Ne sınavın var cnm Kpss mi ?
kpssye gireli 8 yıl oldu canım ya. üst kademeye atlama sınavı diyelim. son şansım
sürekli bilgisayardayım ama çalışmak içimden gelmiyor. inşallah toparlanırım son günlerim. o nedenle çok fazla dikkat edemiyorum. bi bakıyorum merhaba felan yazmışsınız
göremiyorum onları kusuruma bakmassınız artık. bu üç haftayı atlatayım. her şey daha rahat olucak inşallah...
bende kitap olarak dini kitaplar tercih ediyorum,okuyorum hatta şuan inanılmaz pozitiflik veriyor,hatta tavsiye edeyim DUANIN GÜCÜ tamda bize hitap ediyor bu kitap
bende kitap olarak dini kitaplar tercih ediyorum,okuyorum hatta şuan inanılmaz pozitiflik veriyor,hatta tavsiye edeyim DUANIN GÜCÜ tamda bize hitap ediyor bu kitap
meraba tup baby merkez konusunu naptın acaba memorıaldemisin karar verdinmi
arkadaşlar merhaba biz de temmuzdan sonra düşünüyoruz çünkü birinci denememi nisanda yaptım sonuç tabiki negatif.sorun eşimde vardı bende de yumurtlama sorunu çıktı sadece 5 yumurtam oldu 3 ü döllendi ikisi tuttu...istanbul cerrahide yaptırmıştık doktorum prof. bülent bey di ikincide oraya gitmeyi düşünmüyorum çünkü ilgi hiç yoktu sanki çok önemsiz bir hastalığı tedavi eder gibiydiler.yumurta rezervini az gördüğü halde normal tedavi uyguladılar şimdide araştırmalıyız diyorlar...ikicide nereye gitmeliyim daha karar veremedim.... allah isteyen herkeze en kısa zamanda çocuk versin inşallah..
bende haziranda uzun protokol ile başlıycam arkadaşlar...transfer temmuzda olcak 3. denemem ve memorialde yaptırcam bu kez...inşallah hepimizin yüzü bu yaz güler...lucrin göbektenmi kalçadanmı vuruluyor acaba bi bilginiz varmı kalçadan iğne olmaktan tırsıyorum...göbekten olsa kendim yaparım...gerçi bebişim için katlanırım yeter ki o gelsin iğne ne ki onun için çektiklerimin yanında...
Merhaba Arkadaşlar, Biz de hazirandaki reglimden sonra lucirene, ardından temmuz reglimle tedaviye başlayacağız.30 yaşındayım.Sorun eşimden kaynaklı.Merkez konusuna Memorial ile görüşünce karar vereceğim.Ya Brüksel olacak ya da Memorial.Beni de listeye ekleyebilirsiniz...
Kızlar Tüp bebek yolunda ilk adımımı attım ve çidere üye oldum hihoyyyt nedense çok mutlu oldum sırnaşık şey
Cnm topiğimize hoşgeldin senide listemize ekledim.Merkezin kesinleştiğinde yazarsan listeye ekleyeceğim kaydirigubbakcemile2
tebrik ederim canım. bu kuruluşa destek vermemiz gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?