Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

selamlar tüpbaby ve diğer arkadaşlar..öncelikle REGAİP KANDİLİNİZ mübarek olsun..hayırlara vesile olsun inşallah..bende temmuz ayında 2.denememi yapmayı düşünüyordum ama hem ruhen hemde maddi olarak buna hazır olmadığıma karar verdim..hala hastane araştırmalarım devam edior...anatoliayı düşünüorum bukez..ama korkularımı yendiğim an başlıycam..2 gün önce çok kötü oldumsenağlama
o kadar olumsuz şeyler düşündümkü ne ağlayabildim,ne nefes alabildim...çatlıycak gibi oldum..stres yüüzünden adetimde gecikti..hormon iğnelerinin etkisi belkide bilemiorum..
yani şuan bunları bidaha yaşayacak kaldıracak gücüm yok..tüpbaby cim beni listeden sil canım..umarım herşey gönlünüzce olsun..Rabbim kucaklarınızı doldursun..Allah a emanet olun:CüvCüv:

Gecikmesini neden acaba kaydirigubbakcemile3 belki belkiiiiii kaydirigubbakcemile3
Eğer değilse bilee herşeyde vardır bir hayır hayatım bekle birazcık daha bakalım üzme kendini a.s.

Semos canım ;
Doğru zamanı sen çok daha iyi bilirsin.Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla tedavine a.s.
Üzme kendini lütfen elbet bizimde bebeğimiz olacak güçlü olmamız lazım . Listeden seni kaldırmıyorum hihoyyyt belli mi olur belki bebiş bekleme sürende süpriz yapar :CüvCüv:
Herzaman buradayız konuşmak , dertleşmek istersen yanındayız hayatım a.s.a.s.

Allah razı olsun canım..sizlerde olmasanız zaten insan iyice daralıcak..kimselerle konuşulmuyor,,derdinden anlamıyolar...aynı dert başımızda olduğu için bizi sadece biz anlarız...Allah cümlemiz için hayırlısını nasip etsin..çok sağolasın canım..olumunekankayizsmile

MERHABA CANIM DUSUNMEDEN EDEMIYORUM INSANIN ICINDE HEP BI UMUT OLUYO BIDE DOKTORUM NORMAL HAMILE KALIRSAN BEN SASIRMAM DEDI NE BILEYIM BIDE BENDE SORUN YOK O YUZDEN BIRAZDA OLSA UMUTLANIYO INSAN ZATEN UMUDUMUZ OLMASA DAYANAMAZDIK BU ACILARA ALLAHIM SABIR VERSIN :Saruboceq:

KIZLAR HERKESIN REGAıP KANDıLı MÜBAREK OLSUN BU GUNUN YUZU SAUYU HÜRMETıNE ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN BEBEKLERIMIZI EN KISA ZAMANDA BIZE SAG SAGLIM YOLLASIN INS AMIN:Saruboceq:

Sizinde başınız sağolsun cnm benim bu sıkıntılar geçicek inş.
Sen ne zaman başlıyorsun tedaviye ? Dediğin gibi bebeğimiz olsun da maddiyat yerine elbet gelir :))

kızlar herkese günaydın... öncelikler hepinizi kandili mübarek olsun... bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine bizlerin duaları kabul olsun inşallah...
tupbaby ben kasım da başlıcam canım tedaviye... çünküü martta düşük yaptı dr 6 ay bekleme süresi verdi... genetik analiz için haziran başında gittik hastaneye kan verdi,k bakalım bu ay sonunda çıkacakmış testler arıcaklar temmuzda tekrar gidicez hastaneye... protokollere o zaman karar verecek dr... ama her halükarda ben pgt isticem... diğer mesajında sormuşsun ya pgt yi istersen yaptırabiliyorsun ama bizde son düşükte genetik anomali çıktığı için istedik biz... yoksa ilk tüp olacağı için değil... baya maliyetli bir işlem embriyo başına 150 euro alıcaklarmış... ben riske atmak istemedim çünkü daha önce de bir düşüğüm vardı... zaten güvenç bey de seçimi bize bıraktı ama daha iyi olur dedi... ama sizde genetik bir sorun yoksa ilk denemenizde gerek yok bence...

kizlar ya bana bi aksilik olmazsa pgt li tupbebek yapilcak
aslinda sansim cok az
ama icim kipir kipir sanki hemen olcakmis gibi
bu benim ilk denemem
sizindemi boyle oluyo

kardelencim sen ne zaman başlıyosun canım... benim de pgt li olacak... karyotip analizi yapıldı mı size???
bu arada ben de acayip heyecanlanıyorum... daha tüpe var ama sabiırsızlanıyorum bir an önce zaman gelsin diye...

eskişerli merhaba canım... walla ben bu sitede lucrin kullanırken hamile kalan birinin yazısını okumuştum... umutlandırmak istemem ama hamilesin gibi geliyo bana sanki... inşallah...

CANIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN AMA HEMEN PES ETMEK YOK BILIYORUM COK ZOR YASADIKLARIMIZ BENDE HERGUN AGLIYORUM KENDIMI PARALIYORUM AMA HERSEY ALLAHTAN KENDINI NE ZAMAN HAZIR HISSEDERSEN O ZAMAN BASLA AMA KURLER UYGULA SAGLIKLI BESLEN BEKLERKEN TEDAVIYI BEN ANOTOLIADA YAPTIRACAGIM CANIM ANOYOLIAYI DUSUNUYORUM DEMISSIN BEN BU CUMAARTESI GIDICEM GORUSMEYE INS HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN HEPIMIZ KAVUSURUZ NAZLI KUZULARIMIZA

mrb arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun..
bende nasip olursa temmuzda tüp bebek tedavisine başlıcaz ALLAH yardımcımız olsun inşallah..

eskişerli merhaba canım... walla ben bu sitede lucrin kullanırken hamile kalan birinin yazısını okumuştum... umutlandırmak istemem ama hamilesin gibi geliyo bana sanki... inşallah...

CANIM BEN DAHA ILAC KULLANMIYORUM KI HAYIRLISI ARTIK HER SEY ALLAHTAN COK UMITLENMEKTE ISTEMIYORUM KESKE OLE BISEY OLSAkaydirigubbakcemile3

CANIM BEN DAHA ILAC KULLANMIYORUM KI HAYIRLISI ARTIK HER SEY ALLAHTAN COK UMITLENMEKTE ISTEMIYORUM KESKE OLE BISEY OLSAkaydirigubbakcemile3

canım lucrin zaten hamileliği önleyen bir ilaçmış dr lar hayrete düşmüş ondan dedim ben olmaz diye düşünme diye.. Rabbim ol dedi mi hangi güç karşısında duracak ki???

Gecikmesini neden acaba kaydirigubbakcemile3 belki belkiiiiii kaydirigubbakcemile3
Eğer değilse bilee herşeyde vardır bir hayır hayatım bekle birazcık daha bakalım üzme kendini a.s.

BEKLEMEDEYİM CANIM HAYIRLISI ARTIK ALISKINIM ZATEN NEGATIFEmafoldumben SONUCTA OLMASSA TEMMUZDA BASLIYORUM INS :Saruboceq::CüvCüv:

canım lucrin zaten hamileliği önleyen bir ilaçmış dr lar hayrete düşmüş ondan dedim ben olmaz diye düşünme diye.. Rabbim ol dedi mi hangi güç karşısında duracak ki???

HIIIM BILMIYODUM OLE CANIM ALLAHIM ISTEDIKTEN SONRA OLMUCAK DIYE BISEY YOK DUN GECE COK DUA ETTIM HEM AGLADIM YATAKTA BENIM BEBEGIMEDE CAN VER ALLAHIM DIYE HEPIMIZ ICIN mafoldumben

yasemincim hiç panik yapma gerçekten çok iyi dr ları olan süper bir hastane orası... ben güvenç beyle başladım temmuzda tekrar gitmem lazım güvenç bey olmayacakmış temmuzda ama siz mutlaka gelin biz ekip olarak çalışıyoruz benim olmamam sorun değil diğer dr arkadaşlarım yardımcı olacaklar dedi... zaten bir hastanın tedavi süresinin başında ekip olarak toplanıp semra hanımın öncülüğünde karar veriyorlarmış... zaten broşürlerinde bütün doktorlarımız sizin doktorunuzdur diye yazıyodu...

HIIIM BILMIYODUM OLE CANIM ALLAHIM ISTEDIKTEN SONRA OLMUCAK DIYE BISEY YOK DUN GECE COK DUA ETTIM HEM AGLADIM YATAKTA BENIM BEBEGIMEDE CAN VER ALLAHIM DIYE HEPIMIZ ICIN mafoldumben

canım yaaa ağlama nolur... bugün bol bol dua edelim hep birlikte... Rabbim hepimizin dualarını kabul edecektik inşallah...:Saruboceq:

Kızlar sizlerinde KANDİLİ MÜBAREK olsun
Topiğimizde tedaviye ilk kim başlayacak acaba :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…