Cnm benim benim de içim kıpır kıpır bu şekilde olmamız gayet normal :)) ilk denemede neden pgt li tü bebek yapılıyor ? Bende istesem banada yapılır mı ??
kardelencim sen ne zaman başlıyosun canım... benim de pgt li olacak... karyotip analizi yapıldı mı size???
bu arada ben de acayip heyecanlanıyorum... daha tüpe var ama sabiırsızlanıyorum bir an önce zaman gelsin diye...
kızlar galiba çok keyiflendim ..bayanssulusmile şu metabolomix beni keyiflendirdi. birde bu tekniği adamakıllı yapan yer bulsam. gerisi allah kerim.. yine yanlızım iki lafın birini kıracak kimse yokmu?:içelim:
tüpbaby cim geçmiş olsun gözde arpacık falan mı? nazar olmuşsundur sen..
hepinizin kandili mübarek olsun. eskişehirli senden ne haber* bir değişiklik varmı*kaydirigubbakcemile5
sabırlı ol canım benim.her ne şekilde olursa olsun bir an önce kavuşursun inş. inş. bütün kader arkadaşlarım.
kızlar galiba çok keyiflendim ..bayanssulusmile şu metabolomix beni keyiflendirdi. birde bu tekniği adamakıllı yapan yer bulsam. gerisi allah kerim.. yine yanlızım iki lafın birini kıracak kimse yokmu?:içelim:
Ay cnm o kadar yoğunum ki fırsat bulamıyorum konuşmak için
Bu tekniği bende duydum ama daha çok yeni onun için sayılı hastaneerde vardır. Memorial da olduğunu sanmıyorum yanii ama eşim cumartesi gittiğinde sorar doktora bakalım kaydirigubbakcemile3
Sol gözüm miktop kaptı keyfim yok(
bende cok heyecanliyim ya yani okadar abarttimki cocuk elbiselerine bakip alicam sizi bigun cok azkaldi diyorum
icimden hep mirildaniyorum annene sikica tutun bebegim diye
transfer yapilirken diycemki gel bebegim annene ne kadar bekledi annen seni ne kadar cani yandi birakma tamammi anneni cok uzulur o zaman
of neyse iyice kaybediyorum ben kendimi
tugcalcim bi aksilik olmazsa temmuzun basi baslamak istiyoruz
bize karyotip yapilmadi sadece esime genetik analiz yapildi ve kromozom bozuklugu cikti
kandilinizde mubarek olsun kizlar allah dualarimizi kabul etsin
birbirimize dua edelim
Merhabalar bende temmuz ayında tedaviye başlamak istiyorum bu ay folibol almayı düşünüyorum gitmeden elimde bazı testler olsun istiyorum hangi testleri yaptırdınız smear yaptırıcam önümüzdeki hafta bide tam kan tahlili ve idrar yaptırayım diyorum sizler hangi testleri yaptırıp gitmiştiniz?
merhaba canım bır deyısıklık yok beklemedeyım hala yarın tup bebek merkezıyle goruseye gıdıyorum cok heycanlıyımzemuszemus
zuzucum bugün gidiyormuşsun görüşmeyeee alkisalkisalkis
Hadi bakalım umarım çok güzel geçer görüşmen aklındaki herşeyi sor olur mu ? Hayırlı haberlerini bekliyoruz :dance:
Saat kaçta gidiyorsun cnm ?? a. hayatım yarın sabah gıdıyorum gorusmeye ankaraya pazar gunu anlatırım nasıl gectıgını ne soracagımıda bılmıyorum sen neler sordun canım heycandan unuturum ben kesın bebegım ıcın ılk randevum ılk defa bu kadar yaklastım ALLAHIMA SUKURLER OLSUN INS KAVUSUCAM YAVRUMA:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?