- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi bebegim_01
-
olmaz tabii ki. kabul edeyim. siteye yeni üye oldum daha tam hakim değilim.
benimde yeni sayılır ama bağlandım resmen girmeden duramıyorum..bu arada sizde eğitimciymişsiniz..bende ünvdeyim..gerçekten baya rahatladım sizinle konuşunca..normalde çok yazdım ama cevap verip kesiliyordu muabbet bende sıkılıyordum..şimdi gayet iyi oldum teşekkürler..
ben de sevindim. aslında uzun süredir takip ediyorum siteyi ben. ama üye olmamıştım. ben de çıkamıyorum şimdi :) meslektaşımla konuşmak daha da zevkli...
bu gece çatlatma iğnesi yaptıracağım. 36 saat sonra da aşılama olacak. düşünmeyeceğim, rahat olacağım diyorum ama kafamdan atamıyorum bir türlü
aaa ben bu yazınızı görmemiştim..gerçektenmi kaçta vurulacak 12 demi?? İnş sizin için hayırlısı olur..gerçekten size dua edeceğim bu gece..sizde zekeriya a.s dualarını okuyun..Rabbim inş gönlünüze göre verir..iyi haberlerrinizi mutlaka bekliyorum..
size de iyi geceler. tam çıkarken tuttum kusura bakmayın...
mrb.ben de aşılama yolunda ilerleyen biriyim henüz iğne oluyorum yumurtalarım büyüyor yavaş yavaş.çünkü pco hastasıyım.yarın kontrolüm var bakalım herşey yarın belli olacak çok heyecanlıyım.çatlatma iğnei sonrda aşılama.umarım herşey hepimiz için güzel olur
birce aşılaman hayırlı olur inşallah
birçoğunuza haziran topiğinden aşınayım. inşallah bu ay hepimizin işi rast giderde ağustos ayının hamileleri diye bir yazışma başlatırızbenim 2. aşılama bugün olcak, bir aksilik olmazsa tabi. öğleden sonra gidicez bakalım. geldimmi tekrar yazarım gelişmeleri. şans dileyin bana.
ben aşılama yaptırmıyorum ama temmuzda meleğini bekleyenlerdenim..Aslında her ay bekleyenlerdenim..Rabbim inş hepinize nasip eder..
Bu arada bircecim nasılsın, günaydın dicem ama öğlen olacak..kendini nasıl hissediyorsun?? umarım herşey yolundadır..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?