Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

canım bende senden ve eloverden duymuş olduğum bu olumlu yazılar benide acayip mutlu etti. Şimdi içim çok rahat hiç bir soru işareti kalmadı.
ıkinizede çok teşekkür ederim. ınşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız.

Son düzenleme:
Merhabalar,
Bende 5 yıllık denemelerden sonra,( rahim filmi-temiz, eşim 2 varikosel ameliyatı, HPV ameliyatı, 2 aşılama denemesi) doktolarımında tavsiyesi ile, Antalya Gelecek Tüp bebekte tedavime başladım. 6.iğnemide bu gün yaptım. sonunun "umutla" sonuçlanmasını beklediğim serüvene başladım. Bu sayfada okuduklarım serüvenime ışık tutuyor, çevremde tüp bebek ile çocuk sahibi olan hiç kimse yok, bu yüzden okuduklarım kendimi yanlız hissettirmiyor, teşekkür ederim:)
okumaya ve paylaşmaya ihtiyacım olacak:)

Hayırlısı olsun canım. hepimiz burada yaşadıklarımızı paylaştıkça hafifliyor ve birbirimize destek oluyoruz. İnşallah güzel sonuçlarla dönersin bize.
bende 3 kere aşılama sonucunda tüp bebek yaptırmaya karar verdim henüz çok yeniyim doğum kontrol hapı kullanıyorum. Çok heyecanlıyım bende.

Kızlar selamlar;
Temmuzda iknci dememizi dondurulmuşla deneyeceğiz.

ılk tüp bebek denenmesi, ilk transfer negatif oldu maalesef. Tek embriyo ile şansımız düşük. Umarım bunda nasip olur. ASM de deneyeceğiz.

inşallah canım hayırlısıyla pozitif sonuç alabilirim inşallah. önce Allah a, sonra kendine ve dr una güven, gerisi gelecektir. su gibi geçiyor inan bana =)

Kızlar selamlar;
Temmuzda iknci dememizi dondurulmuşla deneyeceğiz.

İlk tüp bebek denenmesi, ilk transfer negatif oldu maalesef. Tek embriyo ile şansımız düşük. Umarım bunda nasip olur. ASM de deneyeceğiz.

İnşallah bu sefer canım emeklerin boş çıkmaz ve bebişine kavuşursun.

canım düne kadar (transfer sonrası 5.gün) hiçbir şeyim yoktu dün regl ağrısı gibi ağrılarım oldu. hatta regl olcam sandım ama olmadım. bugün de o ağrılar gelip gidiyor şu an kasıklarımda o ağrılar var mesela. içim kıpır kıpır testten önce regl olmasam bari diyorum... kısmet bakalım benim kaderimde ne var...

selam kızlar nasılsınız. 3. denemem için start verdik. ilk iki denemem kısa protokol oldu ve maalesef tutmadı. 3. denememi uzun protokol uyguladı doktorum. şu an lucrin kullanıyorum. bu gun regl oldum. cuma gunu puregona başlıyoruz kısmetse. bu ay cok umutluyum kızlar. rabbım heminizin yardımcısı olsun insallah.

Ay canım inşallah olmazsın regli. Ama hamile kalındığındada bu tür ağrılar oluyormuş.
Hakkında hayılrısı olur inşallah.
Umarım bebeğin seninledir.

Ay canım inşallah olmazsın regli. Ama hamile kalındığındada bu tür ağrılar oluyormuş.
Hakkında hayılrısı olur inşallah.
Umarım bebeğin seninledir.

inşallah regl olmam ve hamileyimdir canım benim de dileğim bu. Rabbim isteyen bekleyen herkese ve bizlere nasip eder anneliği inşallah.

Cnm arkadaşlarım nasılsınııııııııııııııız
Ben tatilden döndüm işlerin yoğunluğu falan derken ( hala çook yoğunum ) ancak fırsat bulabildim .
Bende regli olmayı bekliyorum eğer sorun çıkmazsa cumartesi reglimin 2. günü :)))
Topiğimizde neler olmuş neler bitmiş akşam eve gidince bakacağım ama ilk hamişimizi doğal yolla verdik Allah hepimize bu mutluluğu yaşatsın inş :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq:
canım hos geldın topıge nasıl gectı tatılın ıns ıyı gecmıstır tedavıyede baslıyorsun hadı hayırlısı belkı regl olmayı beklerken sprız yapar bebegın sana benım gıbı ıns sen yokken sesızdı buralar arkadasım dun keseyı gordum mınıcıktı cok mutluyum cok guzel bır duygu ıns canım sızlerede nasıp olur hep dua edıyorum 5 haftalıkmıs teyzosu mınıgımopuyorumnanaktan

she35, mavi mercan ve patricia kızlar hepinizin tedavisi hayırlı uğurlu olsun; Rabbim güzel neticeler versin inşallah.
godes canım sen de sağol; inşallah hepimiz bu ay sonu kutlama yaparız:)))))hepimiz birbirimize destek oluyoruz çok zor bi süreç gerçekten.ben bugün adet olmayı bekliyorum inşallah gecikmez de yarın iğnelere başlarız o zaman :))))
elover canım ne güzel sen de bekleme sürecini yarıladın:))kasık ağrıların d inşallah adet değil de hamilelik belirtisidir; biliyosun ikisi de aynı:))iyi haberlerini bekliyoruzolumunekankayizsmile

eşkişehirli canım ne güzel ya maşşallah öyle mutlu oluyorum ki sizin adınıza böyel güzel haberleri okuyunca; Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
tupbaby canım sen de hoşgeldin tatilden; inşallah güzel geçmiş ve moral depolamışsındır.ben de uzun prokoldeyim ve bugün yarın adetimi bekliyorum; sanırım aynı tarihlere denk gelicek tedavimiz bi aksilik olmazsa inşallah.beni de listeye ekler misin canımkaydirigubbakcemile2

simten81 cnm tedavine başladın mı ?? Hayırlı haberlerini bekliyoruz a.s.

merhabala canım tedaviye başladım. 28 haziranda beklenen adetim 29 unda geldi. bu gün tedavinin 2. günü. hayırlısı artık. raporda sıkıntı çıktı. raporu tekrardan hazırlattım. onunla uğraştım. bulunduğum yerde de internet var sürekli sizlerle olacağım. hadi bakalım hayırlısı.

hayırlı olsun canım ıns guzel haberlerını sabırsızlıkla beklıcezopuyorumnanaktan:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…