim. Eğer gelirse, yarın doktorumdayım inşallah. Geçen ay 4 ünde regl olmuştum ama asıl tarihim 30 u idi, şüpheye düştüm şimdi. Normal bir durum mu acaba?

Bekle bakalım. Erken adet olabilirsin. Bazen bir hafta on gün öne gelir döngü.

Merhaba temmuz ekibi kronik_unutkan , Y yasem cocukoloji hatırladınız mı bilmiyorum ama ayrı ayrı hatırlıyorum sizi...dahiliye uzmanı sayesinde 6.gün 0.100 ü öğrenmiştik hep birlikte...kısmet dedim toparladım ve yarın regli 3.gün ilaçlar iğneler serüven yeniden başlıyor...rast gelsin inşallah hepimizin...sevgiler

Unuturmuyum canım benim, birgün güzel haberlerimizide paylaşacağız En yakın zamanda hayırlısıyla gelecek meleklerimiz inşallah Ben dondurulmuşla deneyeceğim bugün başladık. Muhtemelen ekimin 2. Haftası transfer gerçekleşir.

Hatırladım canım, Temmuz'da hüsran yaşadık hep birlikte ama Ekim hayırla gelecek inşallah hepimize

Cnm bnm hatirlamazmiyimmm hadiiii gelsinnnn meleklerrr hadiiii gelsinnn guzelll bebislerrrr....

Kizlarrrr bi söylentiye göre sağına yatınca kız bebek soluna yatıncada erkek bebek olurmuş haydiiii rastgele.....

Cnm bnm hatirlamazmiyimmm hadiiii gelsinnnn meleklerrr hadiiii gelsinnn guzelll bebislerrrr....

Kizlarrrr bi söylentiye göre sağına yatınca kız bebek soluna yatıncada erkek bebek olurmuş haydiiii rastgele.....
Bizde o durum geçerli değildir canım benim, tüpoşların zaten cinsiyeti belirli microçip sayesinde Rabbim hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün, akli melekeleri yerinde evlatlar nasip etsin cümlemize. Gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…