temmuz ayında transferi olanlar2010

ellerine sağğlık)))))))))))))))))))

bende bol bol su iciyom ondan olsa gerek tuvaletten ciktim yok... Bende yatmadim canim ucuncu denme ilk uc gun uzandim dikkat ettim, ondan sonra hep evde gezindim...

anam bende şişti diye üzülüyommm...çünkü normaldede adet olacagım zaman şişer,,ahanda şimdi adet olacakmışım gibi karnım arıyooo ...hadi bakalımmm..

kuzu korkma ben hergün kayısı yedim bide zaten normalde her gün büyük abdestime çıkarımmm tuvaletim gelince bi ağrırdım karnım korkardım çünkü kasıklarım gibiydi ama allah şükür hamileyim ama

patricia ben ananası çok sevdiğim için hayattan çok memnundum bilmem belkide uydurmadır yardımcı olduğu falan ama ben yedim tuttu tabi ananas mı yaptı çocuğu hayırr önce allaha sonra drlarıma emanettim

YA bu anans cok kafa karistirici, bende iyi oldunu duydum icin transferden once ve sonra yemeye basladim ama ingilizce arastiriken, bi yerde ilk bes gunden sonra asisiri yiyimi dusuge neden oldugunu okuduktan sonra yemedim bi daha korktum,... Sahsen simdi evde iki anans mutfakta bana bakiyo ama yemiyorum...

Arkadaşlar vitamin almak çok önemli tabiki diğer besin maddelerinide.Bunlara talkılıp kafanızı yormayın kan akımının hızlı olması önemli iyi düşünün iyi olsun.

yeme bacım yeme bırak o zman herşeyin fazlası zarar ben günde 1 2 dilim fazla değill zaten 3 tane aldım bitince bi daha da almadımm

anam bende şişti diye üzülüyommm...çünkü normaldede adet olacagım zaman şişer,,ahanda şimdi adet olacakmışım gibi karnım arıyooo ...hadi bakalımmm..

Ayyy salibali bende de bu sabah yataktan kalkarken oyle oldu, dedim bu gunde adet gunumu ne kadar aklimdna gecirmesemde hemen tuvalette, bisey yoktu rabbim boyle devam ettiri inslalah cuma gunun hurmetine... HEpinize hayirli Cumalara... ikralar harika burda sabah 8:35 ben guldurmeyin fazla bizimkiler uyuyo daha....

yeme bacım yeme bırak o zman herşeyin fazlası zarar ben günde 1 2 dilim fazla değill zaten 3 tane aldım bitince bi daha da almadımm

Yemiyorum guzelim ilk gunler anneme iy dedim icin kadian iki uc dilim getiriyodu, bende sifa niyetien diye yiyodum... BAkalim hayirlisi.... bende bide hic belirti yok anam ne kadar aramsakda .... sadece kasilmalairim oluyo...

Ahhh bi bilsek asiii..
kuzum korkamayınnn benimde sanki grip olacağınd abatma olurya öle oluyoda kasıklarım bazen ağrı bacağıma vuruyoduuu ama demekki hepsi kuruntuu bak gör salli balli ve kartopu boşa kuruntu yapmış olacak bugün bi arkadaşım daha hamiş haberini aldım bu gün çok güzekl bi gün içim eöyle doğuyooo ikiside hamileeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…