Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

canım arkadaşım.doktora gidince herşeyi unutur insan kendine bikaç not al istersen.inş. görüşmen olumlu geçer.ilk tedavinde anneliği tadarsın:CüvCüv: görüşmeni detaylı yazarsın bekliyorum

tsk canım ıns ıyı gecer beyenırım herseyı ıcıme sıner ıns agzından bal damlıyoopuyorumnanaktan ıns hepımız tadıcazhihoyyyt yazarım tatlım

sağol canım şimdi bakıcam aslında ilk değil benim ama her seferinde ayrı heycan oluyor.ben daha önce Alman hastanesinde görmüştüm şimdi dr um Ulun Bey Umut Tüp Bebek teymiş ondan oraya gidicem.Temmuz adetim de başlıycam inşallah Allah hayırlı bir şekilde sürmesini nasip eder inşallah.

Canım ilk değil ama baya bi ara verdim sayılır eşim faktör ondan onun tahlilleri var ben bi şaşkın oldum bu sefer neden bilmiyorum Folikasit bana baş ağrısı yaptığı için Folibol alıcam herşeyim hazır gidersem iyi olur diye düşündüm.Önümüzdeki hafta adetim gelecek aslında ozaman arıycam bakalım ne diycekler Allah her isteyeni evlat sahibi yapar inşallah

Şekerleeeeer kendinize çok iyi bakın . Ben fırsat buldukça girmeye çalışacağım öpüyorum =)
Topiğimiz sizlere emaneeet a.s.

Merhaba;

Epey uzun zaman olmuş yazmayalı... bir yandan temmuz'u beklerken bir yandan inşallah gerek kalmaz diye dualar etmekten de geri durmuyorum:)

Yalnız yazılanları okurken kafama birşey takıldı. Ben zannediyordum ki, önümüzdeki ay adet olduğumda 2. günü direkt gideceğim merkeze ve transfer de o süreç içinde hemen yapılacak. (yani adetin 2. günü başlayacak ptotokol akabinde:)

Ama okuduklarımdan sanki o ay sadece tedavi ile ilgili çalışmalar yapıldığını anladım. Bizim sorun eşimle ilgili. Acaba başka problemler olunca mı uzuyor yoksa normal prosedür mü bu... Deneyimli arkadaşlarımız varsa bana su serpebilirler mi sevabına:)

KIZLAR BEN HAMıLEYıMhihoyyyt ıNANAMIYORUM HEMDE DOGAL YOLDAN COK MUTLUYUM ALLAH SIZEDE NASIP ETSIN ALLAHIM DUALARIMI KABUL ETTI IMKANSIZDI NORMAL OLMASI AMA MUCIZE OLDU HEMDE TUP BEBEK MERKEZINDE OGRENDIM ORDAKILERDE SOK OLDU BEN ZATEN HALA INANAMIYORUM TUP BEBEK YAPTIRACAKTIK TEMMUZDA BILIYOSUNUZ ON GORUSMEYE GITTIK HAMILE OLDUM ORTAYA CIKTI RUYADA GIBIYIM ALLAHIM HEPINIZE BU DUYGUYU YASATSIN KAN SONUCUM 58 IYIMI SIZCE PAZARTESI GIDICEM ARTIS OLUR INS DUA EDIN KIZLAR MELEGIM BENI BIRAKMASIN SIKI SIKI TUTUNSUN BANA IMS YARIN GENE GIRERIM :CüvCüv::sm_cool:

Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin eskişehirli kardeşim... gece gece okudum umut oldun bana da.... çoooook sevindim vallahi:) belki ben de önümüzdeki ay öyle bir müjde verebilirim.....

ayy ne kadar sevindim sizin adınıza tebrik ederim yaa doğal yoldan hemde darısı benim başıma ve tüm isteyenlere olsun ne diyeyim a.s.

Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin eskişehirli kardeşim... gece gece okudum umut oldun bana da.... çoooook sevindim vallahi:) belki ben de önümüzdeki ay öyle bir müjde verebilirim.....

tsk canlarım ıns sızede nasıp olur sızın ıcınde cok dua edıyorum umudunuzu yıtırmeyın bıtkısel kurler uygulayın bol bol dua edın cok mutluyum bı o kadarda endıselıyım degerım katlanır sag saglım bebegıme kavusurum ıns

Caniiiiiiiiiim beniiiiim suan yoldayim topige gireyim dedim büne güzel bir haber gün icindetekrar giricem kutluyoruuuuum senii inan bana cok sevindim cnm arkadasim:))))

selam kızlar benim sorunum daha önceki konuda yazmıştım eşim tüp bebek tedavisine gitmiyor diye şimdi gidelim diyor ben temmuzda yaptıralım diyorum oda ramazanda sıkıntı olur hamile olursan rahat olmaz senin için zor olur diyor hani hamilelik olursa ekim gibi gidelim diyor ama bende kabul etmişken gitmek istiyorum sonra gene vazgeçer diye korkuyorum bana bıraktı ne zaman istersen gidelim diyor bi akıl verin ne yapayım eğerki temmuzda yaptıracaksam bu hafta ön görüşmeye gitmem gerekli

Cnm merhaba :)) kararınızı vermissiniz tedavi için hayirli olsuuuuuuuuun ) tedavi zamanını esinle beraber karar vermeniz daha sağlıklı olur çünkü en büyük destekçin esın hayatım bana kalırsa maddi sıkıntınız yoksa biran önce başlayın kaydirigubbakcemile3

canım hayırlı olsun çok sevindim... adetim gecikti dediğinden acaba mı diye yazmıştım sana bak Rabbim istedikten sonra herşey olur... sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah... Allah bizlere de nasip etsin....

maddi olarak bir sıkıntımız yok ama ramazanda oruç zor olur diye ama o ne zaman istersen gidelim diyor bende şimdi ön görüşmeye gidersek temmuzda tüpbebek tedavisine başlayabiliriz diye düşünüyorum daha sonrasında sorunlar çıkarsa yada durum olmazsa diye kararsızım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kutay merhaba burdamısın?
canım çıkmışım geç gördüm.Nasılsın?

canım bendede eş faktör ama önce kan ve idrar tahlili yaparak hiç bir sorun olsun istemiyorum.Kan değerim düşük olabilir idrarda bişeyler olabilir sonuçta yüklü miktar ödüyorsun ve umut için gidiyorsun sebep gösterilmesin şu varmış gibi....
canım çok sevindim daha yeni hamilesin demek inşallah değerler çıkar dikkat et 6. hafta kese gözükecek bu sebeple o zamana kadar iyi beslen düzenli sağlıklı sütünü yoğurdunu ihmal etme.Seni tebrik ediyorum Allah kucağına aldığın günü gösterir inşallah
canım bunun ramazanı kurbanı olmaz sen şu an tedaviye hazırsan ve umutlu iken ve tahlillerindede problem yoksa gitmelisin bide sen transferden sonra yatacaksın insanların sana bakması gerekir bu dönemde herşeyini düzenli yiyip iğnelerini zamanında alman içmen gerekecek bu kolay gibi anlatılan ama bi okadarda senin için meşakkatli bi dönem ama umutluda.Sonunda bebişini kucağına aldığın zaman herşeyi unutacaksın.Eşinde buna hazırsa başlamalısın bence

Topigimizin ilk hamisi Uğur'u :))) ne güzel bir duygu di mı cnm?esın ne yaptı soyledin mı?

şok ollduk ıkımızde agladık ınanamadık daha sevınemıyorum degerım dusuk suan 58 en son yarın kan verıcem ıns artar benı bırakmaz bebegım benımledır ıdrarda bakıyorum 2 cızgı cıkıyo ıns kavusurum mucızeme:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…