temmuz ayında transferi olanlar2010

sağol arkadaşım, ağlamicam, evet çok güzel bi dua yazmış, aynen o duayı yazıp çantama koydum, allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...

Cuma günü herhangi bir vakitte bu dua okunarak duada
bulunulursa, meşrıkla mağrip arasında ne istenilirse istenilsin duası Allahın izniyle kabul olunur.

LÂ İLÂHE İLLÂ ENTE YÂ HANNÂNÜ YÂ MENNÂNÜ YÂ BEDÎAS SEMÂVÂTİ VEL ERDI YÂ ZEL CELÂLİ VEL İKRÂM*

eskilere bakmak istemeyen olursa diye tekrar yazdım kızlar.

Tüm hayırlı dualarımızı Yüce Rabbim kabul etsin inşallah

cnm benim 12 gün oturur vaziyete bile gelmedim hele 3 gün sağa sola bile dönmemeye çalıştım ağrı çektim sırt ağrısı bel ağrısı ama olsun değer dedim yemeği bile hafif yatar vaziyette yedimmm çok dikkat et ve mümkünse yat sadce lavobaya kalk ananas ceviz ye tutunmaya yardımcı onlar ve kayısı ye kabız olma

canlarım unutmayınkı rabbım istemeseydı o tek embrıyoyu bırakın, sağlıklı bir yumurta yada sperm bıle elde edemezdık. cok değişik sınavlardan geciyoruz. insallah hepimiz alnımızın akıyla başarıcaz bu zorlu gunlerı atlatmayı.
soway cım umarım nickini yanlış yazmadım.
benım cok yakın arkadasım. 2. gun transferiyle hamıle su anda . tek ve cok kalıtesız bır embriyo.
size baska bır hıkaye anlatayım bu sıtede bırı anlatmıstı. bana cok moral olmustu o zaman.
iki arkadas aynı donemde tup bebek tedavısınıe başlıyor. birine çok guzel 3 embriyo transferi yapılıyor dr lar falan cok umutlu. diğerine ise sadece cok kotu kalıtede tek bır embrıyo olusuyor. hatta dr transfer bıle etmek ıstemıyor bu tutmaz dıye. ama kız yalvarıyor ne olur transfer edın bu benım son sansım dıye.
işe bakınkı bu kötu embrıyo su anda 3-4 yaslarında bır kız cocuğu ama o iyi embriyolar tutmuyor maalesef.
işte Allah !!! yeterki ol desin.
ya rabbim, ey güzel allahım, hepimizin gönlünde olanı alnımıza yaz ne olur. bol dua edin kızlar epimiz için.

kızlar doktorların dediği tek bırsey var. eğer bu iş yatmayla olsaydı sizi yatağa sırt ustu bağlardık.
yeterkı ağır iş yapmayın günlük hayatınıza dönün. ben ilk ıkı tedavımde 12 gun yattım, eğer olacağı varsa hamuda da kalksanız tutunur. zaten ilk 3 gun içinde tutunuyor. daha sonrakı yatmalarınız eziyetten baska bısey değil. tabı kanamalı olanlara bışey demiyorum. ama rahme kan akısının olması lazım, onun içinde hareketsız yatmamak lazım. arada kalkın dolasın kızlar. bol su için rahim için cok ıyıymış.

he bu arada 2. tedavımdede ananas yiye yiye dilim tahriş olmuştu ama yınede olmadı. bir tek dua kızlar gerisi hikaye gercekten.

patricia ben ananası çok sevdiğim için hayattan çok memnundum bilmem belkide uydurmadır yardımcı olduğu falan ama ben yedim tuttu tabi ananas mı yaptı çocuğu hayırr önce allaha sonra drlarıma emanettim

patricia ben ananası çok sevdiğim için hayattan çok memnundum bilmem belkide uydurmadır yardımcı olduğu falan ama ben yedim tuttu tabi ananas mı yaptı çocuğu hayırr önce allaha sonra drlarıma emanettim

canım bız duyduklarımızı elimizden geldiği kadar yapalım. taktir allahtan tabiki:)) böyle konusunca aklıma neler neler gelmediki. ya içmediğimiz ot yemediğimiz şeymi kaldı:))))aklinialirimsmile. ama şu bır gerçek, bağısıklık sıstemımızı guclendırmemız lazım. zaten onun için bol vitamın takvıyesı verıyorlar. bende her aksam bol meyva yıyorum su anda. ama ananastan dılım yandı:) karpuz üzüm ne bulursam bol bol yıyorum allah buyuk.
canım demek senın tutundu , allah tamamına erdırsın, sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın ınsallah.

evet cnm tutundu inşallah sizinde tutunur inanın eşimle şimdi oturduk konuşuyoruz ne zman yaptık biz tedaviyi ne zman bitti ne ara hamile kaldım anlamdık diyoruz sanki normalle yolla hamil ekalmış gibiyim hamileliğimde bol su içiyorumm ve bol bol meyve herşey çok güzel gidiyo ve ben allahımdan hayırlı sağlıklı evlat istiyorum brde çok güzel bi hamilelik geçirmek istiyorum biliyorum ki bundan sonr abelki bi daha anne olamayacm o yüzden bu hamileliğimi çok güzel yaşamak tadını almak istiyorummm :CüvCüv:

öyle deme canım ne demek olamayacaksın. ben senelerdır bu sıtede ne hıkayeler duydum okudum. daha cok yenı olan bır olay.
ay dur nıck ı aklıma gelmıyor kızın sımdı ama anlatayım sana. ilk tüp bebeği tutuyor ve sağlıkla doğuyor bebeği. ve kız korunmuyor:)) nasılsa cocuğum olmuyor dıye:))) ve doğal yoldan oluyor 2. cocuğu.
işte hıc bellı olmuyor o işler:) eğer tüplerin alınmadıysa her koşulda şansımız devam edıyor canım.

yok cnm tüplerim alınmadııı eşimde hiç sperm yokkk ondan dedimmmm olsunn bu hamileliğimi an güzel şekli ile yaşamk için elimden ne geliyorsa yapacammmm :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…