Aşılama temmuz ayında melegine kavuşmak isteyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olmaz tabii ki. kabul edeyim. siteye yeni üye oldum daha tam hakim değilim.

benimde yeni sayılır ama bağlandım resmen girmeden duramıyorum..bu arada sizde eğitimciymişsiniz..bende ünvdeyim..gerçekten baya rahatladım sizinle konuşunca..normalde çok yazdım ama cevap verip kesiliyordu muabbet bende sıkılıyordum..şimdi gayet iyi oldum teşekkürler..

ben de sevindim. aslında uzun süredir takip ediyorum siteyi ben. ama üye olmamıştım. ben de çıkamıyorum şimdi :) meslektaşımla konuşmak daha da zevkli...

bu gece çatlatma iğnesi yaptıracağım. 36 saat sonra da aşılama olacak. düşünmeyeceğim, rahat olacağım diyorum ama kafamdan atamıyorum bir türlü

ben de sevindim. aslında uzun süredir takip ediyorum siteyi ben. ama üye olmamıştım. ben de çıkamıyorum şimdi :) meslektaşımla konuşmak daha da zevkli...

teşekkür ederim..aslında bende çıkmak istemiyorum ama malum yarın mesai..artık yarın devam ederiz..çok memnun oldum sizinle tanıştığıma..duanızı eksik etmeyin..Size iyi geceler..yarın görüşmek ümidiyle inşAllah..kaydirigubbakcemile5

benim tatil başladı, rahat takılıyorum artık :) ben de memnun oldum sizinle tanıştığıma. iyi geceler...

bu gece çatlatma iğnesi yaptıracağım. 36 saat sonra da aşılama olacak. düşünmeyeceğim, rahat olacağım diyorum ama kafamdan atamıyorum bir türlü

aaa ben bu yazınızı görmemiştim..gerçektenmi kaçta vurulacak 12 demi?? İnş sizin için hayırlısı olur..gerçekten size dua edeceğim bu gece..sizde zekeriya a.s dualarını okuyun..Rabbim inş gönlünüze göre verir..iyi haberlerrinizi mutlaka bekliyorum..

bu arada lütfen stress yapmayın..düşünmeyin..Takdir Allah'ın..İnş olur ve sizinde güsel haberinizi alırız..hayırlı geceler..

çok sağolun. ben de dua edeceğim sizin için. gece 1.30da vurdur dedi doktor. çarşamba da 1.30da aşılamayı yapacak. 36 saat sonra yapılıyor. inşallah güzel olur sonuç :Saruboceq: çok tedirgindim bugüne kadar aşılamaya engel bir durum çıkacak diye. bugün her şeyin normal olduğunu söyledi doktorum biraz rahatladım. ama iğne saati yaklaştıkça gerilmeye başladım yine

size de iyi geceler. tam çıkarken tuttum kusura bakmayın...

mrb.ben de aşılama yolunda ilerleyen biriyim henüz iğne oluyorum yumurtalarım büyüyor yavaş yavaş.çünkü pco hastasıyım.yarın kontrolüm var bakalım herşey yarın belli olacak çok heyecanlıyım.çatlatma iğnei sonrda aşılama.umarım herşey hepimiz için güzel olur

merhaba. aynı şeyleri yaşıyoruz demek. bende de pco var. benim de dün netleşti aşılama tarihi. dün gece vuruldum çatlatma iğnemi. yarın da aşılama yapılacak. heyecanını çok iyi anlıyorum. ben de düne kadar çok gergindim. netleşince biraz hafifliyor. umarım her şey gönlünce olur....

kızlar aşılama sonrası napcaksınız.ben ilk aşılamamda neredeyse hep yattım ama olmadı bu aşılamamda napıcağımı bilmiyorum

birce aşılaman hayırlı olur inşallah

çok teşekkür ederim.

bana doktorum sadece 1 gün dinlenme veriyoruz, sonra istediğini yapabilirsin dedi. ben de bir gün dinlenip tatile çıkacağım, sonra da ailemin yanına gideceğim. epey yolculuk yapacağım yani. umarım bir şey olmaz. ama sürekli evde kalırsam da kafamdan atamam. o yüzden tatile gidip deşarj olmak istiyoruz...

birçoğunuza haziran topiğinden aşınayım. inşallah bu ay hepimizin işi rast giderde ağustos ayının hamileleri diye bir yazışma başlatırız benim 2. aşılama bugün olcak, bir aksilik olmazsa tabi. öğleden sonra gidicez bakalım. geldimmi tekrar yazarım gelişmeleri. şans dileyin bana.

inşallah her şey yolunda gider ve ay sonunda güzel haberi alırsın. ben de yarın yaptıracağım kısmetse, heyecanlandım birden. eyvahedigeldismile gelince yaz mutlaka.

ben aşılama yaptırmıyorum ama temmuzda meleğini bekleyenlerdenim..Aslında her ay bekleyenlerdenim..Rabbim inş hepinize nasip eder..

Bu arada bircecim nasılsın, günaydın dicem ama öğlen olacak..kendini nasıl hissediyorsun?? umarım herşey yolundadır..:Saruboceq:

sağol canım, iyiyim. yolunda şimdilik. dün gece yaptırdık iğneyi, gecenin bir buçuğunda gidince hastanedeki kız güldü. çok garip ya neler yaptırıyor bu istek :)

inşAllah iyi olur..ee napalım peşini bırakmamak lazım:)) biz fiili duamızı yapalım her şekilde tevekkül Allah'tan demi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…