Kızlar Tüp bebek yolunda ilk adımımı attım ve çidere üye oldum hihoyyyt nedense çok mutlu oldum sırnaşık şey
Merhaba Arkadaşlar, Biz de hazirandaki reglimden sonra lucirene, ardından temmuz reglimle tedaviye başlayacağız.30 yaşındayım.Sorun eşimden kaynaklı.Merkez konusuna Memorial ile görüşünce karar vereceğim.Ya Brüksel olacak ya da Memorial.Beni de listeye ekleyebilirsiniz...
Temmuzda tedaviye başlayacak olan arkadaşlar birbirimize destek olalım :))
Hangi hastaneyi düşünüyoruz ? Kaçıncı denememiz olacak ? Yaşımız Kaç? Sorunumuz ne ?
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي
1-tupbaby***************************** 1.deneme **************** Memorial **************** yaş 26 a.s.
2-herzaman_seninle***************** 2.deneme **************** Memorial **************** yaş 22 a.s.
3-eskisehirli2626********************* 1.deneme **************** Anotolia ***************** yaş 23 a.s.
4-krishazel *************************** 2.deneme **************** Bahçeci ****************** ??????? a.s.
5-esmerim**************************** 2.deneme***************** ??????? ***************** ??????? a.s.
6-keykey******************************3.deneme***************** Bahçeci ****************** yaş 23 a.s.
7-pitlancik**************************** ???????******************* Umut Tüp Bebek******** yaş 33 a.s.
8-arzum44**************************** ???????****************** ???????****************** yaş 27 a.s.
9-halaumitvar*************************2.deneme***************** ???????****************** yaş 29 a.s.
10-simten81**************************2.deneme****************Umut Tüp Bebek********** yaş 29 a.s.
11-blny72*****************************1.deneme****************Cerrahpaşa**************** yaş 30 a.s.
12-semos20**************************2.deneme****************Maya Tüp Bebek********** yaş 29 a.s.
13-cemrehayal***********************1.deneme****************Maya Tüp Bebek***********yaş 28 a.s.
14-ankara_06************************1.deneme****************Maya Tüp Bebek***********yaş 26 a.s.
15-veroj*******************************1.deneme***************???????********************yaş 32 a.s.
16-mavi0******************************3.deneme****************Memorial*****************?????? a.s.
17-yojimbo****************************???????***************?Brüksel-Memorial?********yaş 30 a.s.
maşallah hamis adaylarımız cogalmıs ıns yanlarında hamısde yazarsın tupbayb canım yakında ıns amınnn :lepi:hihoyyyt:CüvCüv:
hadı canım hayırlı olsun bende uyeyım ama ucret odemedım ucretsız uye yanı sen ucret odedın galıba a.s.a.s.a.s.
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz senağlama
kıyamamm :teselli:
bu gün heyete girdik. eşimin 7 ay önceki hormonlarını da sorunsuz bir şekilde kabul ettiler. orda biraz endişem vardı. son bir ay istiyorlar genelde. ben hemen eşimin zaten tedavi gördüğünü bunun hormonlarını değiştirdiğini elindeki hormon tahlilinin tedavisiz bir tahlil olduğunu belirttim. şimdi yapsak hormonlr yüksek çıkcak felan dedim. haklısın dediler onu da kabul ettiler :1closedeyes: heyete girecek arkadaşlara tavsiye ne kadar rahat ve bilgi olursanız o kadar iyidir. heyete başvuran 3 kişiydi. birinin belgeleri eksik dediler. 2 kişi kaldık. hemen girdik heyete. haftaya salı raporum elimde olacak sempatiksalakcinni bebişim o kadar inanıyorum ki geleceksin diye arakdaşlarımın hepsine yaz tatili sonrası sana da hediye getirmelerini istedim. bebişim bekliyorsun değil mi anne ni? az kaldı bi tanem. ikimiz için de az daha sabır :asigim:
Temmuzda tedaviye başlayacak olan arkadaşlar birbirimize destek olalım :))
Hangi hastaneyi düşünüyoruz ? Kaçıncı denememiz olacak ? Yaşımız Kaç? Sorunumuz ne ?
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي
1-tupbaby***************************** 1.deneme **************** Memorial **************** yaş 26 a.s.
2-herzaman_seninle***************** 2.deneme **************** Memorial **************** yaş 22 a.s.
3-eskisehirli2626********************* 1.deneme **************** Anotolia ***************** yaş 23 a.s.
4-krishazel *************************** 2.deneme **************** Bahçeci ****************** ??????? a.s.
5-esmerim**************************** 2.deneme***************** ??????? ***************** ??????? a.s.
6-keykey******************************3.deneme***************** Bahçeci ****************** yaş 23 a.s.
7-pitlancik**************************** ???????******************* Umut Tüp Bebek******** yaş 33 a.s.
8-arzum44**************************** ???????****************** ???????****************** yaş 27 a.s.
9-halaumitvar*************************2.deneme***************** ???????****************** yaş 29 a.s.
10-simten81**************************2.deneme****************Umut Tüp Bebek********** yaş 29 a.s.
11-blny72*****************************1.deneme****************Cerrahpaşa**************** yaş 30 a.s.
12-semos20**************************2.deneme****************Maya Tüp Bebek********** yaş 29 a.s.
13-cemrehayal***********************1.deneme****************Maya Tüp Bebek***********yaş 28 a.s.
14-ankara_06************************1.deneme****************Maya Tüp Bebek***********yaş 26 a.s.
15-veroj*******************************1.deneme***************Vitale Tüp Bebek************yaş 32 a.s.
16-mavi0******************************3.deneme****************Memorial*****************?????? a.s.
17-yojimbo****************************???????***************?Brüksel-Memorial?********yaş 30 a.s.
merhaba canım.inşallah bebekler tutuncada bu liste de ismimizi göruruz.o zaman bizden mıtlu kimse olmaz herhalde.
10 temmuzda başlayacağım kararım değişmezse birde rahatsızlıkları yazacaktık bende pko var
ARKADAŞLAR TEDAVİYE BAŞLANGIÇ TARİHİNİZİ VE PROBLEMİ YAZARSANIZ LİSTEMİZE EKLİYCEM :)):teytey:
Ewet cnm inşşşş aslında listemize tedaviye başlayacağımız tarihleride yazsak ne güzel olur.hihoyyythihoyyyt
iyi olur canım ben 13 temmuzda baslıcam galıba tedavıye regl zamanında gelırse deyısırse soylerım erkek ınfertılesı hareket sayı 10 gun sonra randevum var ılk gorusme yanı ıns bu lıstede hemımız hamıs yazısı eklenır:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
cnım ya benm adet tarıme baglı.o yuzden yazmadım.bir ilac verdi,adetın ilk gunu içecem 17.gunu gıdecem.tarıhı belli olsun yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?