merhaba kızlar benım adetım 4 gun gecıktı 13 olmam gerekıyordu hala olmadım keske bır mucıze olsa ama zannetmıyorum 2 senedır olmadı ıcın ıdrar testıde almak ıstemıyorum negatıfı gormek ıstemıyorum cunku :sinifsinif:her serseferınde negatıf oluyo hep umıtlenıyorumboshayallersmile neyse beklıcez olurum herhaldemafoldumben hepınıze ıyı geceler
selamlar tüpbaby ve diğer arkadaşlar..öncelikle REGAİP KANDİLİNİZ mübarek olsun..hayırlara vesile olsun inşallah..bende temmuz ayında 2.denememi yapmayı düşünüyordum ama hem ruhen hemde maddi olarak buna hazır olmadığıma karar verdim..hala hastane araştırmalarım devam edior...anatoliayı düşünüorum bukez..ama korkularımı yendiğim an başlıycam..2 gün önce çok kötü oldumsenağlama
o kadar olumsuz şeyler düşündümkü ne ağlayabildim,ne nefes alabildim...çatlıycak gibi oldum..stres yüüzünden adetimde gecikti..hormon iğnelerinin etkisi belkide bilemiorum..
yani şuan bunları bidaha yaşayacak kaldıracak gücüm yok..tüpbaby cim beni listeden sil canım..umarım herşey gönlünüzce olsun..Rabbim kucaklarınızı doldursun..Allah a emanet olun:CüvCüv:
Semos canım ;
Doğru zamanı sen çok daha iyi bilirsin.Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla tedavine a.s.
Üzme kendini lütfen elbet bizimde bebeğimiz olacak güçlü olmamız lazım . Listeden seni kaldırmıyorum hihoyyyt belli mi olur belki bebiş bekleme sürende süpriz yapar :CüvCüv:
Herzaman buradayız konuşmak , dertleşmek istersen yanındayız hayatım a.s.a.s.
eskişehirli hiç düşünme bence hormon dengelerini bozma .çünkü bunu bizzat yapmış bir olarak...kısmetimiz ne zaman nerde kim vesile olacak.rahat ol canım .tedavinde başlıyormuş inş. arkadaşım.zaten birbirimiz için dualarımız hep aynı..kucağın bebişle dolsun:Saruboceq:
Sizinde başınız sağolsun cnm benim bu sıkıntılar geçicek inş.
Sen ne zaman başlıyorsun tedaviye ? Dediğin gibi bebeğimiz olsun da maddiyat yerine elbet gelir :))
kizlar ya bana bi aksilik olmazsa pgt li tupbebek yapilcak
aslinda sansim cok az
ama icim kipir kipir sanki hemen olcakmis gibi
bu benim ilk denemem
sizindemi boyle oluyo
merhaba kızlar benım adetım 4 gun gecıktı 13 olmam gerekıyordu hala olmadım keske bır mucıze olsa ama zannetmıyorum 2 senedır olmadı ıcın ıdrar testıde almak ıstemıyorum negatıfı gormek ıstemıyorum cunku :sinifsinif:her serseferınde negatıf oluyo hep umıtlenıyorumboshayallersmile neyse beklıcez olurum herhaldemafoldumben hepınıze ıyı geceler
selamlar tüpbaby ve diğer arkadaşlar..öncelikle REGAİP KANDİLİNİZ mübarek olsun..hayırlara vesile olsun inşallah..bende temmuz ayında 2.denememi yapmayı düşünüyordum ama hem ruhen hemde maddi olarak buna hazır olmadığıma karar verdim..hala hastane araştırmalarım devam edior...anatoliayı düşünüorum bukez..ama korkularımı yendiğim an başlıycam..2 gün önce çok kötü oldumsenağlama
o kadar olumsuz şeyler düşündümkü ne ağlayabildim,ne nefes alabildim...çatlıycak gibi oldum..stres yüüzünden adetimde gecikti..hormon iğnelerinin etkisi belkide bilemiorum..
yani şuan bunları bidaha yaşayacak kaldıracak gücüm yok..tüpbaby cim beni listeden sil canım..umarım herşey gönlünüzce olsun..Rabbim kucaklarınızı doldursun..Allah a emanet olun:CüvCüv:
eskişerli merhaba canım... walla ben bu sitede lucrin kullanırken hamile kalan birinin yazısını okumuştum... umutlandırmak istemem ama hamilesin gibi geliyo bana sanki...inşallah...
mrb arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun..
Bende nasip olursa temmuzda tüp bebek tedavisine başlıcaz allah yardımcımız olsun inşallah..
CANIM BEN DAHA ILAC KULLANMIYORUM KI HAYIRLISI ARTIK HER SEY ALLAHTAN COK UMITLENMEKTE ISTEMIYORUM KESKE OLE BISEY OLSAkaydirigubbakcemile3
Gecikmesini neden acaba kaydirigubbakcemile3 belki belkiiiiii kaydirigubbakcemile3
Eğer değilse bilee herşeyde vardır bir hayır hayatım bekle birazcık daha bakalım üzme kendini a.s.
canım lucrin zaten hamileliği önleyen bir ilaçmış dr lar hayrete düşmüş ondan dedim ben olmaz diye düşünme diye.. Rabbim ol dedi mi hangi güç karşısında duracak ki???
tüpbaby sağol canım .çider girdim semra hanım için form doldurdum hikayemi yazdım. yarında arayıp üye olurum.memorıal hemen arayacakmı bakalım? sen çider üyelerine ilgi daha mı iyi diyosun? nasıl bir fark var para dışında.ben önce semra hanımla görüşmek istiyorum.ama sonra güvenç beymi, hale hanım, nur hanım mı bliemiyorum. sen hangisine başlıyodun... hiç heyecanlanmak istemiyorum.ipleri bir kaçırdımmı arkasından endişe, panik,stres vs.. geliyor. nasıl davranmak gerekiyo bazen kestiremiyorm.....:sm_confused:
HIIIM BILMIYODUM OLE CANIM ALLAHIM ISTEDIKTEN SONRA OLMUCAK DIYE BISEY YOK DUN GECE COK DUA ETTIM HEM AGLADIM YATAKTA BENIM BEBEGIMEDE CAN VER ALLAHIM DIYE HEPIMIZ ICIN mafoldumben
hayırlı olsun canım enınde kandılın mubarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?