temmuz ayında transferi olanlar2010

merhaba arkadaşlar bende transferimi ayın 4 ünde yaptırdım.6.günümde kan testi yaptırdım çıktı.20.86.8.günümde 101 e çıktı.12 günümde 1080 di.ALLAH hepinize nasip etsin müjdeli haber almayı

hayırlısı olsun arkadaşım. Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin. darısı başımıza inşallah.

daha ultrasona girmedim ağustosun 4 ünde.2 blast embriyo transfer edildi.dr um ikizdir dedi büyük ihtimalle.hayırlısı olsun sağlıkla kucağıma alayımda

Selam arkadaşlar,benim de 8.gün ama son üç gündür 10 dk dan fazla ayakta hareket edersem belim ve ardından kasıklarım ağrıyor,göğsüm de şiş ama o kadar ağrımıyor...8.-10. günlerde idrar testi yapan arkadaşlar var hiç pozitif çıkan var mı...Bi de çok erken değil mi idrar testi için ...Zaten negatif çıkar diye düşünüyorum...Sizce?

Pardon aldolan geçmiş msjlar da yeni gördüm hamilesin sen....Gözün aydın...9. gününde belirtilerin nelerdi hatırlıyor musun?Belin ağrıyor muydu?

benim 12.günüm temmuz 16 .1080 çıktı.şimdi ultrasona girmeyi bekliyorum.ağustosun 4 ünde ilk ultrasonuma gireceğim.kese ve kalp atışını görmek için.işallah bir problem çıkmaz.heyacan ve endişe hiç bitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…