- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
- Konu Sahibi bebegim_01
-
bakıyorum dünden bugune kimler aşılama olmuş.kimler aşılama aşamasında.çok güzelll kızlar.birbirimizii motive etmemmiz.bende bu ay hiç ümit kalamdıgünümden çok erkekn olacam galiba çünkü adet belirtileri başladı maalesef...
gögüslerim şişti ve dokunamıyorumm.belim çokk kötü agrıyor bakalım.
insaallah bu ay burdan bir veya daha fazla kişinin hamile haberini alırızzz
dua edelim kızlar ben orucum şuanda dilerim Allah hepimizii çok bekletmeden bebişlerineşkavuşturur.
bakıyorum dünden bugune kimler aşılama olmuş.kimler aşılama aşamasında.çok güzelll kızlar.birbirimizii motive etmemmiz.bende bu ay hiç ümit kalamdıgünümden çok erkekn olacam galiba çünkü adet belirtileri başladı maalesef...
gögüslerim şişti ve dokunamıyorumm.belim çokk kötü agrıyor bakalım.
insaallah bu ay burdan bir veya daha fazla kişinin hamile haberini alırızzz
dua edelim kızlar ben orucum şuanda dilerim Allah hepimizii çok bekletmeden bebişlerineşkavuşturur.
amin inşallah canım benim..ya bu arada size bir şey sormak istiyorum..az önce lavobaya gittim ve yumurta akı bir sıvı geldi..yani yumurtlama oldumu sizce?? yani boşamı gitti bu ayda? ilişki ne zaman olmalıydı lütfen yardım edin..
dur bakalım canım, hemen umutsuzluğa kapılma. adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıdır diyorlar. ben çok okudum burda adet belirtilerini yaşayıp da hamile olanları. ne zamandı günün normalde?
72 saate kadar yaşayabiliyormuş spermler. zaten doktorlar da gün aşırı öneriyor. kaçırmamışsınız yani:)
evet ya benim evlendikten 9 ay sonra doğum yapan arkadaşlarım var..
napalım buda bizim sınavımız artık..düşünmeyelim fazla..ben derslere bakayım biraz..akşam inşallah devam ederiz..çok öpüyorum seni..
amin inşallah canım benim..ya bu arada size bir şey sormak istiyorum..az önce lavobaya gittim ve yumurta akı bir sıvı geldi..yani yumurtlama oldumu sizce?? yani boşamı gitti bu ayda? ilişki ne zaman olmalıydı lütfen yardım edin..
dur bakalım canım, hemen umutsuzluğa kapılma. adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıdır diyorlar. ben çok okudum burda adet belirtilerini yaşayıp da hamile olanları. ne zamandı günün normalde?
aşılamam oldu kızlar. artık bekliycez, bakalım ne olucak.
normalde 20 si işte.çok önce oldu birde bu ay çok üzücüü şeyler yaşadım ondan tahmin ediyorum.kızlar sizede söyleyim ben şuan orucum ve Allah rızası için hayırlısından evlat sahibi olabilmek için tutuyorum.1 hafta tutuluyor veiftarınızı açmadan önce niyetinizii dileginizi ve şu 3 mübaregin isimlerini 21 kere okuyorsunuz bu mübarek zatların mürmetine insaallah bizde bebeklerimize kavuşuruz.amin
ya musavvir,yabari,yahalık
ben tamamlayacam sizi haberdar ederim.:Saruboceq:
şimdi yumurtlama belirtiside olabilir canım ama kaçıncı günün şuan.kadınlarda adetin ortasın yani yumurtlama döneminde rahim bebege hazırlar kendini ve sıvı salgılar.eger bu dönemde hamilelik gerçekleşmişse yapışkansı sıvı gelmeye devam eder.yok olmadıysa kesilir ve rahim duvarı dökülerek adet olurnur.insaallah bebişin geliyordur cnm.:teytey:
Allah kabul etsin canım.
selam canım napıyosun..yoksa sen hiç çıkmadın mı?? ya havalar çok sıcak..bayılıcam neredeyse...
sıkıntıdan giriyorum sık sık kk'ya. seminerler biter bitmez hemen memlekete giderdim her yıl. bu yıl aşılama nedeniyle burdayım, çok sıkıcı o yüzden. hafta sonu çıkacağız yola biraz rahatlarım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?