temmuz ayında transferi olanlar2010

benim almadığım ilaç kalmadı. monodox, prednol bunlar bu gün son devam edenler coraspin, elevit, folic plus günde 3 tane, estofrem sabah akşam ikişer tane, prognex iğne bi de kan pıhtılaştırma iğnesi kabızlık için duphalac doktorum 50 ünite progynex, 2 sabah 2 öğle iki tane de akşam progestan filiti verdi. ama fitiil beni zorladığı için 100 ünite progynex iğne yapıyorum. ilk enemede her gün kabine gidip yapıyordum. internetten yurt dışında kadınların ayna karşısında kendilerine yaptıklarını görünce eşim yapmaya başladı. zorda kalırsam bende kendime yapabilirim. her gün sağlık kabini eziyetinden kurtuldum ya.

Merhaba, herkesin farkli protokol uyguluyolar demekki, bende Turkiye'de yaptirdimda daha cok ilac kullandimi hatirliyorum burda sadece igne kullaniyorum, onuda yumurta toplandiktan sonra 5 gun kullancan dediler hep merkeze gittim, uzak bide ama esim risk almayalim dedi kalcadan, baktim olacak gibi degil bide transferden sonra istirat etmek istiyodum, kayinvaldem geldi bir kac kez benimle gosterdiler sagolsun o yapiyor simdi, Temmuz 25'e kadar olcam, hamilelik olusursa insallah bebek 3 ylik olana kadar kullancakmisim, kizlar ben ddaha banyo bile yapmadim 3 gunumdeyim ama surekli yatmiyorum, oturuyorum, arada bir geziniyorum..

silenaz hafifi serin duş alabilirsin ...bi şampuan yap ..fazla oyalanma yeter.ilaçlar konusunda şaşırdım..ben hiç ilaç kullanmıyorum sayılır ..sizin yanınızda..benim fitil sabah akşam..ki en kolayı o bence..estrofem de sabah akşam 1...aspirin 1....folic 1..bu ne şimdi anlamadım gitti....igne neden vermediler...veya size neden igne verdiler..aaaaaa?

iyi allaha sukur canim, bende eldekide yok olmadan sayfa acam dedim elime yuzume bulastirdim iki tane acmisim nasil siliniyor onuda bilmiyorum... bilen varsa yardimci olanilirmi? Sen nasilsinsin salli balli?

merhaba kızlar benimde transferim 16 sında yapıldı bugün 4.günüm karın şişlikleri tuvalete çıkamama sorunlarıyla devam ediyor,şurup verdi doktor bir işe yaramadı,bugün lavman deneyeceğim

merhaba kızlar benimde transferim 16 sında yapıldı bugün 4.günüm karın şişlikleri tuvalete çıkamama sorunlarıyla devam ediyor,şurup verdi doktor bir işe yaramadı,bugün lavman deneyeceğim

doktoruna danismadan kesinlikle birsey alma canim benim doktor bana oyle dedi cunku bazi kazbizlik ilaclari rahmi gerbiliyor canim,.... aman dikkat

slm.temmuz 3 te transfer oldu. 12 sinde kanamam oldu. sonuç negatif. ben üzüldüm siz çok dikkat edin lütfen. günlük yaşantıma devam ettim keşke yatsaydım.

slm.temmuz 3 te transfer oldu. 12 sinde kanamam oldu. sonuç negatif. ben üzüldüm siz çok dikkat edin lütfen. günlük yaşantıma devam ettim keşke yatsaydım.

arkadaşım üzgünüm ...şu anda berbat hissettigini biliyorum..demek vakti saaati gelmemiş..kendini suçlama olacak olan akrobasi yapsanda oluyor..haraket etmekle alakası yok..ALLAHIM cc kalbine serinlik versin..heralde bende regli olacam..ne yapalım nasipp...

gunaydın kızlar
zeynepcım naber canım nasıl gıdıyor tedavı
salııcım senınde az kaldı sonuclara canım
allahım hepımıze yardım etsın ve bebıslerımzıı nasıp etsın

salliballi inş. adet olmazsın.hepinize Allah kucağınıza almayı nasip etsin.inşallah bende 2. denemede başarırım.Yinede kendinizi yormayın. normal hamileleliklerde bile düşük tehlikesi olunca yatıp dinlenmek gerekiyorsa bence tüp bebekte de dinlenmeli. Ama dediğiniz gibi kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…