Cnm beniim sen onumuzu actın bizde ins arkandan gelecegiiiz:)) degerlerin çok güzel cikmiis cnm sen icini ferah tut dualarımız seninle :)) off tatil bitmek bilmedi sizi topikte yalnız. Birakiyorum istemeden :sinifsinif:
eskişehirli canım maşallah; çok tebrik ediyorum arkadaşım...
arkadaşlar beni de listeye ekler misiniz?ben tedaviye haziranda başladım ama uzun protokol olduğu için adetim temmuz başı olucak inşallah.şuan doğum kontrol hapı ve lucrin iğne kullanıyorum; doktoruma göre 1-2 temmuz adetimle diğer iğnelere başlıcaz inşallah.
yaşım 29; hastanem metropolitan florance nightingale.sebepsiz infertiliz(ama tek yumoş kanalım biraz dar olabilirmiş, ya da tıkalı; laparoskopi yaptırmadığım için net bilemiyoruz)
herkeze sevgiler bol bebişli günler:)
ay inşallah canım ya düşününce bile öyle heyecanlanıyorum ki
Hani benide ekleyecektiniz hala eklememişsiniz((((
elover beimde doktorum emre bey. Aynı doktora gidiyoruz. Ama ben çok yeniyim henüz doğum kontrol hapı kullanıyorum :))
ben de emre bey le çıktım bu yola. sonuç bekliyorum şu anda heyecanla. çok doğru bir seçim yapmışsınız emre bey, sedef, ece, çağla hepsi harikalar. size bol şans diliyorum =)
senin için de sevindim canım emre bey harika bir dr. benim gibi hastane ve dr fobisi olan bir insanı bile çok rahat ettirdi. çok içten bir insan. endişelerime kendi endişesi, korkularıma kendi korkuları gibi yaklaştı. hakkında hayırlısı olsun. benim transferim 24'ünde oldu, şimdi beklemedeyim, tedavinin en zor kısmı bu işte. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
Slm.
Ya bişey merak ediyorum canım. Yumurta toplamı işlemi nasıl geçiyor emre bey genel anestezi demişti ama ben gende canım yanarmı acaba diye tereddüt ediyorum. Senin nasıl geçti.
bu şekilde aynı doktora gittiğim kişilerle tanışınca çok mutlu oluyorum nedense. Çünkü tereddütlerim vardı emre bey hakkında. Ama bakıyorumki benim gibi giden arkadaşlarımda var. İçim rahatlaıyor o zaman. Keşke bende senin gibi şuan bekliyor olsaydım. Ama benim daha var baya.((
İnşallah tutmuştur canım. Ve bize ilk güzel haberi sen verirsin.
hiç endişen olmasın çok rahat geçti benim. 11 yumurtam toplandı, eşime sordum 20 dk kadar sürmüş içeri girmem çıkmam. ben çıkarken sedyede "ay çok kolaymış, hiç anlamadım" demişim 3 defa, hemşirem söyledi =) sadece çok hafif lekelenmem oldu o gün içerisinde bir de baya gazım vardı. gaz 3 gün kadar devam etti ve geçti zaten normal süreçmiş bu. endişen olmasın, dr una güven =)
inşallah canım dediğin gibi güzel haberi verebilirim sizlere ama henüz hiçbir belirtim yok bekliyorum işte.
ama neden emre bey hakkında tereddütlerin vardı canım??
Canım tereddütüm var derken hiç araştırma yapmadım. benim kendi doktorum git dedi. Onun arkadaşıymış. Bende güvendim ve hemen ona gittim. Sonrasında acaba araştırma yapsamıydım falan dedim. O yüzden acaba iyi bir karar verdimmi diye :)))
benim de dr um kadıköy FN den Alin hn.dı. eşimin sperm sorunu ortaya çıkınca emre beye yönlendirdi bizi o şekilde tanıştık. çok da iyi oldu ben başka kimseyi araştırmadım bile. bağ zamanla oluşuyor merak etme ama emre bey çok yoğun o yüzden aklı karışık olabiliyor, buna takılma sakın.
test günüm 6 temmuz ama öncesinde yaparım gibi geliyor 8. gün mesela. hayırlı sonuçlar alırım inşallah.
ben de emre bey le çıktım bu yola. sonuç bekliyorum şu anda heyecanla. çok doğru bir seçim yapmışsınız emre bey, sedef, ece, çağla hepsi harikalar. size bol şans diliyorum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?