selam ankara_06 ve tüm arkadaşlar nasılsın
bu güzel dileklerin için hepimiz adına teşekkürler..
senin tedavin ne zaman başlıyor ve tedavi öncesinde yaptığın özel kürler yada dikkat ettiğin noktalar var mı?
arkadaşlar tedavi öncesi dikkat etmemiz gerekenleri paylaşalım..
Canlarım nerelerdesiniz ?? Ben yarın görüşmeye gidiyorum çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile Sizler neler yapıyorsunuz tedavimize az kaldı :))
mrh arkadaşlar 25 haziranda ilk görüşmem var
uzun protokol çok heycanlıyım.stres yapmamaya bakıyorum.düzenli besleniyorum
Kızlaaaaaaaaaaaaaar bugün görüşmeye gittim. Kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama olumlu konuştular.Folic plus için günde 3 tane kullanmamı söylediler. Reglimden itibaren 11. günüüm ve yumurtaların kalitesi,boyu vs. çok iyi olduğunu söylediler.Mikroenjeksiyon yöntemi kullanılacakmış.
İlgileri ve bilgilendirmeleri şuan için çok iyi hayırlısı artık.Reglimin 2. günü başlıyorum tedaviye yumurtalarımın iyi olmasından dolayı az ilaç kullanacaklarını ve az doz vereceklerini söylediler. İlaçlarımın ücreti 1000-1500 tl arası tutacakmış.
Garip bir ruh hali içindeyim fisfisfis
iyi akşamlar tupbaby,
tedavin hayırlı olsun,inşallah çok iyi bir tedavi süreci yaşarsın ve o istediğimiz güzel haberleri alırsın.
tedavin uzun protokolle mi başlayacak.sanırsam bir dahaki regl döneminde tedavi olacaksın yani 1 ay kadar sonra.inş.herşey yolunda gider.
ben de 1 tem da lucrine başlıyorum,inş.hepimiz mutlu sonuçlara kavuşuruz.
sevgilerimle..
Hayırlı olsun.Umarım buradan hepimizin güzel haberlerini tek tek yazariz...
Kızlaaaaaaaaaaaaaar bugün görüşmeye gittim. Kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama olumlu konuştular.Folic plus için günde 3 tane kullanmamı söylediler. Reglimden itibaren 11. günüüm ve yumurtaların kalitesi,boyu vs. çok iyi olduğunu söylediler.Mikroenjeksiyon yöntemi kullanılacakmış.
İlgileri ve bilgilendirmeleri şuan için çok iyi hayırlısı artık.Reglimin 2. günü başlıyorum tedaviye yumurtalarımın iyi olmasından dolayı az ilaç kullanacaklarını ve az doz vereceklerini söylediler. İlaçlarımın ücreti 1000-1500 tl arası tutacakmış.
Garip bir ruh hali içindeyim fisfisfis
kızlar hepinize merhaba tüpbaby benide listeye eklesen sevinirim.35 yaşındayım eşim 39 .
3 aşılama 1 başarısız tüpbebek euro fertilde,2 . denememizi memorıal da düşünüyor eşim benim artık beynim durdu.araştırma yapmaktan ve dr. ların farklı söylemlerinden sıkıldım.1 haftadır konuları okudum burayı bu gece buldum. benim sorunum 2.ameliyatımı oldum yumurtalıkta kist mart ayında memorıalda yücel bey lazer laparoskopi yaptı.ben ağustos ta başlamayı düşünüyorum.temmuz daki reglimde gidip bir görüşme yapmayı düşünüyorum.acaba beni ileri bir tarihe atarlarmı? ilk defa bir değişik bişi çıktı tsh 5.23 . yeniden test yaptırıp gerkirse ilaç kullanarak düşüyomuş. bu arada pko nedir?a.s.
kızlar hepinize merhaba tüpbaby benide listeye eklesen sevinirim.35 yaşındayım eşim 39 .
3 aşılama 1 başarısız tüpbebek euro fertilde,2 . denememizi memorıal da düşünüyor eşim benim artık beynim durdu.araştırma yapmaktan ve dr. ların farklı söylemlerinden sıkıldım.1 haftadır konuları okudum burayı bu gece buldum. benim sorunum 2.ameliyatımı oldum yumurtalıkta kist mart ayında memorıalda yücel bey lazer laparoskopi yaptı.ben ağustos ta başlamayı düşünüyorum.temmuz daki reglimde gidip bir görüşme yapmayı düşünüyorum.acaba beni ileri bir tarihe atarlarmı? ilk defa bir değişik bişi çıktı tsh 5.23 . yeniden test yaptırıp gerkirse ilaç kullanarak düşüyomuş. bu arada pko nedir?a.s.
HOS GELDIN CANIM INS BIDAHAKI SEFERE KAVUSURSUN BEBEGINE
GÜNAYDIN CANIM DEMEK GORUSTUN HADI HAYIRLISI RAHATLAMISSINDIR SIMDI SEN INS HER SEY GUZEL OLUR MıKROENJEKSIYONMU OLACAK SIZIN BAKALIM BIZE NE DIYECEK CUMARTESI BENDE GIDIYORUM GORUSMEYE COK HEYECANLIYIM BEN HALA ADET OLMADIM 13 DE OLMAM GEREKIYODU YOK HALA BIR AN ONCE OLSAM KESKE FOLIC PLUS NE CANIM AZ KALDI SENIN ARKADASIM HADI HAYIRLISI INSopuyorumnanaktan:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?