Kızlar moralim çok bozuk( Yalnızca bir tane yumurtam gelişmiş 20mmlik.Diğerleri 12mm de kalmış. Klomen içtiğimde bile 2 tane güzel yumurtam oluşurdu. Neden iğnelerle oluşmadı. Doktora sorduğumda beklediğimiz şey buydu falan dedi.İğnelerin dozumu azdı ki. Klomenle bile gelişen yumurtalar gelişmedi.7 gün Gonalf den 37,5ml, bide merional 75ml kullanmıştım
mrb.ilgine teşekkürler sizin sorun neydi acaba .
peki bebğin tutunması için progesteron verdimi dr un bana bi jel verdi onu kullanıyorum 3-4 yumurtam oluştu ama kısmet bizim varikosel sorunumuz vardı benim içiçnde zamn durdu ama işallah bu sefer olucak hayırlısıyla
evet bende kullanıyorum progesteron içerikli bi fitil günde 3 kere faydası olur inş.
gözünaydın canım yaa bu işte. inşallah aşılamanda başarılı geçer. güzel haberlerle dönersin. sonrada bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. fakat idrara sıkışık olmanın mantığını anlamadım. benim doktorum tam tersi aşılamadan hemen önce lavaboya gönderdi. idrar kesesi boş olmalı diye. her yiğidin bir yoğurt yiyişi var sözü burada yerini buluyor işte.
merhaba benim doktorumda idrar kesesinin aşırı dolu olması gerektiğini söyledi dolu torba baskı yapınca aşılanan spermin rahme gidiş açışı daha iyi olur dedi.seninkinin boşaltması ilginç bunu bence kendisine sormalısın. ben beş bardak su içmiştim ultrasonla baktı gidip üç dört bardak daha içmemi söyledi kalktım giyindim içip bidaha geldim. rahmin şekliyle alakası olabilir mi acaba neden seninki idrarını boşalttırdı acaba? ve benim doktorum çatlama iğnesi için çağırdığı gün kontrolde iki yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi hemen iğne vuruldu eşim sperm verdi o gün iki saat sonra aşılama yaptı sonra beni ertesi gün de çağırıp birdaha sperm verdi kociş ve birdaha aşılama yaptı kızlar iki gün üst üste sizin doktorlarınızda iki gün yaptı mı ? ben neden diye sordum yumurtamın o gün çatlamış olması üçüncü yumurtanın çatlamamış olması çatlama iğnesinin boşa gitmemesi için size ekstra böyle yaptım dedi . bende şansım artar diye hiç itiraz etmedim açıkcası ve fiyat farkı da almadılar
kızlar pkosu olanlar çok dikkat etsin bende de pko var ve 1 gün hastanede yattım dün çıktım yumurta uyarıcı ilaçlar bana çok dokundu yumurtalıklarım da yarım dönme oldu eğer tam burkulma olsaydı ameliyata alcaklardı acilen bir gün gözetim altında tutuldum nasıl ağrılar çektim şimdi de devamlı yatıyorum sadece temel ihtiyaçlarımı karşılamak için ayağa kalkıyorum ağrım sol tarafta oldu şimdi sürekli sağ taraıma yatıyorum 29 temmuzda test yapılacak inş bebiş tutunmuştur da aynı acıları bidaha çekmem yalnız bende hiç bir belirti yok ya acaba tutmadımı aşılama çok korkuyorum kızlar ya
benim de 29 u çarşamba canım sen kanda mı baktıracaksın idrar da mı? heyecan dorukta aşılamadan sonra fiziksel olarak neler hissettin. benim göğüslerim hayatımda hiç bukadar hassas olmamıştı ağırlaştılar sanki ve sabah kalkınca resmen ağrıyor. bi ara gaz problemi vardı otururken özellikle boşluklarım sag sol ağrıyordu son bikaç gündür yok gün saymaya devam. bu söylediklerim sanırım iğnelerin etkisiydi belirti anlamında bende hiç belirti yokbende çift aşılama oldum pazartesi test yapılacak merak içindeyim senin test ne zaman?
benim de 29 u çarşamba canım sen kanda mı baktıracaksın idrar da mı? heyecan dorukta aşılamadan sonra fiziksel olarak neler hissettin. benim göğüslerim hayatımda hiç bukadar hassas olmamıştı ağırlaştılar sanki ve sabah kalkınca resmen ağrıyor. bi ara gaz problemi vardı otururken özellikle boşluklarım sag sol ağrıyordu son bikaç gündür yok gün saymaya devam. bu söylediklerim sanırım iğnelerin etkisiydi belirti anlamında bende hiç belirti yok
çok geçmiş olsun canım. 2 gün var aramızda. ben pazartesi gidicem doktora sen çarşamba. inş. tutunmuştur bizim bebişler. haberleşelim.
evet canım şimdi yaşayan biri olarak kesinlikle sıkışık git ben cok heycanlı korkuluydum oraya yaparsam diye ama ne mümkü masaya yatınca kaçtı cok güzel geçti aşılamam kolaydı inşallah sonucuda güzel olur bugün 3 .günüm tam gaz çalışıyoz ya tutarsa hesabı allahım snada kolaylık versin hepimizin yüzünü güldürsünkaydirigubbakcemile5Banada sıkışık gelmemi söyledi doktor o yüzdenmiş demekki
canım benim allah senden razı olsun cok sevidim duana allahım gönlündeki muradı versin inşallah rabbim kabul ettiki cok ama cok kolaydı hiç bilmedim diyebilirim inşallah sonuda güzel olur kaydirigubbakcemile2LİVAZA şuan aşılama da olmalısın dualarım seninle inş. kolayca olur. Ve bebeğin tutunur sana.
merhaba canım dr um bana protesgen hapı veriyodu bende bana yurtdışından gelen brevactid adlı kalan catlatma ignemi size veriyim hastalara kullanın dedim oda bize verme hapıda alma 28inde onu vurdur dedi bakalım nolcek allahım yardımcımız olsun:Saruboceq:evet ya çarşamba baktıracaz bakalım ben kanda baktıracam aslında bir gün öncesi falan idrardan bakmak istiyorum ama daha karar veremedim benimde göğüslerim o kadar hassastı ki anlatamam çok gerilmişti bi acayipti yani ama şimdi benimkiler düzeldi şimdi daha rahatlar,benimde aynen gaz problemim oldu hemen aşılamadan sonra oldu ve halada devam ediyor akıntı başladı bide ben jel kullanıyorum sanırım jelin etkiside var bu ağrılarda bide bana doktorum iğne verdi dün atıldım bitane bide yarın atılacam en son pazartesi günü sana da vermişmiydi onun haricinde bende hiç gebelik belirtisi yok ya napcaz bilmem düşünmemeyede çalışıyorum aslında acaba aşılama tuttuysa ne zaman belirtiler başlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?