canım allah bilir ama içimden bi ses yükselıcegını söylüyo daha 5 günün filan var herhalde sen bol bol dua et yükselsinMerhaba arkadaşlar. Bende 3 temmuz da yaptırdım 1. aşılamamı. Dün bhcg baktırdım. 10.09 çıktı. Sizce hamilelik olabilirmi. Erken aslında ama biz dayanamadık.
canım hayırlı olur inşallah seninde dedigin gibi bir probleminizin olmadıgından ilaç verilmiyordur dedigine göre gittiginde kendiliginden yumurtan büyümüş oluyo ve bu gebelik olacak kadar büyümüş oluyoki drun aşılama yapıyo benim normalde bünyem büyütmüyo 18 20 mlımı şuan igne vuruyorum 9 gün oldu igneyle bile dogru düzgün büyütemedim canım dinlenmeyle cok alakası yok vakti degilmiş hakkımızda hayırlısı olsuna.s.
Merhaba arkadaşlar. Bende 3 temmuz da yaptırdım 1. aşılamamı. Dün bhcg baktırdım. 10.09 çıktı. Sizce hamilelik olabilirmi. Erken aslında ama biz dayanamadık.
merhaba arkadaşlar . Adetime 5 gün var. Bhcg 4.98 çıktı. Çok moralim bozuldu. Gene olmadı.[/QU
hayırlısı olsun canım sonraki ay olur inşallah
berra 103 ve livazacım allah hepimize hakkımızda ne hayırlıysa onu nasib etsin inş:Saruboceq:ne olur stres yapmayın.inanın ki herşey daha kötüye gidiyor.olmadı olmıycak diye bişi yok eninde sonunda ama bu ay ama bi daha ki ay mutlaka olucak:lepi:buna hep beraber inanalım ne olur arkadaşlaropuyorumnanaktan
daha öncede yazmıştım ama arada kaynadım sanırım aşılama da yeniyim ilk kez bu ay deniyorum. şu an adetimin 11. günü iğnelere 3.gün başladık önce günaşarı 225 ml gonal f yaptık üç tane sonra hergün 150 ml oldu son kontrolde dört tane yumurtamın sınırı geçtiğini bitanedaha eklenirse çok güzel olacağını söyledi doktorum. henüz sanırım 12 mm civarındalar. yarın kontrole gideceğim hayırlısı. bide e2 diye bahsettiğiniz rahim kalınlığı mı oluyo 8,1 di dünkü kontrolde sanırım o da kalınlaşıyo ama çok da kalınlaşmaması lazım değil mi? arkadaşlar bu aşılamada da tüp tedavisinde de değişik değişik ilaçlar var geliba toz iğne vs biraz kafam karışıyo ama heralde kişinin mevcut durumuna tabi eşiyle birlikte değerlendirilip öyle yönlendiriliyoruz değil mi?
aa canım cok sevindim hayorlı olur inşallah senin için allahım gönlüne göre versin sana cok cok kolay gelsin rabbim yüzünü güldürür inşallah ben hala beklemedeyim canım dr dozu yükseltmiyo çarşamba dr dayım bakalım olcek sabırlı ol diyo 15 gün olcak tedaviye başlayalı belkide yarıda bırakcak e2 im le p düşmüş ilacın bozulmuş oolabilir dedi agustos son kullanma tarihi de ondan olabilirmişArkadaşlar bugün 12 00 de aşılama oluyorum. dualarınızı beklerim. dünde aşılama yaptı doktorum bugün 2. kez olucam. 1. çok rahat geçti. kanama felan olmadı acı ağrı da yoktu. inş. tutmuştur. hepimize allah hayırlısı ile versin inşalaallah...
Arkadaşlar bugün 12 00 de aşılama oluyorum. dualarınızı beklerim. dünde aşılama yaptı doktorum bugün 2. kez olucam. 1. çok rahat geçti. kanama felan olmadı acı ağrı da yoktu. inş. tutmuştur. hepimize allah hayırlısı ile versin inşalaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?