Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

hayırlı olsun sımdıden tedavın canım bol hamısler:CüvCüv:

maşallah hamis adaylarımız cogalmıs ıns yanlarında hamısde yazarsın tupbayb canım yakında ıns amınnn:lepi:hihoyyyt:CüvCüv:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz senağlama

kıyamamm :teselli:
bu gün heyete girdik. eşimin 7 ay önceki hormonlarını da sorunsuz bir şekilde kabul ettiler. orda biraz endişem vardı. son bir ay istiyorlar genelde. ben hemen eşimin zaten tedavi gördüğünü bunun hormonlarını değiştirdiğini elindeki hormon tahlilinin tedavisiz bir tahlil olduğunu belirttim. şimdi yapsak hormonlr yüksek çıkcak felan dedim. haklısın dediler onu da kabul ettiler :1closedeyes: heyete girecek arkadaşlara tavsiye ne kadar rahat ve bilgi olursanız o kadar iyidir. heyete başvuran 3 kişiydi. birinin belgeleri eksik dediler. 2 kişi kaldık. hemen girdik heyete. haftaya salı raporum elimde olacak sempatiksalakcinni bebişim o kadar inanıyorum ki geleceksin diye arakdaşlarımın hepsine yaz tatili sonrası sana da hediye getirmelerini istedim. bebişim bekliyorsun değil mi anne ni? az kaldı bi tanem. ikimiz için de az daha sabır :asigim:

Harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haber bu çok şanslısın cnm bebeğin sabırsız biran önce göbişine gelmek istiyoooor çok sevindim.Eeee raporun eline geçince nezaman tedavine başlayacaksın :lepi: :lepi:

kızlar ya benim kafam allak bullak,merkez konusunda daha karar veremedim,şu merkez mi bu merkez mi demekten kafayı yicem bu gidişle anne olamıcam aklımı yitircem,eşimin umrunda değil sen bak canın ne isterse oarada yaptırırz diyor,bu tavrı beni deli ediyor,maya da yaptrcaktık ama bizim istanbula tayinimiz çıktı,birde maddide düşünüyoruz yani çok tuzlu olursa taşınma masrafı ile birleşecek offf Rabbim yardım et...bazen diyorum 3-4 ay daha beklim,bazende dışarı çıktığım zaman birsürü hamile ve bebek görünce hemen gidip yaptırasım geliyor,çok üzülüyorum gözüm kalıyor...sizce merkezin başarısı çok etkili mi,yani illa şu merkez de olacak diye brşey var mı? sonra pişman olcağım bişey yapmayayım diyorum,maya ve memorial arasında kaldım şimdi sizce ne yapayım

merhaba canım.inşallah bebekler tutuncada bu liste de ismimizi göruruz.o zaman bizden mıtlu kimse olmaz herhalde.

ARKADAŞLAR TEDAVİYE BAŞLANGIÇ TARİHİNİZİ VE PROBLEMİ YAZARSANIZ LİSTEMİZE EKLİYCEM :)):teytey:

ARKADAŞLAR TEDAVİYE BAŞLANGIÇ TARİHİNİZİ VE PROBLEMİ YAZARSANIZ LİSTEMİZE EKLİYCEM :)):teytey:

iyi olur canım ben 13 temmuzda baslıcam galıba tedavıye regl zamanında gelırse deyısırse soylerım erkek ınfertılesı hareket sayı 10 gun sonra randevum var ılk gorusme yanı ıns bu lıstede hemımız hamıs yazısı eklenır:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ben senden önce mi başlıycam cnm :)) bizdeki sorunda aynı inşşş güzel sonuçlar alırız yaa :Saruboceq:

selam
beni de listenize ekleyin..
ben de 30 haziranda iğnelere başlıcam,temmuz 20-25 e kadar sürecek tedavi,uzun protokol.
yaşım 32,1.denemem olacak,bursa pembe mavide tedavi oluyorum,problem pko ve eşimde sperm azlığı
hepimize bol şanslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…