Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

allah izin verirse bende temmuzda gorusmeye gitcem memorial e
benim pgd de yapilmasi lazim ama
hemen baslamak istiyorum
rabbim mubarek aylar hurmetine emeklerimizi bosa cikarmasin

selam tupbaby nasılsın?
ben de 2 aydır falan folic plus kullanıyorum fakat bu ilaç şuan piyasada bulunmuyor,firma dağıtımı durudurmuş.eczanede bulduğun zaman 3-5 kutu birden alın.ben bulunduğum ilde bulamadım şuan başka ilden arattım ve 4 kutu buldum,bilginiz olsun.
ben de 1 tem da iğnelere başlıcam lucrine.fakat 5 tem girişli tatil almıştık aylar öncesinden.acaba lucrin adet gecikmesi yapar mı,bilen varmı.eğer adet gecikmesi yaparsa tatile çıkabilicem yoksa iptal.

Cnm bana dün doktor başka vitamin yazdı ama ben folic plus kullanıyorum diye ona devam edin o bitince bu ilaca devam edin dedi. Adı aklımda değil ewe gidince yazar gönderirim sana hem doktorun yazdığını günde 1 tane olarak içsem yeterliymiş folic plus ı günde 3 kere içmektense onu içmek daha iyi :)) benim gibi tembel insan için :bbo:

olsun hayatım görüşmeye gitmek başlamak sayılır... çok stresss yapıyodun ya... ondan dedim... şimdi rahat mısın biraz... ilaçlarını falan almışsın okudum hayırlı olsun tekrar....

olsun hayatım görüşmeye gitmek başlamak sayılır... çok stresss yapıyodun ya... ondan dedim... şimdi rahat mısın biraz... ilaçlarını falan almışsın okudum hayırlı olsun tekrar....

Sağol tatlım eeh biraz daha hafifledim hastane ve doktorlar güven verdiler bana.Stresim hala devam ediyor ama onuda yenicem biliyorum sen nasılsın ??

ben söylemiştim sana... gerçekten çok güven veriyorlar orda... stress yapma hiç ilaçlara başladın mı artık geresi gelir inşallah...ben de iyiyim tatlım gün sayıyorum işte...kendime bakım falan yaptırıyorum doktor doktor geziyorum her yerime baktırıyorum... omzumda,belimde falan sıkıntılar vardı mr çektiricem... tedaviye başlamadan kendimi iyice bir baktırıyorum....

En doğrusunu yapıyorsun cnm benim dişlerimi yaptırmam lazım =((
Of bazen düşünüyorum da hamile kalmak gerçekten özel birşeymiş .Ben bu yaşıma kadar birleşiyorsun hamile kalıyorsun ve bebek oluyor sanıyordum meğer ne kadar zormuş :))) İnsan oğlu yaşadıkça daha neler neler öğrenecek kim bilir. kaydirigubbakcemile2

millet dizilerde bir kez beraber oluyor hemen hamile kalıp doğuruyo ya ben de ona illet oluyorum... daha demin show da melekler korusun dizisinde vardı öyle bir olay eşime de aynını söyledim... millet de bunları görünce hemen hop oluyo sanıyo... (benim gibi...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3) ondan sonrası da hezimet... bu arada dişerini tranferden önce yaptır bence çünkü bildiğim kadarıyla hamilelikte dişler çok fena oluyomuş... ben de de 20 lik derdi var çektirmem lazım ama korkuyorum dişçiden... o kadar ameliyat oldum kürtaj oldum hala korkuyorum dişçiden walla...

İnş bizde hamiş olucaz bizde küçük kurabiyelerimizi kollarımızın arasına alıp sevebileceğiz inşşş :Saruboceq:

gunaydın canım.tupbaby senin tedavın basladı mı.bu aralar baslayacak diye hatırlıyorum.inşallah hersey gonlunce olur.dualarımız seninle

gunaydın canım.tupbaby senin tedavın basladı mı.bu aralar baslayacak diye hatırlıyorum.inşallah hersey gonlunce olur.dualarımız seninle

Yok cnm henüz başlamadı ilaçlarım falan yazıldı kısmetse temmuz'un 3 ünde başlıyorum tedaviye zaman geçmek bilmiyor :))
cumartesinden sonra 1 hafta olmayacağım döndükten sonraki hafta sonuda tedavim başlayacak inş kaydirigubbakcemile3 içim kıpır kıpır

sen nasılsın cnm ?

merhaba canım nasılsın dün giremedim görümceme temızlıge gıttım yardıma neler yapıyosunuz tatıle cıkıyomussun hadı hayırlısı bakalım cok ıyı gelır stresını atar pozıtıf baslarsın tedavıye ıns az kalmıs tedavune baslamana ben hala adet olmadım tedavımde gec baslıcak her sey de vardır bır hayır hakkımızda hayırlısı ıns gorusuruz canıma.s.

Merhaba cnm evet bu haftasonu tatile çıkıyoruz kocişle :)) Ama bana kalsa keşke tatile gitmeseydik tedavimize başlasaydık neyse az kaldı umarım herşey çok güzel olur hepimiz için canım.
Pozitif sonuçları gören arkadaşlarımı okudukça o kadar mutlu oluyorum ki gözlerim doluyor.Olumsuz sonuçları görüncede içim gidiyor.Transfer işleminden sonra 12 gün bekleme süremde kalpten gitmezsem iyidir hihoyyyt

kızlar nerdesiniz?tüpbaby sağol canım hoşbulduk eskişehirli. bu sayfayı çok beğendim.hepinizde çok tatlısınız.ben tüp bebek mevzusuna ağustos ta başlıcam inş. ama sizi yakından takip ediyorum.eskişehirli sen ne nezaman başlıyosun? tüpbaby şu çider nerde bulunur nasıl kayıt üye olunur?çünkü yazında oraya üye olnunca memorıalda bir indirim var demişsin yanılmıyosam.biraz bahsedermisin.opuyorumnanaktan

tüpbaby tatile gidiyorsun iyi yapıyosun.çok pozitif bekliyorum seni tatil dönüşü herzaman umutlu olalım.insan bazen aşağı düşüyor tabi hatırlatmak lazım, umutsuz olmaz. tedavine 3 temmuzda başlıcakmışsın şimdiden hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inş. tatil nerde bu arada çok özel olmazsa?:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…