- Konu Sahibi salliballi
-
Askerliğini denizaltı personeli olarak yapan Temel kahvede denizaltını anlatıyormuş.
-Kocaman her tarafı kapalı demirden bir gemi. İşte biz o geminin içine giriyorduk,denizin 100-200 metre altına girip 1 hafta 10 gün hiç çıkmadan gidiyorduk.
Herkesin ağzı açık Temeli dinlediğini gören Dursun birazda kıskanarak;
- Ula Temel demirden gemi denizin altına girerde nasıl su almaz
Temel,evelemiş gevelemiş bir türlü izah edememiş, sonra Dursuna dönerek;
- Ula dursun sen denize giriyor musun?
- Giriyorum.
- Peki denize dalmıyor musun?
- Dalıyorum.
- Denizin dibine dalınca kıçına su kaçıyo mu?
- Yooo.
- İşte sistem aynu sistem...
kızlar doktorların dediği tek bırsey var. eğer bu iş yatmayla olsaydı sizi yatağa sırt ustu bağlardık.
yeterkı ağır iş yapmayın günlük hayatınıza dönün. ben ilk ıkı tedavımde 12 gun yattım, eğer olacağı varsa hamuda da kalksanız tutunur. zaten ilk 3 gun içinde tutunuyor. daha sonrakı yatmalarınız eziyetten baska bısey değil. tabı kanamalı olanlara bışey demiyorum. ama rahme kan akısının olması lazım, onun içinde hareketsız yatmamak lazım. arada kalkın dolasın kızlar. bol su için rahim için cok ıyıymış.
salliballi şişiyo kuzucum şişerrr bu hamilelik belirtisiiiiiyasakkelime
anam bende şişti diye üzülüyommm...çünkü normaldede adet olacagım zaman şişer,,ahanda şimdi adet olacakmışım gibi karnım arıyooo ...hadi bakalımmm..
patricia ben ananası çok sevdiğim için hayattan çok memnundum bilmem belkide uydurmadır yardımcı olduğu falan ama ben yedim tuttu tabi ananas mı yaptı çocuğu hayırr önce allaha sonra drlarıma emanettim
akşam verecemm....
YA bu anans cok kafa karistirici, bende iyi oldunu duydum icin transferden once ve sonra yemeye basladim ama ingilizce arastiriken, bi yerde ilk bes gunden sonra asisiri yiyimi dusuge neden oldugunu okuduktan sonra yemedim bi daha korktum,... Sahsen simdi evde iki anans mutfakta bana bakiyo ama yemiyorum...
anam bende şişti diye üzülüyommm...çünkü normaldede adet olacagım zaman şişer,,ahanda şimdi adet olacakmışım gibi karnım arıyooo ...hadi bakalımmm..
salliballi şişiyo kuzucum şişerrr bu hamilelik belirtisiiiiiyasakkelime
Ay su aksam bir gelse de kartopuyla, seninkinin sevincine bende uykuya yatsam... orda gece 12 oldumu burda, aksam 5 daha yazabilirseniz yazin haaa....[/QUOTE
inşaallahh yazacam arkadaşımm.
yeme bacım yeme bırak o zman herşeyin fazlası zarar ben günde 1 2 dilim fazla değill zaten 3 tane aldım bitince bi daha da almadımm
Ay su aksam bir gelse de kartopuyla, seninkinin sevincine bende uykuya yatsam... orda gece 12 oldumu burda, aksam 5 daha yazabilirseniz yazin haaa....[/QUOTE
inşaallahh yazacam arkadaşımm.
Bende gircem insallah mutluluk haberinin zaferine sen ordan ebn burda birer kadeh sut iccez... Rabbim ikinizinde yardimciis olsun...
salliballi,kartopu siz nerde yaptırdınız??[/QU
istanbul madicana internasyonel
Bende gircem insallah mutluluk haberinin zaferine sen ordan ebn burda birer kadeh sut iccez... Rabbim ikinizinde yardimciis olsun...
seni allah iyi etsin ne güldürdünnn...evet sütle kutlarızzz..kaydirigubbakcemile3:sm_cool::dance:
kuzum korkamayınnn benimde sanki grip olacağınd abatma olurya öle oluyoda kasıklarım bazen ağrı bacağıma vuruyoduuu ama demekki hepsi kuruntuu bak gör salli balli ve kartopu boşa kuruntu yapmış olacak bugün bi arkadaşım daha hamiş haberini aldım bu gün çok güzekl bi gün içim eöyle doğuyooo ikiside hamileeeeeAhhh bi bilsek asiii..
kartopu bak asiii ne diyooo....! kalk halay çekelimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?