temmuz ayında transferi olanlar2010

kendinizi üzmeyin bu kadar. bu işin yatmakla ya da gezmekle alakası yok bence. ben ve arkadaşım aynı gün transfer olduk. o hep yattı. pazar adet olmuş. ben 3 gün yattım. sonra evde gezindim dışarı çıktım düğüne gittim havuza gittim geçen hafta carşamba -cumaya kadar 3 gün hastaneye yatırdılar.safra kesesinde taş ve iltihaplanma var buna rağmen dün testimde 832 olmuş kan değerim. Allah kaderine bunu yazmışsa bir şekilde oluyor.
Allah inşallah transfer olanların nasibine yazmıştır.

Çok sevindim popinos senin adına. İnşallah sonuna kadar herşey gönlünce olsun..Doğru söylüyorsun aslında ama işte olmayınca keşke diyorsun bazı şeylere.

Papatyam gecmis olsun canim, insallah rabbim bundan sonra gonlunce verir, bende canim ilkinda yattim ama sonlara dogru gezdimde sonuc negativdi, ikincide dondurlmuslarla denedimde yine ilk zamanlar dinlendim ama annem 5 katta oturuyodu ducun sonlara dogru hep ciktim yine disarlara sonuc pozitifti fakat benim uzzunn ucak yolculugum bir 10 saat kadar etkisiyle inaniyorum, belkide degil kan degerim dustu kaybettik yani, hersey nasip kismet arkaasim POPINIS en guzel ornegi bence suan...

kızlar hepiniz öpüyorumm....ne güzel deyilmi birbirimizi anlıyoruz ve devamlı dua ediyoruz..RABBİMİZİN ne kadar hoşuna gidiyordur.birbirimizle böyle muhabbet etmemiz..kimbilir ?belkide onun için burdayız...!regli olmadım bu arada...şu anda gayet iyiyim ...matoru bozmuşum biraz ..karmın ondan agrımış..dün dondurma yemiştim şu açık satılanlardan heralde o bozdu..kendimi bu akşam iyi hissediyorum..ELHAMDÜLİLLAH...!

Iyi olduna sevindim canim insallah her sey yolunda gider rabbimin izniyle, benimde karin agrim oluyo arada bi ama seninde dedin gibi tuvalete gitcem zaman, pozitif olmaya calisiyorum...

merhaba arkadaşlar,

benim transferimde 12.temmuzda geçekleşti. 24 ünde testim var. bu arada 1. denemem bu inşallah hayırlısı ile hepimiz güzel haberlerimizi alırız.

slm.temmuz 3 te transfer oldu. 12 sinde kanamam oldu. sonuç negatif. ben üzüldüm siz çok dikkat edin lütfen. günlük yaşantıma devam ettim keşke yatsaydım.

nasıl yani kanama derken lekelenmemi yoksa adetmi eğer lekelenmeyse nasıl negatif cıkıyor aklım almıyor böyle bi sonuc cıkabiliyormu yani :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…