- Konu Sahibi salliballi
-
salliballi inş. adet olmazsın.hepinize Allah kucağınıza almayı nasip etsin.inşallah bende 2. denemede başarırım.Yinede kendinizi yormayın. normal hamileleliklerde bile düşük tehlikesi olunca yatıp dinlenmek gerekiyorsa bence tüp bebekte de dinlenmeli. Ama dediğiniz gibi kısmet
kızlar hepiniz öpüyorumm....ne güzel deyilmi birbirimizi anlıyoruz ve devamlı dua ediyoruz..RABBİMİZİN ne kadar hoşuna gidiyordur.birbirimizle böyle muhabbet etmemiz..kimbilir ?belkide onun için burdayız...!regli olmadım bu arada...şu anda gayet iyiyim ...matoru bozmuşum biraz ..karmın ondan agrımış..dün dondurma yemiştim şu açık satılanlardan heralde o bozdu..kendimi bu akşam iyi hissediyorum..ELHAMDÜLİLLAH...!
merhaba arkadaşlar,
benim transferimde 12.temmuzda geçekleşti. 24 ünde testim var. bu arada 1. denemem bu inşallah hayırlısı ile hepimiz güzel haberlerimizi alırız.
merhaba arkadaşlar,
benim transferimde 12.temmuzda geçekleşti. 24 ünde testim var. bu arada 1. denemem bu inşallah hayırlısı ile hepimiz güzel haberlerimizi alırız.
slm.temmuz 3 te transfer oldu. 12 sinde kanamam oldu. sonuç negatif. ben üzüldüm siz çok dikkat edin lütfen. günlük yaşantıma devam ettim keşke yatsaydım.
hoş geldin kader arkadaşım..! benimde 12 sinte transferim oldu..24 ünde testim var...
hoşbulduk canım :))) aynı gün öğreneceğiz desene sonuçları. inşallah hayırlısı ile hamilelik haberimizi alırız arkadaşım
şükür canım iyiyiz seni sormalı sen nasılsın :)
aynı şeyi bende düşünüyorum hatta sabahtan işe gelmeden yaptırayım tahlili diyorum. Acaba olurmu bilmem.
10. Gün bile yaptıran var herhalde dediğin gibi varsa görünür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?