Aşılama temmuz ayında melegine kavuşmak isteyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bakıyorum dünden bugune kimler aşılama olmuş.kimler aşılama aşamasında.çok güzelll kızlar.birbirimizii motive etmemmiz.bende bu ay hiç ümit kalamdı günümden çok erkekn olacam galiba çünkü adet belirtileri başladı maalesef...
gögüslerim şişti ve dokunamıyorumm.belim çokk kötü agrıyor bakalım.
insaallah bu ay burdan bir veya daha fazla kişinin hamile haberini alırızzz
dua edelim kızlar ben orucum şuanda dilerim Allah hepimizii çok bekletmeden bebişlerineşkavuşturur.

amin inşallah canım benim..ya bu arada size bir şey sormak istiyorum..az önce lavobaya gittim ve yumurta akı bir sıvı geldi..yani yumurtlama oldumu sizce?? yani boşamı gitti bu ayda? ilişki ne zaman olmalıydı lütfen yardım edin..

dur bakalım canım, hemen umutsuzluğa kapılma. adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıdır diyorlar. ben çok okudum burda adet belirtilerini yaşayıp da hamile olanları. ne zamandı günün normalde?

tam bilmiyorum ben ama sanırım o akıntının olduğu zamanlarda ilişki olması gerek. adetlerin düzenli mi senin? düzenliyse az çok hesaplayabilirsin yumurtanın ne zaman çatladığını.

dur bakalım canım, hemen umutsuzluğa kapılma. adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıdır diyorlar. ben çok okudum burda adet belirtilerini yaşayıp da hamile olanları. ne zamandı günün normalde?

birce yukarıda yazdığımı gördünmü?? lütfen bi okuyup yorum yazabilirmisin??

canım adetlerim düzenli ancak bu ay iğnenin etkisinden erken oldum ve nette hesaplamalarda 7 temmuz ile 12 temmuz diyordu hamilelik için en uygun vakit..eğer gittiyse çok üzülürüm yaa..dünden önce ilişki olmuştu ama bu zamana kalırmı bilmiyorum..:uhm:

72 saate kadar yaşayabiliyormuş spermler. zaten doktorlar da gün aşırı öneriyor. kaçırmamışsınız yani:)

72 saate kadar yaşayabiliyormuş spermler. zaten doktorlar da gün aşırı öneriyor. kaçırmamışsınız yani:)

ayyy inş öledir canım benim:)) ayy ne zor şeymiş bu böyle..bazılarıda der kazara oldu niye bizde olmuyor kazarada olsa :))

şimdi yumurtlama belirtiside olabilir canım ama kaçıncı günün şuan.kadınlarda adetin ortasın yani yumurtlama döneminde rahim bebege hazırlar kendini ve sıvı salgılar.eger bu dönemde hamilelik gerçekleşmişse yapışkansı sıvı gelmeye devam eder.yok olmadıysa kesilir ve rahim duvarı dökülerek adet olurnur.insaallah bebişin geliyordur cnm.:teytey:

normalde 20 si işte.çok önce oldu birde bu ay çok üzücüü şeyler yaşadım ondan tahmin ediyorum.kızlar sizede söyleyim ben şuan orucum ve Allah rızası için hayırlısından evlat sahibi olabilmek için tutuyorum.1 hafta tutuluyor veiftarınızı açmadan önce niyetinizii dileginizi ve şu 3 mübaregin isimlerini 21 kere okuyorsunuz bu mübarek zatların mürmetine insaallah bizde bebeklerimize kavuşuruz.amin
ya musavvir,yabari,yahalık
ben tamamlayacam sizi haberdar ederim.:Saruboceq:

aşılamam oldu kızlar. artık bekliycez, bakalım ne olucak.

hayırlısı canım. inşallah güzel sonuç alırsın. benim de yarın ama korkmaya başladım. sağ kasığıma sancı saplanıyor sürekli. çatlatma iğnesi vurulunca 36 saatten önce çatlayabilir mi ki yumurta :uhm: senin olmuş muydu kasıklarında ağrı? bir de zor bir işlem mi aşılama, acı falan oluyor mu? çok soru sordum değil mi?

Allah kabul etsin canım.

canım bugün adetimin 7. günü ancak bu ay erken oldum ve netten gebe kalabilme günlrine baktığımda 7 ile 12 temmuz yazıyordu..bilmiyorum yumurta çatlamada öncede bu sıvı gelirmi?? hayırlısı artık..

Alllah kabul etsin bu arada..dua etmeyi unutma bizlerede

selam canım napıyosun..yoksa sen hiç çıkmadın mı?? ya havalar çok sıcak..bayılıcam neredeyse...

sıkıntıdan giriyorum sık sık kk'ya. seminerler biter bitmez hemen memlekete giderdim her yıl. bu yıl aşılama nedeniyle burdayım, çok sıkıcı o yüzden. hafta sonu çıkacağız yola biraz rahatlarım artık...

bencede git hem kafandan atmış olursun ve döndüğünde iyi haberini alırım :CüvCüv:..ama dikkat et aşılamadan sonra..dinlen,uzan yat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…