günaydın canlarım ben cuma günü sabah testimi yaptım çift çizgi delikafaduldensonra bidaha yaptım yine aynı sonra testler bozuk olsa gerek deyip kan verdim 38.5 hihoyyythemen drumu aradım var kızım ama çok erken 10 gün oldu daha ve bugün cagırdı tekrar gel kan degerine bakalım cok sevinemedim herkes belli olmaz diyooo inşallah vardır allahım bugün bakccaz kesileşcek herhalde rabbim inşaallah sizlerede tatdırır çift çizgiyi görmek bile cok tuaf bi duygu kesinleşsindaha ayrıntı yazıcam belirtilerimi yaşadıklarımı
günaydın canlarım ben cuma günü sabah testimi yaptım çift çizgi delikafaduldensonra bidaha yaptım yine aynı sonra testler bozuk olsa gerek deyip kan verdim 38.5 hihoyyythemen drumu aradım var kızım ama çok erken 10 gün oldu daha ve bugün cagırdı tekrar gel kan degerine bakalım cok sevinemedim herkes belli olmaz diyooo inşallah vardır allahım bugün bakccaz kesileşcek herhalde rabbim inşaallah sizlerede tatdırır çift çizgiyi görmek bile cok tuaf bi duygu kesinleşsindaha ayrıntı yazıcam belirtilerimi yaşadıklarımı
hayırlı olsun iaşallah daim olurda bebeğini kucağına alırsın ben malesef test yapamadan sonucu gördüm yani tutmadı hayırlısı böleymiş senin adına çok sevindim
güllü123 durmak yok yola devam biliyosun benimde temmuz aşılamam tutmadı 1 ay ara verip devam.. o yaramazları kucağımıza alana kadar koşalım.
canlarım cok sagolun iyi dilekleriniz için ama olmadı dün adet gördüm pazarteside o malum sonuçu aldım zaten ilacların etkisiymiş ben gecen hafta salı günü drumun aşılamadean sonra verdigi igneyi yaptırmıştım onon etkisiymiş tahlillerde cıkan ya 3 gün içinde nasıl cıkmaz vucuttan anlamıyorum cok üzüldük eşimde bende agladık ama nafile kader böle herkese yaydık 3 gün içinde o neler neler o tat heyecan kursagımızda kaldı kimyasalmış allahım tez vakitte bunu unutturur hayırlısıyla herkesle beraber banada verir amin :saruboceq:
sagol canım yok buay degil benim saglık güvencem yok kendimiz hallediyoz ilaçları yurtdışışdan getirmişlerdi dr tahlil filan biz verdik bildigin üzere cok yıpratıcı maddi manevi ekim veya kasım gibi başlayabiliriz herhalde allahım tedaviye gerek kalmadan verir inşallah hepimizehayırlısı olsun canım yine deniycekmisiniz bu ay doktorun ne dedi yola devam hep beraber
sagol canım yok buay degil benim saglık güvencem yok kendimiz hallediyoz ilaçları yurtdışışdan getirmişlerdi dr tahlil filan biz verdik bildigin üzere cok yıpratıcı maddi manevi ekim veya kasım gibi başlayabiliriz herhalde allahım tedaviye gerek kalmadan verir inşallah hepimize
canlarım cok sagolun iyi dilekleriniz için ama olmadı dün adet gördüm pazarteside o malum sonuçu aldım zaten ilacların etkisiymiş ben gecen hafta salı günü drumun aşılamadean sonra verdigi igneyi yaptırmıştım onon etkisiymiş tahlillerde cıkan ya 3 gün içinde nasıl cıkmaz vucuttan anlamıyorum cok üzüldük eşimde bende agladık ama nafile kader böle herkese yaydık 3 gün içinde o neler neler o tat heyecan kursagımızda kaldı kimyasalmış allahım tez vakitte bunu unutturur hayırlısıyla herkesle beraber banada verir amin :Saruboceq:
canlarım cok sagolun iyi dilekleriniz için ama olmadı dün adet gördüm pazarteside o malum sonuçu aldım zaten ilacların etkisiymiş ben gecen hafta salı günü drumun aşılamadean sonra verdigi igneyi yaptırmıştım onon etkisiymiş tahlillerde cıkan ya 3 gün içinde nasıl cıkmaz vucuttan anlamıyorum cok üzüldük eşimde bende agladık ama nafile kader böle herkese yaydık 3 gün içinde o neler neler o tat heyecan kursagımızda kaldı kimyasalmış allahım tez vakitte bunu unutturur hayırlısıyla herkesle beraber banada verir amin :Saruboceq:
merhaba ben bu ay aşılama yaptırdım yarın belli olacak inş ama ben klomende degil iğneyle yumurtam büyütüldü çatlatma iğnemi yaptım şimdi bekliyorum ve çok korkuyorum allahım yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?