Aşılama temmuz ayında melegine kavuşmak isteyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar bende umudunu temmuz ayında arayanlardanım..yalnız benim bir sorunum var..benim 2 senedir bebeğim olmuyor ve önce doktora gitmedim..marttan bu yana gidiyorum..ve adam ne sperme baktı ne de benim rahmime..yani tüpler açıkmı eğilmi..Klomen ve dekort diye ilaçlar kullandım ve son olarak geçen ay ovitrelle iğne yapıldı ancak tutmadı..ve bugün tekrar gittim bana folik asit verdi..solda yumurta varmışda..yani klomen falan vermedi..bir de bir şey sorcam aşılamayı bizmi istiyoruz yoksa doktormu öneriyor?? ya canım çok sıkılıyor..zaten bu aydan sonra doktoru değiştircem karar verdim..bu ne biçim uygulama anlamadım..Sizce napim? lütfen yardım edin..yani 4 aylık tedavi şuan sizce çokmu abartıyorum..

merhaba. bende polikistik over var. 7 ay klomen benzeri ilaç kullandım. yumurtanın büyüdüğü aylarda çatlatma iğnesi de vuruldum. ama sonuç alamadık. 7 ayın sonunda aşılamaya geçelim dedi doktor. kendisi yönlendirdi. rahim filmini benim de hemen çekmedi. 2 ay önce çektirdim. aslında mantıklı olan hemen çekmek ama genelde tedaviye başladıktan sonra çekiyor doktorlar.

doktorun güven vermiyorsa değiştir derim ben. ben de daha çok 2 doktora gittim. hiç tatmin edici değildi konuşmaları, tedavileri. şu anki doktoruma çok güveniyorum. doktora güvenince daha huzurlu oluyor insan.

ya aslında güveniyorum ama ne bilyim ya ben çok stress yapıyorum..sonuçta 2 sendir olmuyor ama ben daha yeni tedavi oluyorum..aslında adam iyi bize en başında söyledi..ben 3 ay tedavi uyguluyorum olmazsa diğer etmenlere bakıyorum dedi..bizde tamam dedik..anlıcan kendimizde istedik..

o zaman biraz daha bekle. 6 aydan sonra aşılamaya geçiyorlar diye biliyorum. olma ihtimaline karşı biraz uzatıyorlar herhalde. çünkü bir üst tedaviye geçildikçe yan etkiler artıyor. çoğu doktor aynı şeyi uyguluyor. umutsuz vakalarda hemen aşılama ya da tüp bebek oluyor.

saol canım beni gerçekten rahatlattın..adam hiç umutsuz konuşmuyor, hiç aşılama faln lafıda geçmedi..ben hatta bu ayda iğne vurur diye düşündüm ama sadece folik asit verdi..hatta eşimin spermine bakalım demiş sonra sağda çok güsel yumurta var bu ayda be ilişki öneriyorum demiş..bizde tamam dedik..umarım olur..

sizin sorun nedir?? ne zadır istiyorsunuz..

bende polikistik over var. kendiliğinden büyümüyor yumurtalar. 13 aydır istiyoruz biz. ama hemen tedaviye başlamadı ilk gittiğim doktor. toplamda 7 aydır uğraşıyoruz. eşimin testleri normal.

senin yumurtalar kendi kendine büyüyor çok ciddi değil demek ki sorunun. doktor ne teşhis koydu?

ya açıkcası doktor bize sorunun şu demedi daha..bi ara sadece yumurta gelişmiş ama çatlamamış dedi..bu ayda yumurta gelişmiş dedi bakalım olacakmı?? ama işte eşime bakılmadı, şuanda benim sorun yok gibi gözüküyor, tüpler falan kapalı değilse..Ama bence bir sorun var, olmasa niye 2 senedir olmasın demi?? evlenmeden önce bendede kist vardı, hatta bir kaç kutu doğum kontrol hapı kullanmıştım..böyle hikayem ama asla umutsuz değilim, inanıyorumki birgün olacak ama sabırsızlık işte..

anladım canım, haklısın insan sabırsızlanıyor. aslında akışına bırakmak lazım. stres de çok etkiliyor ama elinde olmuyor insanın.

peki doktorun hangi günlerde çağırıyor seni? adetin 3. günü değil mi? adetin 3. günü yumurta olması mümkün değil. ben hep 2. ya da 3. günü gittim. serephone diye bir ilaç kullandım 5 gün, 10 gün sonra da yumurta büyümüş mü diye kontrole gittim. yumurta yeterli olgunluğa erişince de çatlatma iğnesi vuruldum

canım bende 2. veya 3.gün gidiyordum ancak bu sefer il dışında olduğu için 6.günümde yani bugün gittim..ve gelecek aya kadar gitmeyeceğim..yani öyle söyledi, hasta olursan 2. gün olmazssan 1 hafta gecikmeli gel dedi..zaten hasta olursam başka doktora gitmeyi düşünüyorum..sence değiştireyimmi yoksa bi kaç ay daha devam edimmi?? kafam karışık bide folik asit vermesi şaşırttı beni..sonuçta onu ne zaman veriyolar aslında tamda bilmiyorum ya..yani bende klomen ve dekort kullandım 3 ay ve geçen ayda ovitrelle vuruldu ama sonuç negatif..

bilmiyorum ki... doktor bir sorun görememiş demek ki. folik asit vermesi normal. ben korunmayı bırakmadan gitmiştim doktora herhangi bir problem var mı diye. o zaman bile vermişti bana folik asit. hamilelikten 3 ay önce içmeyi öneriyorlar. hamilelikte de 3 ay içiliyor sanırım.

hormonlara falan bakıldı mı? benim proloktin hormonum da yüksek çıkmıştı. o da hamile kalmaya engelmiş.

evt canım benimde yüksekti ve dostinex diye bir ilaç kullandım ve düştü değer..diğer hormonlarda normal çıktıki bir şey demedi..hatta bir ara benim göğüslermden sıvı geliyordu ama şimdi kesildi..Valla bilmiyorum canım Allah'ın takdiri artık..beklicem bakalım..gelecek ayda olmazsa giderim birde eşime baksın..belki gelecek ay birşey derde bende rahatlarım..ya benim anlamadığım tedavi devam ederken verdiya folik asiti..ben ona takıldım..

normal bence vermesi. hamileliğe engel bir durum görmemiş doktor. hamile kalma ihtimaline karşı da folik asit veriyor. ben 3 doktora gittim 3ü de ilk gidişimde yazdı folik asit.

normal bence vermesi. hamileliğe engel bir durum görmemiş doktor. hamile kalma ihtimaline karşı da folik asit veriyor. ben 3 doktora gittim 3ü de ilk gidişimde yazdı folik asit.

tamam canım..kusura bakma senindebaşını ağrıttım ama gerçekten birileriyle konuşmaya ihtiyacım vardı..Çok saol Allah razı olsun senden beni dinledin..

ne demek canım. ben de benzer şeyler yaşıyorum. ve beni anlayan insanlarla konuşmak güzel. insan yaşayınca anlıyor bazı şeyleri...

ne demek canım. ben de benzer şeyler yaşıyorum. ve beni anlayan insanlarla konuşmak güzel. insan yaşayınca anlıyor bazı şeyleri...

evet malesef yaşamayan bilemez..Allah'ım inş tüm isteyenlere nasip eder..tek dileğim bu, elimden başka birşey gelmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…