bugün adet günümdü azönce test yaptım negatif,bi mucize olurda belki hamile kalırım diye bekledim(
Kıyaamam sana yaa bende bu ay senin gibi test yaptım belki dedim...
İnş tedavi sonunda bebişlerimiz bizimle olacak =)) a.s.
ne yazıkkı umut oldugu ıcın ıcımızde hep test yapıyoruz her seferınde negatıf ıns hamıs kalırsam test yapıp saklıcam arada bakıp bakıp mutlu olmak ıcınsırnaşık şey
birbirinden güzel cesur yürekli anne adaylarııııı ...günaydınlarrra.s.
nasılsınız bu sabah..kimlerin yaklaştı tedavisii...ilk kim çıkıyor umut yolculuğunaaolumunekankayizsmile
iyiyim canım teşekkürler..bende soğan kürüne başladım 5 gün oldu..eşime de keçi boynuzu kürünü uyguluyorum..Allahıma sığındım şifa bekliyorum işte..:Saruboceq:
Allah kolaylıklar versin canımm hepimize..yolun açık olsun..opuyorumnanaktan
Hadi bakalım cnm inşş sonuç alırsın :))
Ben gün geçtikçe ümitsizliğe kapılıyorum bu durumumun üstüne olumsuz sonuçları gördükçe daha bir kötü oluyorum senağlama
cumanız mübarek olsun.. rabbim cuma saatlerinide edilen duaların yzüzüsuyu hürmetine sizin ellerinizi boş çevirmesin inşallah... bende geçen sene temmuzda tamamladım tedavimi şimdi 3 aylık ikizlerim var. rabbim sizede nasip etsin
merhaba arkadaşlar aramıza katılanlar olmuş üzülenler umutsuzluğa kapılanlar olmuşlmaz: artık önemli aşamaya geldik. moral çook önemli çıtırlar bayanssulusmile az klaldı bebişlerimize kavuşmaya. ben de 29 haziranı bekliyorum. gerçi 1 temmuzda olabilir. bu defa bebişimi dudaklarımda bir tebessümle bekliyorum ve özlüyorum boshayallersmile bir yere gitmişte gelecek gibi. :asigim: ilk denememde sürekli kafamda olumsuzluklar bu olursa ne olur şu olursa ne olur bla bla bla... ama bu defa kuş kadar hafifim - ayıptır söylemesi bu gün 60.8 çıktım. 1 hafta 1 kilo vermişim. tabi ruhumun hafifliği bundan değil sırnaşık şey - sürekli dua ediyorum . rabbim sonuç ne olursa olsun bana soğukkanlılıkla karşılamayı nasip etsin. sonuçta ben gibi gebe kaldım diye sevinçten düşürebilirsin bile sempatiksalakcinni. her şey insan için arkadaşlar. sevmek özlemek acı çekmek hastalık sağlık ölmek doğmak doğurmak vs. rabbim soğukkanlılığımızı korumamıza yardım etsin.
arkadaşım çok güzel yazmışsın eline sağlık... hele bir yere gitmişte gelecek gibye bayıldım ben... ben bugn hepimiz için Yasin okudum mübarek cuma günü dolayısıyla... Rabbim duaya kalkan ellerimizi ipek tenli bebeklerimizle dolduracak inşallah...
merhaba arkadaşlar aramıza katılanlar olmuş üzülenler umutsuzluğa kapılanlar olmuşlmaz: artık önemli aşamaya geldik. moral çook önemli çıtırlar bayanssulusmile az klaldı bebişlerimize kavuşmaya. ben de 29 haziranı bekliyorum. gerçi 1 temmuzda olabilir. bu defa bebişimi dudaklarımda bir tebessümle bekliyorum ve özlüyorum boshayallersmile bir yere gitmişte gelecek gibi. :asigim: ilk denememde sürekli kafamda olumsuzluklar bu olursa ne olur şu olursa ne olur bla bla bla... ama bu defa kuş kadar hafifim - ayıptır söylemesi bu gün 60.8 çıktım. 1 hafta 1 kilo vermişim. tabi ruhumun hafifliği bundan değil sırnaşık şey - sürekli dua ediyorum . rabbim sonuç ne olursa olsun bana soğukkanlılıkla karşılamayı nasip etsin. sonuçta ben gibi gebe kaldım diye sevinçten düşürebilirsin bile sempatiksalakcinni. her şey insan için arkadaşlar. sevmek özlemek acı çekmek hastalık sağlık ölmek doğmak doğurmak vs. rabbim soğukkanlılığımızı korumamıza yardım etsin.
arkadaşım çok güzel yazmışsın eline sağlık... hele bir yere gitmişte gelecek gibye bayıldım ben... ben bugn hepimiz için Yasin okudum mübarek cuma günü dolayısıyla... Rabbim duaya kalkan ellerimizi ipek tenli bebeklerimizle dolduracak inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?