:Saruboceq::Saruboceq:
canım hos geldın topıge nasıl gectı tatılın ıns ıyı gecmıstır tedavıyede baslıyorsun hadı hayırlısı belkı regl olmayı beklerken sprız yapar bebegın sana benım gıbııns sen yokken sesızdı buralar arkadasım dun keseyı gordum mınıcıktı cok mutluyum cok guzel bır duygu ıns canım sızlerede nasıp olur hep dua edıyorum 5 haftalıkmıs teyzosu mınıgımopuyorumnanaktan
eşkişehirli canım ne güzel ya maşşallahöyle mutlu oluyorum ki sizin adınıza böyel güzel haberleri okuyunca; Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
tupbaby canım sen de hoşgeldin tatilden; inşallah güzel geçmiş ve moral depolamışsındır.ben de uzun prokoldeyim ve bugün yarın adetimi bekliyorum; sanırım aynı tarihlere denk gelicek tedavimiz bi aksilik olmazsa inşallah.beni de listeye ekler misin canımkaydirigubbakcemile2
merhabala canım tedaviye başladım. 28 haziranda beklenen adetim 29 unda geldi. bu gün tedavinin 2. günü. hayırlısı artık. raporda sıkıntı çıktı. raporu tekrardan hazırlattım. onunla uğraştım. bulunduğum yerde de internet var sürekli sizlerle olacağım. hadi bakalım hayırlısı.
Slm hayatım a.s. tatilim süper geçti ama iş beni bitirdi :bbo:
Ben bugün yarın hastanıcam aynı anda tedaviye denk geleceğiz kaydirigubbakcemile3
süreci beraber paylaşırız.
Ben acaba başlamadan önce laparoskopi mi yaptırsam diyorum eğer birşey varsa tüp bebekten tedavisinden önce ortaya çıksın :bbo:
Tupbaby, canım biz de umut tüp bebekteyiz. Sorunumuz inmemiş testisten kaynaklanan Azospermi, idi.
Mikrotese ile Emre Hoca 11.6.2010 da hamdolsun sperm buldu. Şimdi Süleyman bey ile Salı veya çarşamba iğnelere başlıyoruz inşallah. Bu ay sonu hepimiz için hayırlı-güzel haberler alırız inşallah.
merhaba özelden yazışmıştık.istanbul tüp bebek merkezinde ben başladım tedaviye çarsamba 26 yumurtam toplamdı.bugun aradılar 24 u döllenmiş.18 i çok iyi yola devam ediyomuş.pazartesi allahın izniyle transferim olacak.hersey iii gidiyo.merkezden memnunum.transferimde anestezili olacak ben öle istiyorum
Hoşbulduk cnm benim mercimeğimiz nasıliyi bak ona annesi kaydirigubbakcemile3
Ya regli olmayı bekliyorum bu gece yada yarın olurum ( inşş olmam diyeceğim ama ağrılarım başladı kesin olucam :sinifsinif: ) ay ne zaman mercimeğimiz 5 haftalık oldu yaa zaman ne çabuk geçiyor kalp atışları ne zaman duyulacak hayatım :CüvCüv:
Slm hayatım a.s. tatilim süper geçti ama iş beni bitirdi :bbo:
Ben bugün yarın hastanıcam aynı anda tedaviye denk geleceğiz kaydirigubbakcemile3
süreci beraber paylaşırız.
Ben acaba başlamadan önce laparoskopi mi yaptırsam diyorum eğer birşey varsa tüp bebekten tedavisinden önce ortaya çıksın :bbo:
CANIM MERCİMEGIM IYI BUYUYO TEYZESİ ICIMDE EVET 5 HAFTA 3 GUNLUK BUGUN KESEYI GORDUK HAFTAYA KALP ATISLARI CANIM INS DUYARIM BENDE KESIN ADET OLUCAM DEDIM AMA OLMADIM HALADA ADET SANCISI CEKIYORUM ARADA ORASI HIC BELLI OLMAZ OLURSANDA ADET NASIL OLSA TEDAVIYE BASLIYORSUN INS ARKANDAN GELICEKSINIZ BEN AYAMI SURUDUMkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
canım tatil sonrası iş gerçekten çok zor geliyo hadi Rabbim yardım etsin de işlerini toparla inşallah:))))
canım laparoskopiyi benim şuan tedaviye başladığım doktorum ; eğer tüp yapmıcaksak laparoskopi yaptırın dedi.(tek kanalım dar ya da tıkalı olabilirmiş onu açmak için, ya da durumunu görmek için) ama biz tüp istediğimizi söyledik ama gerekiyorsa öncesinde yaptıralım dedik, o da tüp yapılacaksa maddi manevi bu işlemi yapmaya gerek yok dedi.biraz meşakatliymiş.
onun için istersen sen de hiç kalkışma ama tabi sen bilirsin bi de doktorunun önerisi önemli tabi.gerekli görüyorsa yaptır tabi canım.
adet oldun mu?ben daha olmadım.bugün de olmazsam iğneler başlamak pazartesiye kalıcak.bakalım hayırlısı....
canım ben uzun protokoldeyim şuan lucrin vuruyorum kendime; daha önce aşılamada da vurmuştum sakın korkma hiç acımıyo, kanamıyo bile çok basit:)))Çok üzgünüm çoookakannehir
selam tupbaby,niye üzüleceksin ki.ne güzel asıl tedavi dönemi başlayacak işte.hadi hayırlısı olsun.ne güzel bebeğine daha da yaklaşıyorsun.
öyle tabi de cnm belki bir ümit regli olmasaydım hamile olsaydım diyeneyseee yarın maraton başlıyooor :)) önüme bakıyorum sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?