Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

tupbaby canım merhaba... birşey sorucam... bu ilaçlar senin ne kadar tuttu canım??? yani bana aynılarını vermeyebilirler belki ama fikir olsun diye sormak istedim... bide ilaçları nerden aldınız hastaneden mi???
sana kocişinle süper bir tatil diliyorum... tüp bebek öncesinde çok güzel moral olur hem rahatlarsın... tatilde hiç düşünme bence bebeği...güneşin denizin tadını çıkarın bol bol bizim için de yüz.... a.s.

Cnm benim çok sağol inşş bol bol dinlenicem çok kötü 1,5 sene geçirdik. Çok sevdiğimiz kıymetlimiz ananemizi kaybettik ( eşimin ananesi rahatsızdı ve sürekli hastanedeydik )
Kendimizi toparlamamız için iyi olacak :))
Ben ilaçlarımı henüz almadım canım ama 1000-1500 arası birşey tutacakmış ilaçlarım.
Bana uygun geldi neden anlamadım ( muayene sırasında yumurtalarımın gelişmesinin çok iyi olduğunu söylediler ondan dolayı ilaçları ve dozları az vericeklerini söylediler)
Toplam 4692 tl ye denk geliyor benim tedavim ( ilaçları 1500 olarak hesapladım)
Memorial hastanesine göre iyi geldi bana :uhm:

Cnm benim bugün çok yoğunum işten fırsat bulup giremedim seni beklettiğim için kusura bakma neolur

Ben çidere üye oldum internet siteleri var.Oradan telefon numarına bakıp aradım konuştum
Tüp bebek tedavisinin 1900 Euro dan 1650 Euro ya ineceğini ve ilk muayene ücretini almadıklarını söylediler. Bende 150 tl ödedim Kredi kartı detaylarımı telefonda verdim onlar çektiler ödemeyi. Yalnız ilk randevuyu Çider alıyor.
Yardımcı olabildim mi bilmiyorum canım :))
Hatta çider üyesi olduğum için biraz daha ilgi gösterdiler çok memnun kaldım yanii :))

Çok sağol tatlım :)) inşş bol bol dinleneceğim vee bomba gibi aranıza katılacağım ( belki tatilde girerim bilgisayarımı yanıma alıcam çünkü )
Sideye gidiyoruz hayatım zaman geçmek bilmiyor :))

anladım caNIM sağol... benim de yumurtalarımın iyi olduğunu söylemişti dr... bende fazla ilaç vermez diye düşünüyorum... ama biz bir de pgt yaptırıcağımız için maliyetimiz 7.000 civarına çıkıyo... napalım bebek daha önemli para yerine konur...
bu arada başınız sağolsun.. Allah yerinde dinlendirsin inşallah... bizim de son 1,5 yılımız felaketti... bir dış gebelik iki düşük arada babanemi kaybettim bende... kader arkadaşım napalım bu sıkıntılar da bitecek inşallah...

kizlar ya bana bi aksilik olmazsa pgt li tupbebek yapilcak
aslinda sansim cok az
ama icim kipir kipir sanki hemen olcakmis gibi
bu benim ilk denemem
sizindemi boyle oluyo

Sizinde başınız sağolsun cnm benim bu sıkıntılar geçicek inş.
Sen ne zaman başlıyorsun tedaviye ? Dediğin gibi bebeğimiz olsun da maddiyat yerine elbet gelir :))

kizlar ya bana bi aksilik olmazsa pgt li tupbebek yapilcak
aslinda sansim cok az
ama icim kipir kipir sanki hemen olcakmis gibi
bu benim ilk denemem
sizindemi boyle oluyo

Cnm benim benim de içim kıpır kıpır bu şekilde olmamız gayet normal :)) ilk denemede neden pgt li tü bebek yapılıyor ? Bende istesem banada yapılır mı ??

tüpbaby sağol canım .çider girdim semra hanım için form doldurdum hikayemi yazdım. yarında arayıp üye olurum.memorıal hemen arayacakmı bakalım? sen çider üyelerine ilgi daha mı iyi diyosun? nasıl bir fark var para dışında.ben önce semra hanımla görüşmek istiyorum.ama sonra güvenç beymi, hale hanım, nur hanım mı bliemiyorum. sen hangisine başlıyodun... hiç heyecanlanmak istemiyorum.ipleri bir kaçırdımmı arkasından endişe, panik,stres vs.. geliyor. nasıl davranmak gerekiyo bazen kestiremiyorm.....:sm_confused:

tüp baby çider de ücretli birde ücretsiz seçeneği var. bu indirimlerden faydalanmak için ücretili üye olmak gerekiyor heralde değilmi?fisfisfis

tüp baby çider de ücretli birde ücretsiz seçeneği var. bu indirimlerden faydalanmak için ücretili üye olmak gerekiyor heralde değilmi?fisfisfis

Ewet cnm ücretli oluyorsun derneği arıyorsun onlar seni bilgilendiriyor.Bende Semra hanım ve Hale hanımdan aldım randevumu ama Betül hanm diye doktor girdi sonra Semra hanım girdi anlamadım vallahi aama Semra hanım geldi ve muayene etti diye içim rahatladı.Birde Semra hanım biz burada ekip olarak .çalışıyoruz bir doktora bağlı kalmıyorsunuz diye açıklama yaptı ( ben sormadan )bakalm hayırlısı cnm
Çok memnun kaldım ben

merhaba canım temmuz sonu baslıyacagım tedaviye ben nasıp olursa ıns anotolıa ankarada ılk denemem bu cumartesı gıdıcem on gorusmeyehihoyyytsen ne zaman baslıyosun

merhaba kızlar benım adetım 4 gun gecıktı 13 olmam gerekıyordu hala olmadım keske bır mucıze olsa ama zannetmıyorum 2 senedır olmadı ıcın ıdrar testıde almak ıstemıyorum negatıfı gormek ıstemıyorum cunku :sinifsinif:her serseferınde negatıf oluyo hep umıtlenıyorumboshayallersmile neyse beklıcez olurum herhaldemafoldumben hepınıze ıyı geceler

merhaba canım tam olarak hikayen nedir hatırlayamadım kusura bakma.sende daha çok geçsin tahmin ediyorum.bu yüzden yaştan bi kere kazançtasınız tüpbaby de öyle..bilmiyorum size hiç doğal yolla gebe kalmazsın sözü söylendimi . kaldı ki o sözü en son kaale aldığım sözdür.benim için ilk önce ilahi güç yaradanın razı olması kaderimizde varsa olur diyorum.inş. rabbim bütün bizim gibi yüreği evlat için kavrulanlara kucağımıza sağlıkla hayırla nasip eder.
benim için brüksel yücel bey doğal yolla olmaz dedi eşimden dolayı morfoloji 2 ama bende 3 ay önce kist ameliyatı oldum.ağustosta memorıal %80 diye düşünüyoruz.
(amma yazdım.. bir slm ver bin ağ işit) öyle miydi o söz bende abiye kuzu oldummu ne?ohaoldumsmile

eskişehirli hiç düşünme bence hormon dengelerini bozma .çünkü bunu bizzat yapmış bir olarak...kısmetimiz ne zaman nerde kim vesile olacak.rahat ol canım .tedavinde başlıyormuş inş. arkadaşım.zaten birbirimiz için dualarımız hep aynı..kucağın bebişle dolsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…