- 8 Nisan 2011
- 2.024
- 2.057
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet sancısı cekermisin bilmem canım ama eger cekiyorsan beni daha net anlarsın muhtemelen benim cok sancım olur. Bu sancıda yine öyle bi sancı ama biraz daha hafifi yani süründürür boyutta degıl. Kasılma değilde oturup kalkarken veya birden bıcak saplanır gibi giriyor banada ama arada. İnan bende hepsini ilaçlara bagladım hep bilmiyorum gebelik belirtisimi yoksa onlardan mı ama görmezden geldigim cok belirti oldu yani. Kacıncı günündü bugün senin jeli nezamana kadar kullanacaksınŞu adet ağrısı gibi olan ara ara gelen kasılma tarzinda mi surekli mi ? Bende sabahtan beri ara ara kasılma seklinde geliyor bir de kalkip otururken sanci giriyor sanki iceride bicak varmis da hareket ederken o batiyor gibi. Acaba progesteron jel mi yapiyor.
Of adet sancisi ne demek doguruyorum sanki ilk 2 gunAdet sancısı cekermisin bilmem canım ama eger cekiyorsan beni daha net anlarsın muhtemelen benim cok sancım olur. Bu sancıda yine öyle bi sancı ama biraz daha hafifi yani süründürür boyutta degıl. Kasılma değilde oturup kalkarken veya birden bıcak saplanır gibi giriyor banada ama arada. İnan bende hepsini ilaçlara bagladım hep bilmiyorum gebelik belirtisimi yoksa onlardan mı ama görmezden geldigim cok belirti oldu yani. Kacıncı günündü bugün senin jeli nezamana kadar kullanacaksın
Iste benim de boyle cikmisti ayni siliklikteBuarada normal kaset testte yaptım cok sık idrara sıkısıyom iki saat falan oldu digeriniEki Görüntüle 2668709 yaptıgım simdi de bunla denedim silik ama bunda da hemen cıktıkan sonucunu görmeden sevinmek istemiyorum ama umutlanıyorumEki Görüntüle 2668708
İlk beş gün falan benimde daha fazlaydı ozaman bildiğin kasık agrısıydı. Ama 7–8. Günlerde artık yanma gibiydi canımOf adet sancisi ne demek doguruyorum sanki ilk 2 gunbu gelen agrilar adet agrisindan daha hafif tabi tatli tatli olur ya hani boyle anlarsin adetin gelecegini öyle. 7 tane daha jelim kaldi tek kullanimlik. Benim bugun 8.gun bitti. Doktor jeller bitince gel test icin dedi ama ben dayanamam tabiki 15.güne kadar
![]()
Benim de böyle gibiydi hatta nerdeyse daha da silikti kan sonucum 90larda cıkmıstı adetim 6gün gectigi halde sonra gec döllenme demişti ama tutunamadı benimde inşaallah bu öyle olmayacak busefer olacak Allah ın izniyleIste benim de boyle cikmisti ayni silikliktecok yeni cunku ama tabi insan salamiyor kendini netleşmeden haklisin ben de dusukten sonra biraz buruk olacagim. Dertler bitmiyor bi yandan pihtilasma testinin sonucunu bekliyorum hamile kalirsam önlem almak icin.
