Aşılama Temmuz Aynda alama yaptracaklar buyrun burda gelimelerimizi paylaalm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar. Bende 3 temmuz da yaptırdım 1. aşılamamı. Dün bhcg baktırdım. 10.09 çıktı. Sizce hamilelik olabilirmi. Erken aslında ama biz dayanamadık.

Merhaba arkadaşlar. Bende 3 temmuz da yaptırdım 1. aşılamamı. Dün bhcg baktırdım. 10.09 çıktı. Sizce hamilelik olabilirmi. Erken aslında ama biz dayanamadık.
canım allah bilir ama içimden bi ses yükselıcegını söylüyo daha 5 günün filan var herhalde sen bol bol dua et yükselsin

Merhaba, umarım senin de normale döner ve herşey yolunda gider, Allah yardımcımız olsun.

canım aldığımız ilaçlarda veya iğnelerde bhcg olduğu için öyle çıkıyor kanda, vücuttan atılması 10 gün sürüyor, yani o değer ilaçların etkisiyle çıkmış olabilir 12. gün yaptırırsan doğru sonuç alırsın canım bende salı günü yaptırdım Allah hepimize nasip eder inşallah:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar
ben yarın sabah yine hastanede olucam. gelişmeleri yazarım. aşılama için uğraşan arkadaşlar haydi sonuçlarımızı paylaşalım. doktordan gelince gelişmeleri yazalım. hepinizi merak ediyorum. ayrıca dua ediyorum. ne olur allahım "OL" deyiver de yüzümüz gülsün..

merhaba kk nün güzel anne adayları hepinize hayırlı günler dünden beri aramıza hamiş olanlar eklenmiş sanırım. ne güzel kaydirigubbakcemile5 allah tamamına erdirsin,rabbim bizlerede nasib etsin inş:Saruboceq:dün e2 nin sonucunu aldım bende.:sinifsinif:allahtan korktuğum gibi bi sonuç çıkmadı.herşey normalmiş.iğnelere aynı dozdan devam dedi dr.yumoşumun en büyüğü 14 mm olmuş.neden bu ay geç gelişti diye sordu.ben de iğnemi eksik yaptım diyemedim tabi.strestendir heralde dedim.bu arada aşılamam da eşim türkiye de olabilecek allahın izniyle.artık stres yapmama da gerek kalmadı.geçen ay herşey çok güzel başlayıp kötü sonlanmıştı.inş bu ay kötü başlayıp iyi sonuçlansın.ne diyeyim allahtan hepimiz için hayırlısı:Saruboceq:

canlarım dün tüm gün hastane dr çarşı pazar derken akşamı ettim nete giremedim sonuçlarım moralimi bozdu e2 anlamsızca düşmüş yumiş oldugu gibi duruyo nasıl oldu allah allah dedi drum ya ignem bozulu yada kan degerlerin yanlış cıktı dedi aynen devam igneye bişi degişmez ama çarşamba görüşelim dedi igen yetmez kalçadan memegon yaparız dedi zorlamaya gerek yok tüp bebege geceriz dedi anlayacagınız allak bullak oldum allahım sen yardım et :Saruboceq:kafamçokkarıştı

berra 103 ve livazacım allah hepimize hakkımızda ne hayırlıysa onu nasib etsin inş:Saruboceq:ne olur stres yapmayın.inanın ki herşey daha kötüye gidiyor.olmadı olmıycak diye bişi yok eninde sonunda ama bu ay ama bi daha ki ay mutlaka olucak:lepi:buna hep beraber inanalım ne olur arkadaşlaropuyorumnanaktan

arkadaşlar benim çok fazla umudum kalmadı bu aşılamadan kanamam oldu ilaçlaım yetmedi ilave ilaç aldım menogon diye kalçadan yapılan bir iğneye başladım ilk başta bir toz bir su yapılıyordum daha sonra iki toz iki su olmaya başladım şimdide 4 su 4 toz oluyorum yarın yine kontrol var gün aşırı dr gidiyorum bi türlü gelişmiyolar 6-7 tane falan var fakat hepsi 8 ila 10 milim istenilen seviyeye bi türlü ulaşamıyor dr bile şaşırdı ayrıca orgalutrana devam ediyorum şaşırdım kaldım bugün tam 13 gün oldu tedaviye iğnelere başlayalı ne zaman bitecek hiç bilmiyorum allahtan kanamam bitmek üzere çok üzgünüm kızlar...

