teşekkür ederim canım; inşallah senden de güzel haberleri alırız.godesle konuşmuşsunuz.ben de emre beyle ilgili tüm güzel düşüncelerine katılıyorum.gerçekten çok ilgili ve insana değer veren bi doktor.inşallah hayırlısıyla bebeklerimize de kavuşuruz.
ben sizin gibi kendi doktorumun tavsiyesiyle falan değil; tamamen araştırmalarım sonucunda emre beyi buldum ve kimle konuşsam maşallah hep olumlu şeyler duydum.tedavisi olumsuz olan arkadaşlar bile öyle memnun ki tekrar olsa yine orada yaptırırım diyorlar.bunları duyunca içim çok rahat etti ve ilk muayenemizde emre beyle tanışınca eşim de ben de çok güvendik.
canım senin test gününe de az kalmış hayırlısıyla; en heyecanlı kısımdasın.biz de o günlere geliriz inşallah:))))
Merhabalar,
Bende 5 yıllık denemelerden sonra,( rahim filmi-temiz, eşim 2 varikosel ameliyatı, HPV ameliyatı, 2 aşılama denemesi) doktolarımında tavsiyesi ile, Antalya Gelecek Tüp bebekte tedavime başladım. 6.iğnemide bu gün yaptım. sonunun "umutla" sonuçlanmasını beklediğim serüvene başladım. Bu sayfada okuduklarım serüvenime ışık tutuyor, çevremde tüp bebek ile çocuk sahibi olan hiç kimse yok, bu yüzden okuduklarım kendimi yanlız hissettirmiyor, teşekkür ederim:)
okumaya ve paylaşmaya ihtiyacım olacak:)
teşekkür ederim canım; inşallah senden de güzel haberleri alırız.godesle konuşmuşsunuz.ben de emre beyle ilgili tüm güzel düşüncelerine katılıyorum.gerçekten çok ilgili ve insana değer veren bi doktor.inşallah hayırlısıyla bebeklerimize de kavuşuruz.
ben sizin gibi kendi doktorumun tavsiyesiyle falan değil; tamamen araştırmalarım sonucunda emre beyi buldum ve kimle konuşsam maşallah hep olumlu şeyler duydum.tedavisi olumsuz olan arkadaşlar bile öyle memnun ki tekrar olsa yine orada yaptırırım diyorlar.bunları duyunca içim çok rahat etti ve ilk muayenemizde emre beyle tanışınca eşim de ben de çok güvendik.
canım senin test gününe de az kalmış hayırlısıyla; en heyecanlı kısımdasın.biz de o günlere geliriz inşallah:))))
Kızlar selamlar;
Temmuzda iknci dememizi dondurulmuşla deneyeceğiz.
İlk tüp bebek denenmesi, ilk transfer negatif oldu maalesef. Tek embriyo ile şansımız düşük. Umarım bunda nasip olur. ASM de deneyeceğiz.
canım düne kadar (transfer sonrası 5.gün) hiçbir şeyim yoktu dün regl ağrısı gibi ağrılarım oldu. hatta regl olcam sandım ama olmadım. bugün de o ağrılar gelip gidiyor şu an kasıklarımda o ağrılar var mesela. içim kıpır kıpır testten önce regl olmasam bari diyorum... kısmet bakalım benim kaderimde ne var...
Ay canım inşallah olmazsın regli. Ama hamile kalındığındada bu tür ağrılar oluyormuş.
Hakkında hayılrısı olur inşallah.
Umarım bebeğin seninledir.
Hani benide ekleyecektiniz hala eklememişsiniz((((
elover beimde doktorum emre bey. Aynı doktora gidiyoruz. Ama ben çok yeniyim henüz doğum kontrol hapı kullanıyorum :))
Cnm arkadaşlarım nasılsınııııııııııııııız
Ben tatilden döndüm işlerin yoğunluğu falan derken ( hala çook yoğunum ) ancak fırsat bulabildim .
Bende regli olmayı bekliyorum eğer sorun çıkmazsa cumartesi reglimin 2. günü :)))
Topiğimizde neler olmuş neler bitmiş akşam eve gidince bakacağım ama ilk hamişimizi doğal yolla verdik Allah hepimize bu mutluluğu yaşatsın inş :Saruboceq:
simten81 cnm tedavine başladın mı ?? Hayırlı haberlerini bekliyoruz a.s.
merhabala canım tedaviye başladım. 28 haziranda beklenen adetim 29 unda geldi. bu gün tedavinin 2. günü. hayırlısı artık. raporda sıkıntı çıktı. raporu tekrardan hazırlattım. onunla uğraştım. bulunduğum yerde de internet var sürekli sizlerle olacağım. hadi bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?