selam
beni de listenize ekleyin..
ben de 30 haziranda iğnelere başlıcam,temmuz 20-25 e kadar sürecek tedavi,uzun protokol.
yaşım 32,1.denemem olacak,bursa pembe mavide tedavi oluyorum,problem pko ve eşimde sperm azlığı
hepimize bol şanslar..
eveeet buldukk...kaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismileyaşım 29 sorunum tüpler tıkalı....benide eklermisin listeye....sonrada :CüvCüv: bunu koy isimlerimizin karşısına :lepi:Bulduk birbirimiizi :))) ewet cnm memorial karar verdim 14 haziranda ön görüşmem var aksilik olmazsa temmuz'un 3'ün de tedavime başlıycam kısa protokol :)a.s.
ARKADAŞLAR TEDAVİYE BAŞLANGIÇ TARİHİNİZİ VE PROBLEMİ YAZARSANIZ LİSTEMİZE EKLİYCEM :)):teytey:
eveeet buldukk...kaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismileyaşım 29 sorunum tüpler tıkalı....benide eklermisin listeye....sonrada :CüvCüv: bunu koy isimlerimizin karşısına :lepi:
Ben senden önce mi başlıycam cnm :)) bizdeki sorunda aynı inşşş güzel sonuçlar alırız yaa :Saruboceq:
Tabi eklerim mavicim =)) tedaviye ne zaman başlıyorsun cnm ?
O kadar yorgunum ki kızlar yeni oturdum( ewe gel sofrayı kur ; ertesi gün için yemek yap ;sofrayı topla ;mutfağı topla ;ütü yap ;çayını koy kk. bak =)) sonra banyo yap uyu ( kalk işe git akşam gel yine aynı şeyleri yap bazen erkek olmak varmış diyorum : Gerçi Allah var benim kociş çok yardımcı oluyor bugün yemek hazırlama sırası bende olduğu için çok yoruldum kaydirigubbakcemile2
TUPBABY yemekte sıra mı yapıyorsunuz ne güzelmiş,iyi fikir aslında bende mi yapsam,gerçi ben çalışmıyorum ama inanın çalışmasanız bile bu ev işleri bitmiyorrr
CEMREHAYAL senle sorunumuz aynı sen nerede yaptrcaksın hangi merkez,ve nasıl bi tedavi uzun protokol mü kısa mı
merabalar herkese. bende pko problemim.27 haziranda iğnelerime başlıyorum muhtemelen 3 temmuz falan gibi merkezde oluruz. sonrada start ....:icecream:
TUPBABY yemekte sıra mı yapıyorsunuz ne güzelmiş,iyi fikir aslında bende mi yapsam,gerçi ben çalışmıyorum ama inanın çalışmasanız bile bu ev işleri bitmiyorrr
CEMREHAYAL senle sorunumuz aynı sen nerede yaptrcaksın hangi merkez,ve nasıl bi tedavi uzun protokol mü kısa mı
sen ayanı suru canım bız gelelım :CüvCüv:ıns gelıcekkuzularımız:Saruboceq:
bende calısmıyorum canım ama nıye ısımız hıc bıtmıyo bende anlamadım bebısler gelsın ozaman hıc bıtmıcek 24 saat kosturucaz yerı gelecek gelsınlerde yeterkı razıyızıs bıtmesın
Tamam canııımm olumlu olursa söylerim olumsuz olursa topiği bırakır 1 ay gelmem herhalde aranıza moralinizi bozmamak için mafoldumben
Evet aynen birde ben bebekten sonra çalışıcam yine en fazla 6 ay bebeğimle olabileceğim ( Allah izin verirse ) senağlama
NE GUZEL SONUCTA EVE GELINCE YANINDA OLUCAK BEBEGIN ICIN CALISACAKSIN ONUN GELECEGI ICIN YANI BENDE OLURSA BEBIS BIRAZ BUYUTUP CALISMAYI DUSUNUYORUM ANNEME BIRAKIP BEBIS ICIN BEKLEMEDEYIM SUAN SIMDIDEN GELECEKLERINI DUSUNUYORUZ NE KADAR KIYMETLILER BI BILSELER NAZLI KUZULARIMIZDA GELSELER:Saruboceq::Saruboceq:
Ay ewet çok kıymetliler oluşmaları için bile para ödüyoruz kaydirigubbakcemile3 Hele bir gelsinler onların popolarını ısıralım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?