Sağol canım inşallah hepimizin olur.

daha öncede yazmıştım ama arada kaynadım sanırım aşılama da yeniyim ilk kez bu ay deniyorum. şu an adetimin 11. günü iğnelere 3.gün başladık önce günaşarı 225 ml gonal f yaptık üç tane sonra hergün 150 ml oldu son kontrolde dört tane yumurtamın sınırı geçtiğini bitanedaha eklenirse çok güzel olacağını söyledi doktorum. henüz sanırım 12 mm civarındalar. yarın kontrole gideceğim hayırlısı. bide e2 diye bahsettiğiniz rahim kalınlığı mı oluyo 8,1 di dünkü kontrolde sanırım o da kalınlaşıyo ama çok da kalınlaşmaması lazım değil mi? arkadaşlar bu aşılamada da tüp tedavisinde de değişik değişik ilaçlar var geliba toz iğne vs biraz kafam karışıyo ama heralde kişinin mevcut durumuna tabi eşiyle birlikte değerlendirilip öyle yönlendiriliyoruz değil mi?

evet canım aynen öyle mesela senin iğnelerden kullanmadım ben. e2 östrojen hormonunu simgeliyor. e2 belli bi düzeye kadar yükselip sonra düşmeye başlıyor. alabama hiç moral bozmuyoruz. unutmayalım ki bizim hayır bildiklerimiz de şer, şer bildiklerimizde de hayır olabilir.

Arkadaşlar bugün 12 00 de aşılama oluyorum. dualarınızı beklerim. dünde aşılama yaptı doktorum bugün 2. kez olucam. 1. çok rahat geçti. kanama felan olmadı acı ağrı da yoktu. inş. tutmuştur. hepimize allah hayırlısı ile versin inşalaallah...

aa canım cok sevindim hayorlı olur inşallah senin için allahım gönlüne göre versin sana cok cok kolay gelsin rabbim yüzünü güldürür inşallah ben hala beklemedeyim canım dr dozu yükseltmiyo çarşamba dr dayım bakalım olcek sabırlı ol diyo 15 gün olcak tedaviye başlayalı belkide yarıda bırakcak e2 im le p düşmüş ilacın bozulmuş oolabilir dedi agustos son kullanma tarihi de ondan olabilirmiş

hayırlı olsun canım inş tutar da sende hamişler kervanına katılırsın:Saruboceq:dualarımız hepimiz için olsun arkadaşlar allah hepimizi sevindirsin bu mübarek günlerde.AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN

kızlar benim de bugün ilginç birşey geldi başıma.ilk defa duydum bunu. cuma dr 14 mm yumoşum olduğunu söyleyip e2 ve prg istemişti.pt gel demişti. bugün baktı. yumurta yok dedi.14mm yumurta kendiliğinden çatlamış hatta patlamış.şaştım kaldım.bu geceden itibaren yoğun ilşki dedi haaaala şansım varmış.işin kötüsü eşim atina da yarın yada çrş gelicek.ben napıyim seviniyim mi üzüleyim mi şimdikafamçokkarıştı:sinifsinif:mafoldumben

Merhaba kızlar! 2. aşılamamın 8. günündeyim 2 gündür regl olacakmışım gibi ağrılarım başladı ve gögüslerime dokunamıyorum, şişti ve hassaslaştı.Geçen sefer ağrıları hissedip tutmadığını anlamıştım ama bu kez ağrılar daha yoğun bir de sadece klomen kullandım 5 gün çatlatma iğneside kullanmadım, hap yapar mı? Bu belirtileri yaşayanlar paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…