selam tupbaby nasılsın?
ben de 2 aydır falan folic plus kullanıyorum fakat bu ilaç şuan piyasada bulunmuyor,firma dağıtımı durudurmuş.eczanede bulduğun zaman 3-5 kutu birden alın.ben bulunduğum ilde bulamadım şuan başka ilden arattım ve 4 kutu buldum,bilginiz olsun.
ben de 1 tem da iğnelere başlıcam lucrine.fakat 5 tem girişli tatil almıştık aylar öncesinden.acaba lucrin adet gecikmesi yapar mı,bilen varmı.eğer adet gecikmesi yaparsa tatile çıkabilicem yoksa iptal.
selam tupbaby nasılsın?
ben de 2 aydır falan folic plus kullanıyorum fakat bu ilaç şuan piyasada bulunmuyor,firma dağıtımı durudurmuş.eczanede bulduğun zaman 3-5 kutu birden alın.ben bulunduğum ilde bulamadım şuan başka ilden arattım ve 4 kutu buldum,bilginiz olsun.
ben de 1 tem da iğnelere başlıcam lucrine.fakat 5 tem girişli tatil almıştık aylar öncesinden.acaba lucrin adet gecikmesi yapar mı,bilen varmı.eğer adet gecikmesi yaparsa tatile çıkabilicem yoksa iptal.[/QUOTE
Tüp bebek ilaçları hakkında bilgim yokbana yazılan ilaçlar
Folbiol-zitrotek-gonal-f-cetrotide-ovitrelle içinde lucrin yok(
tupbaby canım tedavin hayırlı olsun... inşallh sorunsuz bitirsin bu yolculuğu...
olsun hayatım görüşmeye gitmek başlamak sayılır... çok stresss yapıyodun ya... ondan dedim... şimdi rahat mısın biraz... ilaçlarını falan almışsın okudum hayırlı olsun tekrar....
ben söylemiştim sana... gerçekten çok güven veriyorlar orda... stress yapma hiç ilaçlara başladın mı artık geresi gelir inşallah...ben de iyiyim tatlım gün sayıyorum işte...kendime bakım falan yaptırıyorum doktor doktor geziyorum her yerime baktırıyorum... omzumda,belimde falan sıkıntılar vardı mr çektiricem... tedaviye başlamadan kendimi iyice bir baktırıyorum....
millet dizilerde bir kez beraber oluyor hemen hamile kalıp doğuruyo ya ben de ona illet oluyorum... daha demin show da melekler korusun dizisinde vardı öyle bir olay eşime de aynını söyledim... millet de bunları görünce hemen hop oluyo sanıyo... (benim gibi...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3) ondan sonrası da hezimet... bu arada dişerini tranferden önce yaptır bence çünkü bildiğim kadarıyla hamilelikte dişler çok fena oluyomuş... ben de de 20 lik derdi var çektirmem lazım ama korkuyorum dişçiden... o kadar ameliyat oldum kürtaj oldum hala korkuyorum dişçiden walla...
gunaydın canım.tupbaby senin tedavın basladı mı.bu aralar baslayacak diye hatırlıyorum.inşallah hersey gonlunce olur.dualarımız seninle
Yok cnm henüz başlamadı ilaçlarım falan yazıldı kısmetse temmuz'un 3 ünde başlıyorum tedaviye zaman geçmek bilmiyor :))
cumartesinden sonra 1 hafta olmayacağım döndükten sonraki hafta sonuda tedavim başlayacak inş kaydirigubbakcemile3 içim kıpır kıpır
sen nasılsın cnm ?
merhaba canım nasılsın dün giremedim görümceme temızlıge gıttım yardıma neler yapıyosunuz tatıle cıkıyomussun hadı hayırlısı bakalım cok ıyı gelır stresını atar pozıtıf baslarsın tedavıye ıns az kalmıs tedavune baslamana ben hala adet olmadım tedavımde gec baslıcak her sey de vardır bır hayır hakkımızda hayırlısı ıns gorusuruz canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?