Aşılama Temmuz Aynda alama yaptracaklar buyrun burda gelimelerimizi paylaalm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
livaza hoşgeldin canım. çoksevindim başarılı geçmesine. inş. tutunur bebeğin gebelik başlıklarındada konuşuruz seninle. benim pazartesi kan testi var doktoruma gidecem. çok heyecanlıyım. bugün 13. gün idrar testi yapsam mı yapmasammı ikilem deyim. tek çizgi görürüm diye cesaretim yok test yapmaya.

Ah canım hadi hayırlısı inşallah tutar bebişin. Bende dün oldum aşılamamı bakalım hayırlısı artık:))

Canım bence yapma sonra morlin bozulur, hiç değilse adet gününü bekle. Çıkması için daha erken

f3x cim sen bilirsin talım benim test tarihim 5 agustos ama ben 30 31 temmuzda evde gebelik testi yapmayı düşünüyorum cıkarsada cıkmazsada 5 agustosta kan testı yaptıracam inşallah bebeklerimiz bizimledir düşünsenize anneleri aynı zamanda dogucaklar gelişmelerimizi 2010 nisan kuzusu anneleri diye konuşacaz rabbim lütfen kabul et dualarımızı ben cok heveslendim

hayırlı olsun işallah herkezin beklediği gibi olur hayırlısıylada anne olarak burda konuşuruz

geçmiş olsun iaşşllah hayırlısı olur hakkımızda bebeişlere kavuşuruz

Arkadaşlar ben yarın kan testine gidiyorum artık 15. gün, önce çok sabırsızdım ama bugün garip hisler var içimde , korkuyorum yarın olsun istemiyorum negatif olacak diye oooof ya. Allahım ne olur yardım et. son güne gelmek çok zormuş onu anladım.
Bu arada arkadaşlar ben 9. gün tet yaptım negatifti. sonra birdaha cesaret edemedim. yarın bakalım ne olacak. Arasıra belime ağrı oluyor iki gündür kasıklarımda hafif ağrı. sanki adet başlangıcı gibi.
Dua edin nolur. korkuyorum...

Son düzenleme:
canım rabbim hakkında hangisi hayırlısıysa onu sana versin inşallah gönlündeki muradını sana hayırlı olarak verir bende cok ümitlenmek istemiyorum ama anladımki kendimi cok fazla kaptırmışım allahım sonumuzu hayır etsin tez vakitte kavuştursun bizi meleklerimize:Saruboceq:

şöyle bi kendimi dinliyorum sol kasık ve belimin sol tarafı agrıyo sonra gögüsleim acıyo bide aşılamadan bu yana geceleri tuvalete cıkıyorum öncede ne yiyip içersem içiyim kesinlikle cıkmazdım karnım şiş hamileler gibi canlarım ya ben bu ay 4 kilo filan almışım ilaçlar mı yapar yarın ignem var yaptıracam allahım hayırlısını ver :Saruboceq:

arkadaşlar maalesef olmadı. benim aşılama tutmadı.doktorum 1 ay ara verip tekrar başlıyoruz dedi ama ben bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum.Bu noktada yazılana razı oluyorum. ben elimden geleni yaptım ama olmadı. nasip değilmiş..

olsun be canım bundada vardır bi hayır.ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN .NE DİYELİM HAYIRLISI BÖLEYMİŞ.SEN ELİNDEN GELENİ YAPTIN TAKTİR ALLAHIN.

ALABAMA ve DİLEK45 hadi az kaldı. yarın test gününüz diye hatırlıyorum. inşaallah yarın sizin güzel haberlerinizle içimiz ferahlar. ben bugün polyannacılık oynuyorum. yoksa dipteyim kendimi yönetmeye çalışıyorum. inşaallah sonuçlarınız pozitif olur. sağlıkla büyütürsünüz bebeklerinizi. dualarım sizinle..

bende bu ayın 20 de 2. asılamamı yaptırdım bende gun sayıyorum ama ne bılım tutmadı gıbı gelıyo bu sefer bıraz kendıme dıkkat ettım agır kaldırmadım ev supurmedım pıslık ıcınde oturuyorum gıbıme gelıyor ama gormemeye calısıyorum gecen sefer hıc dıkkat etmedım gunluk hayatıma devam ettım bısı olmadı bu kez bole denedık bakalım sonuc nolcek bugun 8. gun bana dua edın nolur

inş. canım tutnmuştur bebeğin ve 3 ağustosta seninde güzel haberini kutlarız burada.

hayılısı olsun canım nasip kısmet vakit zaman bunlarda çok önemli rabbim hayırlısıyla sana bize tüm isteyenlere tez vakitte versin meleklerimizi
:Saruboceq:

Canım her işde bir hayır vardır. İnşaLLAh en yakın zamanda bebişine kavuşursun

ALABAMA ve DıLEK45 sonuç merak ediyorum. ya arkadaşlar bu temmuz bize iyi gelmedi galiba hem forum çok sessizleşti hiç yazan yok. nerelerdesiniz bakim?

günaydın canlarım ben cuma günü sabah testimi yaptım çift çizgi delikafaduldensonra bidaha yaptım yine aynı sonra testler bozuk olsa gerek deyip kan verdim 38.5 hihoyyythemen drumu aradım var kızım ama çok erken 10 gün oldu daha ve bugün cagırdı tekrar gel kan degerine bakalım cok sevinemedim herkes belli olmaz diyooo inşallah vardır allahım bugün bakccaz kesileşcek herhalde rabbim inşaallah sizlerede tatdırır çift çizgiyi görmek bile cok tuaf bi duygu kesinleşsindaha ayrıntı yazıcam belirtilerimi yaşadıklarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…