Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

Kıyaamam sana yaa bende bu ay senin gibi test yaptım belki dedim...

İnş tedavi sonunda bebişlerimiz bizimle olacak =)) a.s.

ne yazıkkı umut oldugu ıcın ıcımızde hep test yapıyoruz her seferınde negatıf ıns hamıs kalırsam test yapıp saklıcam arada bakıp bakıp mutlu olmak ıcınsırnaşık şey

birbirinden güzel cesur yürekli anne adaylarııııı ...günaydınlarrra.s.
nasılsınız bu sabah..kimlerin yaklaştı tedavisii...ilk kim çıkıyor umut yolculuğunaaolumunekankayizsmile

birbirinden güzel cesur yürekli anne adaylarııııı ...günaydınlarrra.s.
nasılsınız bu sabah..kimlerin yaklaştı tedavisii...ilk kim çıkıyor umut yolculuğunaaolumunekankayizsmile

Günaydın cnm :)) valla ben pazartesi ön görüşmeye gidicem aksiilik olmazsa 3 temmuz başlıyoruz tedavimize sırnaşık şey

İlk kim çıkacak bende çok merak ediyorum doğrusu sen nasılsın ??

iyiyim canım teşekkürler..bende soğan kürüne başladım 5 gün oldu..eşime de keçi boynuzu kürünü uyguluyorum..Allahıma sığındım şifa bekliyorum işte..:Saruboceq:
Allah kolaylıklar versin canımm hepimize..yolun açık olsun..opuyorumnanaktan

günaydın herkese,Rabbim bu mübarek gün hürmetine hepimize pozitif sonuç almayı naisp etsin ınş
bende eğer şimdi adet olursam birdahaki adetimle başlaycapım ınş,tamda istanbula taşınacağız o ay ne yapcam bakalım

Hadi bakalım cnm inşş sonuç alırsın :))
Ben gün geçtikçe ümitsizliğe kapılıyorum bu durumumun üstüne olumsuz sonuçları gördükçe daha bir kötü oluyorum senağlama

cumanız mübarek olsun.. rabbim cuma saatlerinide edilen duaların yzüzüsuyu hürmetine sizin ellerinizi boş çevirmesin inşallah... bende geçen sene temmuzda tamamladım tedavimi şimdi 3 aylık ikizlerim var. rabbim sizede nasip etsin

tupbaby canım sana diğer topicte negatif düşünceler yasaklanmamış mıydı....lmaz:
olmuyor ama böyle pozitif ol biraz yawrum yaaa... gör bak ilkinde alacaksın Rabbimin izniyle çocuğunu kucağına... walla şimdi hastaneyi arayıp pazartesi gelecek hastanıza bir de psikolojik tedavi lazım dicem...:)))
şaka bvir yana kasma kendini... hem gidip görüşünce çok rahatlıcaksın emin ol...

Hadi bakalım cnm inşş sonuç alırsın :))
Ben gün geçtikçe ümitsizliğe kapılıyorum bu durumumun üstüne olumsuz sonuçları gördükçe daha bir kötü oluyorum senağlama

rahat ol tatlım..strese girersen tüm vücudun ve tedavin olımsuz yönde etkilenir..rahat olursan yumoşların daha güzel gelişir vede anneliğe bir adımdaha yaklaşırsın..stress yasakka.solumunekankayizsmile

Allah razı olsun canım güzel dileklerin için..Allah bağışlasın bebişlerini..bizlerde anneliği tadarız inşallahh:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar aramıza katılanlar olmuş üzülenler umutsuzluğa kapılanlar olmuş lmaz: artık önemli aşamaya geldik. moral çook önemli çıtırlar bayanssulusmile az klaldı bebişlerimize kavuşmaya. ben de 29 haziranı bekliyorum. gerçi 1 temmuzda olabilir. bu defa bebişimi dudaklarımda bir tebessümle bekliyorum ve özlüyorum boshayallersmile bir yere gitmişte gelecek gibi. :asigim: ilk denememde sürekli kafamda olumsuzluklar bu olursa ne olur şu olursa ne olur bla bla bla... ama bu defa kuş kadar hafifim - ayıptır söylemesi bu gün 60.8 çıktım. 1 hafta 1 kilo vermişim. tabi ruhumun hafifliği bundan değil sırnaşık şey - sürekli dua ediyorum . rabbim sonuç ne olursa olsun bana soğukkanlılıkla karşılamayı nasip etsin. sonuçta ben gibi gebe kaldım diye sevinçten düşürebilirsin bile sempatiksalakcinni. her şey insan için arkadaşlar. sevmek özlemek acı çekmek hastalık sağlık ölmek doğmak doğurmak vs. rabbim soğukkanlılığımızı korumamıza yardım etsin.

arkadaşım çok güzel yazmışsın eline sağlık... hele bir yere gitmişte gelecek gibye bayıldım ben... ben bugn hepimiz için Yasin okudum mübarek cuma günü dolayısıyla... Rabbim duaya kalkan ellerimizi ipek tenli bebeklerimizle dolduracak inşallah...

Allah razı olsun canım senden..rabbim cümlemizin dualarını kabul eder inşallah..
hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallahh:Saruboceq:

evet canım haklısın cok az kaldı ama ınsan ıster ıstemez kafasına takıyo herseyı ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN MUTLU SONA ULASALIM INS BEBISLERIMIZE HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN HERSEY allahtan sonucta verende o alanda hayırlısı neyse o olsun dıyorum hep pozitif düsunuyorum olmucak dıye dusunmemeye calısıyorum gece gunduz hepımız ıcın cok dua edıyorum ALLAHIMIZDAN BASKA SIGINICAK ISTIYECEK KIMSEMIZ YOK BIZI BOYNU BUKUK YANLIZ BIRAKMASIN INS SONUC NE OLURSA OLSUN SABIR VERSIN DEDIGIN GIBI AMA SUNU BILIYORUM KI SONUC NE OLURSA OLSUN ASLA VAZGECMICEM BEBEGIME KAVUSANA KADAR INS COK BEKLETMEZ NAZLI KUZUCUKLARIMIZ GELIRLER HEMEM ANNELERINE EMEKLERIMIZI BOSA CIKARTMASIN RABBIM INS KIZLAR ÖPÜYORUM HEPINIZE GÜNAYDIN IYI HAFTA SONLARIolumunekankayizsmilea.s.a.s.

ALLAH KABUL ETSİN CANIM INS KAVUSURUZ MELEKLERIMIZE:Saruboceq::Saruboceq:

herkese hayırlı h.sonları,kızlar tedavimiz 3 aylar süre zarfında olcak,ınş bu mübarek aylar hürmetine kimsenin kucağı boş kalmaz

Arkadaşlar merhabaaaaaaaaaaaaa =)) Evde yoktum annemdeydim uzak kaldım sizlerden.Bana moral veren arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim.Pazartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…