- Konu Sahibi salliballi
-
arkadaşın benimde bu 3. denemem hepsindede tek embriyom vardı..önemli olan transfere kadar gelebilmek...bundan sonra rabbim ol derse olacak..hiç üzülme..çok var 2. gün transferi ile tek embriyoyla hamile kalan...kartopu arkadaşım çok güzel bir dua yazmış mutlaka oku bugün çok çko oku..aglama olurmu? herşey yolunda ..!
dediğiniz gibi, sağlıklı olsunda başka bişey istemem tabiki, çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize, bakalım yarın transferden sonra evime gider dinlenirim, 3 gün dinlenmek yetermi acaba, 2. gün transferi olacağından rapor alıp dahamı fazla dinlensem bilmiyorum...
patricia ben ananası çok sevdiğim için hayattan çok memnundum bilmem belkide uydurmadır yardımcı olduğu falan ama ben yedim tuttu tabi ananas mı yaptı çocuğu hayırr önce allaha sonra drlarıma emanettim
canım bız duyduklarımızı elimizden geldiği kadar yapalım. taktir allahtan tabiki:)) böyle konusunca aklıma neler neler gelmediki. ya içmediğimiz ot yemediğimiz şeymi kaldı:))))aklinialirimsmile. ama şu bır gerçek, bağısıklık sıstemımızı guclendırmemız lazım. zaten onun için bol vitamın takvıyesı verıyorlar. bende her aksam bol meyva yıyorum su anda. ama ananastan dılım yandı:) karpuz üzüm ne bulursam bol bol yıyorum allah buyuk.
canım demek senın tutundu , allah tamamına erdırsın, sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın ınsallah.
evet cnm tutundu inşallah sizinde tutunur inanın eşimle şimdi oturduk konuşuyoruz ne zman yaptık biz tedaviyi ne zman bitti ne ara hamile kaldım anlamdık diyoruz sanki normalle yolla hamil ekalmış gibiyim hamileliğimde bol su içiyorumm ve bol bol meyve herşey çok güzel gidiyo ve ben allahımdan hayırlı sağlıklı evlat istiyorum brde çok güzel bi hamilelik geçirmek istiyorum biliyorum ki bundan sonr abelki bi daha anne olamayacm o yüzden bu hamileliğimi çok güzel yaşamak tadını almak istiyorummm :CüvCüv:
kartopu nasılsın?
öyle deme canım ne demek olamayacaksın. ben senelerdır bu sıtede ne hıkayeler duydum okudum. daha cok yenı olan bır olay.
ay dur nıck ı aklıma gelmıyor kızın sımdı ama anlatayım sana. ilk tüp bebeği tutuyor ve sağlıkla doğuyor bebeği. ve kız korunmuyor:)) nasılsa cocuğum olmuyor dıye:))) ve doğal yoldan oluyor 2. cocuğu.
işte hıc bellı olmuyor o işler:) eğer tüplerin alınmadıysa her koşulda şansımız devam edıyor canım.
cnm sonuçlar ne zman çıkacak kan verdiniz miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?