Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

tsk canım ıcıne dogmus herhalde allahım sızlerede yasatsın bu duyguyu ama sevınemıyorum degerım 58 cumartesı gununkı degerı salı gunu kan verıcem ıns normaldır hersey degerım katlanır mucızem benı bırakmaz cok tedırgınım dua etmekten baska carem yok :Saruboceq::Saruboceq:

TSK CANIM SAGOL INK DEGERLERIM KATLANIR KAVUSURUM SAG SAGLIM BEBEGIME INS ALLAHIM SIZEDE NASIP ETSIN:Saruboceq:EDIYORUM BESLENMEME DIKKAT INS ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN

merhabalar
3 negatif aşılamadan sonra bende bugün itibariyle tüp bebek tedavisine başlıyorum. Benimki uzun protokol olacak. Bugün doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. 9 temmuzda randevum var.
Yaşım 30, Metropolitan florance nighle hastanesi, sebepsiz infertilite..

Topigimize hosgeldin cnm :)) tedavin simdiden hayırlı olsun umarım hersey istediğin gibi gelişir :)) seni listemize en yakın zamanda ekleyeceğim :)) suan tatildeyim fırsat buldukça arkadaslarimin yazilari takip ediyorum
yazılara geç cevap verdigim için kusura bakmayı. Lutfen senağlama

caaaanım bitanem::)))))) nasıl sevindim anlatamam.. ertesi gün gidecektin ya doktora inanki bu kız hamile dedim.::))) ama benim her ayım umuttu eskiden kova kaldırmam çöp atmam falan kocaman göbeğim oldu bu yüzden.kendimi bile heveslendirmem inişi çok kötü çünkü .sanada belki hamilesindir yazacaktım. ellerimi öektim klavyeden..seni kocaman öpüyoruuuum opuyorumnanaktan allah kucağına almayı nasip etsin.

merhaba arkadaşlar eskişehirli tebrik ederim. umarım sonu da güzel olur.
gecenin bu saatinde tüp bebek topiğinde 49 kişi aktif. bize uyku da yasak sempatiksalakcinni ben sınavıma çalışıyorum ve bebek konusundan çook
uzaklaştım. açıkcası heyecanımı da kaybettim. etrafımda sürekli özürlü çocuk
muhabbetleri duyuyorum. korkmaya başladım açıkcası. fazla bağlanmak istemiyorum
bu tedaviye. rabbim soğukkanlılığımı korumaya yardım etsin. 28 nde ist. uçuyorum.
bebeğimi almaya. elimizden hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor.
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. 28. de adet olmayı bekliyorum
stres felan artık ne olur bilemem. ilk ben başlayacağım. gittiğim yerde
internet var mı yok mu bilemiyorum. olmasa da haberlerimi size ileteceğim
rabbim hakkımızda hayırlısını dilesin. opuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar naılsınız..
tedaviye başlayan yokmu hiç bizide bilgilendirsin ilaçlar hakkında bende adetimi bekliyorum hayırlısıyla raporum çıkar çıkmaz adetim başlayayınca başlıcam ilaçlara..
hakkımızda hayırlısı inşallah..

Hoşbuldum canım.
Çok teşekkür ederim.
Şuan bende yazıları okuyarak arkadaşlarımı tanımaya çalışıyorum :)))

KIZLAR BUGUN KAN VERDIM DEGERIM YUKSELMIS 228 OLMUS ALLAHIMA COK SUKUR IYIYE GIDIYOR DIYOR DOKTOR PERSEMBE YENIDEN GIDICEM INS INS GUZEL DEVAM EDER ALLAHIMA BINLERCE SUKUR INS KAVUSURUM BEBEGIME SAG SAGLIM ALLAHIM SIZEDE NASIP ETSIN INS:CüvCüv:

eskişehirli maşallah allah sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin.çook sevindim arkadaşımendişelerini bi kenara bırak bence yaşa bu anı..:CüvCüv:

merhaba arkadaşlar;bende temuzda umutta başlıcam inş.ben 29 eşim 36 yaşındayız.sorunumuz azosperm ilk denememiz olacak

çok şükür canım çok sevindim ALLAH kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla..:Saruboceq:

Tsk kızlar dualarınız desteklerınız ıcın ıns hersey cok guzel olur bu topıgın ılk hamısı benım ıns benden sonrada sızler gelırsınız yanıma amın ıns

INS BU LISTEDE SIZI HAMIS OLARAK GORMEK ISTIYORUM:CüvCüv::CüvCüv:

INS BU LISTEDE SIZI HAMIS OLARAK GORMEK ISTIYORUM:CüvCüv::CüvCüv:

Cnm beniim sen onumuzu actın bizde ins arkandan gelecegiiiz:)) degerlerin çok güzel cikmiis cnm sen icini ferah tut dualarımız seninle :)) off tatil bitmek bilmedi sizi topikte yalnız. Birakiyorum istemeden :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…