canım hayırlı olsun çok sevindim... adetim gecikti dediğinden acaba mı diye yazmıştım sana bak Rabbim istedikten sonra herşey olur... sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah... Allah bizlere de nasip etsin....
TSK CANIM SAGOL INK DEGERLERIM KATLANIR KAVUSURUM SAG SAGLIM BEBEGIME INS ALLAHIM SIZEDE NASIP ETSIN:Saruboceq:EDIYORUM BESLENMEME DIKKAT INS ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSINcanım çıkmışım geç gördüm.Nasılsın?
canım bendede eş faktör ama önce kan ve idrar tahlili yaparak hiç bir sorun olsun istemiyorum.Kan değerim düşük olabilir idrarda bişeyler olabilir sonuçta yüklü miktar ödüyorsun ve umut için gidiyorsun sebep gösterilmesin şu varmış gibi....
canım çok sevindim daha yeni hamilesin demek inşallah değerler çıkar dikkat et 6. hafta kese gözükecek bu sebeple o zamana kadar iyi beslen düzenli sağlıklı sütünü yoğurdunu ihmal etme.Seni tebrik ediyorum Allah kucağına aldığın günü gösterir inşallah
canım bunun ramazanı kurbanı olmaz sen şu an tedaviye hazırsan ve umutlu iken ve tahlillerindede problem yoksa gitmelisin bide sen transferden sonra yatacaksın insanların sana bakması gerekir bu dönemde herşeyini düzenli yiyip iğnelerini zamanında alman içmen gerekecek bu kolay gibi anlatılan ama bi okadarda senin için meşakkatli bi dönem ama umutluda.Sonunda bebişini kucağına aldığın zaman herşeyi unutacaksın.Eşinde buna hazırsa başlamalısın bence
merhabalar
3 negatif aşılamadan sonra bende bugün itibariyle tüp bebek tedavisine başlıyorum. Benimki uzun protokol olacak. Bugün doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. 9 temmuzda randevum var.
Yaşım 30, Metropolitan florance nighle hastanesi, sebepsiz infertilite..
şok ollduk ıkımızde agladık ınanamadık daha sevınemıyorum degerım dusuk suan 58 en son yarın kan verıcem ıns artar benı bırakmaz bebegım benımledır ıdrarda bakıyorum 2 cızgı cıkıyo ıns
Hayatım sevin belki geç tutunmustur onun için degerin o kadar çıkmıştır sen icini ferah tut :) stres yapma yarin tekrar gidicem demişsiniz doktora hayırlı haberlerlni bekliyoruum geç cewap yazdığım için lutfen kusura bakma nebisine iyi bak :)) Pazar gunü bol bol konusuydu tekrar tebrik ederim muuck
Topigimize hosgeldin cnm :)) tedavin simdiden hayırlı olsun umarım hersey istediğin gibi gelişir :)) seni listemize en yakın zamanda ekleyeceğim :)) suan tatildeyim fırsat buldukça arkadaslarimin yazilari takip ediyorum
yazılara geç cevap verdigim için kusura bakmayı. Lutfen senağlama
merhaba arkadaşlar;bende temuzda umutta başlıcam inş.ben 29 eşim 36 yaşındayız.sorunumuz azosperm ilk denememiz olacak
KIZLAR BUGUN KAN VERDIM DEGERIM YUKSELMIS 228 OLMUS ALLAHIMA COK SUKUR IYIYE GIDIYOR DIYOR DOKTOR PERSEMBE YENIDEN GIDICEM INS INS GUZEL DEVAM EDER ALLAHIMA BINLERCE SUKUR INS KAVUSURUM BEBEGIME SAG SAGLIM ALLAHIM SIZEDE NASIP ETSIN INS:CüvCüv:
Temmuzda tedaviye başlayacak olan arkadaşlar birbirimize destek olalım :))
Hangi hastaneyi düşünüyoruz ? Kaçıncı denememiz olacak ? Yaşımız Kaç? Sorunumuz ne ?
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي
1-tupbaby 1.deneme Memorial hareket sayısı 03 Temmuz yaş 26 a.s.
2-herzaman_seninle 2.deneme Memorial yaş 22 a.s.
3-eskisehirli2626 1.deneme Anotolia hareket sayısı 13 Temmuz yaş 23 a.s. İlk hamilemiz doğal yolla :CüvCüv:
4-krishazel 2.deneme Bahçeci ??????? a.s.
5-esmerim 2.deneme ??????? ??????? a.s.
6-keykey 3.deneme Bahçeci yaş 23 a.s.
7-pitlancik ??????? Umut Tüp Bebek yaş 33 a.s.
8-arzum44 ??????? ?????? yaş 27 a.s.
9-halaumitvar 2.deneme ??????? yaş 29 a.s.
10-simten81 2.deneme Umut Tüp Bebek yaş 29 a.s.
11-blny72 1.deneme Cerrahpaşa yaş 30 a.s.
12-semos20 2.deneme Maya Tüp Bebek yaş 29 a.s.
13-cemrehayal 1.deneme Maya Tüp Bebek yaş 28 a.s.
14-ankara_06 1.deneme Maya Tüp Bebek pko 10 temmuz yaş 26 a.s.
15-veroj 1.deneme Vitale Tüp Bebek yumurta rezerv. azalma yaş 32 a.s.
16-mavi0 3.deneme Memorial tüpler tıkalı ????? yaş 29 a.s.
17-yojimbo ??????? ?Brüksel-Memorial? ?????? yaş 30 a.s.
18-bnazz 1.deneme Pembe Mavi pko & sperm azlığı yaş 32 a.s.
19-cemrehayal pko 27 haziran a.s.
20-yasemin2007 2.deneme Memorial yumurtalıkta kist yaş 35 a.s.
INS BU LISTEDE SIZI HAMIS OLARAK GORMEK ISTIYORUM:CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?