Yok cnm henüz başlamadı ilaçlarım falan yazıldı kısmetse temmuz'un 3 ünde başlıyorum tedaviye zaman geçmek bilmiyor :))
cumartesinden sonra 1 hafta olmayacağım döndükten sonraki hafta sonuda tedavim başlayacak inş kaydirigubbakcemile3 içim kıpır kıpır
sen nasılsın cnm ?
tupbaby canım merhaba... birşey sorucam... bu ilaçlar senin ne kadar tuttu canım??? yani bana aynılarını vermeyebilirler belki ama fikir olsun diye sormak istedim... bide ilaçları nerden aldınız hastaneden mi???
sana kocişinle süper bir tatil diliyorum... tüp bebek öncesinde çok güzel moral olur hem rahatlarsın... tatilde hiç düşünme bence bebeği...güneşin denizin tadını çıkarın bol bol bizim için de yüz.... a.s.
mrb kızlar nasıl gidiyor
kızlar nerdesiniz?tüpbaby sağol canım hoşbulduk eskişehirli. bu sayfayı çok beğendim.hepinizde çok tatlısınız.ben tüp bebek mevzusuna ağustos ta başlıcam inş. ama sizi yakından takip ediyorum.eskişehirli sen ne nezaman başlıyosun? tüpbaby şu çider nerde bulunur nasıl kayıt üye olunur?çünkü yazında oraya üye olnunca memorıalda bir indirim var demişsin yanılmıyosam.biraz bahsedermisin.opuyorumnanaktan
tüpbaby tatile gidiyorsun iyi yapıyosun.çok pozitif bekliyorum seni tatil dönüşü herzaman umutlu olalım.insan bazen aşağı düşüyor tabi hatırlatmak lazım, umutsuz olmaz. tedavine 3 temmuzda başlıcakmışsın şimdiden hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inş. tatil nerde bu arada çok özel olmazsa?:CüvCüv:
Cnm benim çok sağol inşş bol bol dinlenicem çok kötü 1,5 sene geçirdik. Çok sevdiğimiz kıymetlimiz ananemizi kaybettik ( eşimin ananesi rahatsızdı ve sürekli hastanedeydik )
Kendimizi toparlamamız için iyi olacak :))
Ben ilaçlarımı henüz almadım canım ama 1000-1500 arası birşey tutacakmış ilaçlarım.
Bana uygun geldi neden anlamadım ( muayene sırasında yumurtalarımın gelişmesinin çok iyi olduğunu söylediler ondan dolayı ilaçları ve dozları az vericeklerini söylediler)
Toplam 4692 tl ye denk geliyor benim tedavim ( ilaçları 1500 olarak hesapladım)
Memorial hastanesine göre iyi geldi bana :uhm:
anladım caNIM sağol... benim de yumurtalarımın iyi olduğunu söylemişti dr... bende fazla ilaç vermez diye düşünüyorum... ama biz bir de pgt yaptırıcağımız için maliyetimiz 7.000 civarına çıkıyo... napalım bebek daha önemli para yerine konur...
bu arada başınız sağolsun.. Allah yerinde dinlendirsin inşallah... bizim de son 1,5 yılımız felaketti... bir dış gebelik iki düşük arada babanemi kaybettim bende... kader arkadaşım napalım bu sıkıntılar da bitecek inşallah...
kizlar ya bana bi aksilik olmazsa pgt li tupbebek yapilcak
aslinda sansim cok az
ama icim kipir kipir sanki hemen olcakmis gibi
bu benim ilk denemem
sizindemi boyle oluyo
kimse yokmu? iki lafın birini kırardık ...:içelim:
tüp baby çider de ücretli birde ücretsiz seçeneği var. bu indirimlerden faydalanmak için ücretili üye olmak gerekiyor heralde değilmi?fisfisfis
kızlar nerdesiniz?tüpbaby sağol canım hoşbulduk eskişehirli. bu sayfayı çok beğendim.hepinizde çok tatlısınız.ben tüp bebek mevzusuna ağustos ta başlıcam inş. ama sizi yakından takip ediyorum.eskişehirli sen ne nezaman başlıyosun? tüpbaby şu çider nerde bulunur nasıl kayıt üye olunur?çünkü yazında oraya üye olnunca memorıalda bir indirim var demişsin yanılmıyosam.biraz bahsedermisin.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?