Sanirim dollenme sirasinda bir hata oluyor o yuzden kimyasal ya da erken haftalarda dusuk oluyor. Morfoloji dusuklugu de etken tabi spermin yapisi veya yumurtanin kalitesi. Bu sefer Allah yasatmasin insallah. 3 hafta ya da 1 ay dediler bakalim pihtilasma sonucu icin. Diger genetik testler 2 ay sonraymis. Evet pihtilasma cikarsa igne kullanacagim ama onceden aspirine baslatti doktorum bir kimyasal bir dusuk oldugu icin.Benim de böyle gibiydi hatta nerdeyse daha da silikti kan sonucum 90larda cıkmıstı adetim 6gün gectigi halde sonra gec döllenme demişti ama tutunamadı benimde inşaallah bu öyle olmayacak busefer olacak Allah ın izniyleonun sonucu nezaman cıkcak peki canım gebeliğin cıktıgı gibi ilaca veya iğneye baslaman lazm bildigim kadarıyla
Evet canım kimyasal iki sebeptenmiş zaten biri kötü spermle döllenmesinden diğeri kadonda tiroid rahatsızlığı varsa olabiliyormuş. Amin Rabbim kimseye yasatmasın hayırlı sağlıklı alalım kucagmıza yavrularımızı tez vakitte inşaallahSanirim dollenme sirasinda bir hata oluyor o yuzden kimyasal ya da erken haftalarda dusuk oluyor. Morfoloji dusuklugu de etken tabi spermin yapisi veya yumurtanin kalitesi. Bu sefer Allah yasatmasin insallah. 3 hafta ya da 1 ay dediler bakalim pihtilasma sonucu icin. Diger genetik testler 2 ay sonraymis. Evet pihtilasma cikarsa igne kullanacagim ama onceden aspirine baslatti doktorum bir kimyasal bir dusuk oldugu icin.
Insallah rahatim bu sefer ya daha sogukkanli olucam gibi geliyo 3 gun hastanede yattim kipirdamadan kurtaramadik yani demek ki kendimizi yirtsak da önüne gecemeyecgimz seyler var. Biz önlemimizi alalim da gerisi Allahin takdiri. 2021 nisan annelerinde bulusma umidiyleEvet canım kimyasal iki sebeptenmiş zaten biri kötü spermle döllenmesinden diğeri kadonda tiroid rahatsızlığı varsa olabiliyormuş. Amin Rabbim kimseye yasatmasın hayırlı sağlıklı alalım kucagmıza yavrularımızı tez vakitte inşaallahdoktor ona göre davranır merak etme canım cok kafaya takma rahat ol
Ya senin var gibiiiii hadi inşallahBuarada normal kaset testte yaptım cok sık idrara sıkısıyom iki saat falan oldu digerini yaptıgım simdi de bunla denedim silik ama bunda da hemen cıktıkan sonucunu görmeden sevinmek istemiyorum ama umutlanıyorumEki Görüntüle 2668708 Eki Görüntüle 2668709
Aynen öyle nasibi olmadıktan sonra napsak boş Rabbim hayırlı saglıklılarını nasip etsin bizeInsallah rahatim bu sefer ya daha sogukkanli olucam gibi geliyo 3 gun hastanede yattim kipirdamadan kurtaramadik yani demek ki kendimizi yirtsak da önüne gecemeyecgimz seyler var. Biz önlemimizi alalim da gerisi Allahin takdiri. 2021 nisan annelerinde bulusma umidiyle![]()
İnşaallah yaYa senin var gibiiiii hadi inşallah![]()
Bu kaset testte böyle çıktıysa kanda yüksek çıkar çanım çok silik testle kan verenlerin değerleri bile baya yüksek çıkıyor yarın kan vereceksin sanırım bize güzel haberler verİnşaallah ya![]()
Bu kaset testte böyle çıktıysa kanda yüksek çıkar çanım çok silik testle kan verenlerin değerleri bile baya yüksek çıkıyor yarın kan vereceksin sanırım bize güzel haberler ver ☺☺İnşaallah ya![]()
Evet canım sabah kalktığım gibi gidip vericem hemen inşaallahBu kaset testte böyle çıktıysa kanda yüksek çıkar çanım çok silik testle kan verenlerin değerleri bile baya yüksek çıkıyor yarın kan vereceksin sanırım bize güzel haberler ver![]()
Tebrikler canim seninki pozitifEvet canım sabah kalktığım gibi gidip vericem hemen inşaallahgüzel haber vermek cok istiyorum hem kendim için hem sizler için Allah ın izniyle öyle de olacak inşaallah
![]()
İnşaallah öyledir canım ya sağolTebrikler canim seninki pozitif![]()