Aşılama Temmuz ayinda asilama yapacak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insallah canim hic agri sizi hissetmeden gecer islemlerin ve en kisa zamanda hamile kalirsin. Etmezmiyiz hic hepimiz ayni durumdayiz dualara ihtiyacimiz var.
Amiiin hepimiz inşallah laparoskopi ile ilgili bilgisi olan varmı acaba hidrosalpenks gördü hoca tüpe bakilcak ama öncesinde garanti olsun diye yumurta toplama dölleme dondurma işlemi yapılacak sonra da tuplr ilgili kısma bakicak korkuyorum ufak biseydir belki ama ben rahim filmini 1 sene öteleyen insanım burdaki yazilannseyler den korkup

Hic bir fikrim yok canim asilamayi bile bilmiyordum basima gelince ogrendim burada takip ettim hepsi bu kadar korkma narkoz falan verirler oyle canini acitmazlar insallah

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. İlk aşılamanız mıydı? Bir de çipli mi normal aşılama mı yapmıştınız?

Bi sessizlik geldi buralara iyi haberler alamayınca Ben doktora gittim biraz önce geldim, 9 yumurtanin hepsi catlamış ama elde var sifir. Cok da iyi bi asilama olmustu dedi. Bu ay napalim dedi. Bi asilama daha yapip tup bebege geceriz dedi. Ben de eşimin ameliyat olmasini istiyoruz dedim varikoselden. Eger duzelmezse son çare tüp bebek dedim. Persembe günü belli olacak hersey bakalim. Randevu aldik ürolojiden.

İnşallah hadi hayırlısı Bende bugün gonal 300 başladılar tup bebek mecburen 38 yasindayım ama menepoz içindeyim. Perşembe kontrole gidicem bakalım , allah herkeze hayırlısınınasip etsin

Canım hepsinde bi hayır vardır sıkma canını sakın ama bencede önce ameliyatı yaptırın ve üç ay sonra aşılama yaptırın derim cünkü ancak spermler kendini toparlıyormuş busürede gene korunmazsn bakarsn kendiliğinden olur bellimi olur

Kendimde problem olmadigina bile sevinemedim valla. Bakalim gittigimiz üroloji doktoru ne diyecek keske dogal yolla olsa ameliyattan sonra, olan varmis okudum herseyin hayirlisi olsun tabiki üzülme olaylarini gectik artik

Kendimde problem olmadigina bile sevinemedim valla. Bakalim gittigimiz üroloji doktoru ne diyecek keske dogal yolla olsa ameliyattan sonra, olan varmis okudum herseyin hayirlisi olsun tabiki üzülme olaylarini gectik artik
Evet öyle oluyor cünkü sende de problem olsa ondada olsa ikinizi de etkiliyor sonuçta kimde problem oldugu önemli değil.ama şu bi gercekki kandındaki sorunlar birsekılde cozuluyorda erkekteki zormuş yasayarak gördüm ama hepsi birer imtihan ben hep o göz le baktm bizim için hayırlısını bilmiyoruz oyuzden hayırlısıyla olsun inşaallah

Cok dogru erkek infertilitesi hele hele morfoloji illeti buyuk problem. Ancak ameliyatla duzelecek gibi. Tekrar bu durumda asilama yaptirmak zaten sacmalik olurdu. Saglik olsun Allah daha buyuk hastaliklardan korusun

Cok dogru erkek infertilitesi hele hele morfoloji illeti buyuk problem. Ancak ameliyatla duzelecek gibi. Tekrar bu durumda asilama yaptirmak zaten sacmalik olurdu. Saglik olsun Allah daha buyuk hastaliklardan korusun
Amin amin ne güzel böyle pozitif ol canım inan çok etkiliyor

Canim cok gecmis olsun insallah bir dahaki olur saglikla. Asilamayi urolog yapmiyormu?

Canim cok gecmis olsun insallah bir dahaki olur saglikla. Asilamayi urolog yapmiyormu?
Hayir ürolog yapmiyor kadın dogum doktorum yapti ama biz esim icin urologtan randevu aldik varikosel var. Sizde durum ne? Adet gelmediyse belki vardir biseyler? Test yaptiniz mi?

Hayir ürolog yapmiyor kadın dogum doktorum yapti ama biz esim icin urologtan randevu aldik varikosel var. Sizde durum ne? Adet gelmediyse belki vardir biseyler? Test yaptiniz mi?
Asilamadan sonra biz jinekoologla bir sure yollari ayirdik o direk urologa yonlendirdi iste asilamayi ve haftalik kontrolleri o yapiyor o yuzden sordum urolog yapiyor zannediyordum. Bende sabah belli olucak 14.gunum asilamamin ama gelicek gibi hissiyatim var. Test yaptim bu sabah bile 1 saat sonra beliren cizgi cikti son 5 gundur.

Adet gelmedikce umit var. Sonradan da catlayan yumurtalar olabilir. Ama uroloğun asilama yaptigini ilk kez duydum cok ilginc

Adet gelmedikce umit var. Sonradan da catlayan yumurtalar olabilir. Ama uroloğun asilama yaptigini ilk kez duydum cok ilginc
Ben artik umidimi yitirdim yarin 14.gunum o yuzden onu bekliyo adetim. Evet jinekolog soyledi hatta simdilik yolumuzu ayiriyoruz utrologla devam ediceksiniz hamile kalinca bana geliceksin dedi.ilk gunden beri urologla devam ediyoruz. Ayda 4 defa gidiyorum urologa herseyle o ilgileniyor. Cok iyisin canim keske bende oyle umitli olabilsem

Ben burda gordum bi bayan 16.gunde cikmis ciddiyim. Adet de cok sonra gelebilirmis gecikme de yapabilir. Sabirla bekliyceksiniz artik hayirlisi olur insallah :)

Ben burda gordum bi bayan 16.gunde cikmis ciddiyim. Adet de cok sonra gelebilirmis gecikme de yapabilir. Sabirla bekliyceksiniz artik hayirlisi olur insallah :)
Keske oyle olsa insallah hepimizin o umidi gerceklesir ama yarin bakicam resim atilmiyor keske atilsa size bir gonderebilsem yaptigim testlerin resmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…