merhabalar bugün görüşmeye gittim hem olumlu hem olumsuz haberler aldım tedavim konusunda kafam karıştı dr um adetine kadar iyi düşün dedi
Kızlar tedavim bugün başladı kaydirigubbakcemile3 ilk iğnemi vuruldum kaydirigubbakcemile2 çok mutluyum ve umutluyum
Kızlar tedavim bugün başladı kaydirigubbakcemile3 ilk iğnemi vuruldum kaydirigubbakcemile2 çok mutluyum ve umutluyum
canım hyırlı olsun tedavın ıns guzel olacak bebegıne kavusacaksın bu ayın sonunda
kendi işime daldım bu arada tedavin hayırlı olsun.allah kucaklaımızı doldursun
mehaba akadaşlar daha önceki tedavimde üye olmadan burda yazan her şeyi okuyordum. ama bu sefer fazla bi rahatım. iğne saatlerimi unutucak hale geldim. sürekli eşim hatırlatıyor. bu nedenle buraya da fazla takılmak istemiyorum. açıkcası sıkıldım. her tedavi kendine özgü felan da değil işte. aynı şeylerrrr. kan pıhtılaşmam çıktı testlerde. transferden sonra iğnelere başlıyacakmışım. gebelik devam ederse üç aya kadar kullanacakmışım. ilk beebğimi kaybetmemin nedeninin bu olabileceğini söyledi doktor. o sırada içim acıdı. yani sorun bendeymiş. hep bebekte bir sorun olduğu felan söyleniyordu. neyse transferden sonra iğne vurmak fikri de beni sıkıntıya sokmuyor. rabbim ne eylerse güzsel eylerrr. hepinize bu süreçte kolaylıklar diliyorum.
merhaba bende dun ıtıbarıyle 2,denememe basladım
kızlar bende kendımı tanıtayım ve lısteye benı9de eklermısnız
ben 27 yasında umuttup bebekte
2,deneme ve şıddetlı erkek ınfertılıtesı
sorunundan tup yapıyoruz
uzun protokol olucak ve dun ılk ıgnemı lucrını vurdum
kızlar aranızda uzun protokol yaptıran varmı
bılgı almak ısterım
sağol bitanem topiğimizi ben kullanıyorum sadece :)) temmuzda tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar wazgeçtiler herhalde kaydirigubbakcemile3
Benimde tedavim başladı 1 saat sonra 2. iğnemi vuracak eşim panik oldum
Sen nasılsın güzelim mercimeğimiz nasılnasıl gidiyor hamileliğin umarım herşey yolundadır.
tsk canım bebegımde bende ıyıyız allaha sukur canım bıraz kırgınlıgım var bıde mıde bulantıları var 2 gundur ıns gecer gunlerın gecmesını kalp atıslarını duymayı sabırsızlıkla beklıyorum 1 hafta sonra ıns duyarım ıgnelerını oluyosun sende cok yaklastın bebegıne ıns rahat ol beslenmene dıkkat et canım öpüyorumopuyorumnanaktan
hiç sorma 2,5 yılı aştı bebek istiyoruz; hiçbir zaman adetimi böyle dörtgözle beklememiştimbir dolu ilaç içtim doğum kontrol vs. benim hiç gecikmez ama bu ilaçlar doğal saatimi bozdu kafamçokkarıştı
merhaba bende dun ıtıbarıyle 2,denememe basladım
kızlar bende kendımı tanıtayım ve lısteye benı9de eklermısnız
ben 27 yasında umuttup bebekte
2,deneme ve şıddetlı erkek ınfertılıtesı
sorunundan tup yapıyoruz
uzun protokol olucak ve dun ılk ıgnemı lucrını vurdum
kızlar aranızda uzun protokol yaptıran varmı
bılgı almak ısterım
tubbapcım sagol canım
benımde ılk denemede kısa protokoldu
doktorum bukez uzun protokol yapmaya karar verdı
canlar ben dogum kontrol hapı kullanmadım ınceden
ama doktorum lucrınle beraber farrutel verdı ve 6 gun sabah aksam ıs dedı
sonra onu bırakıcam lucrınle beraber yola devam edıcem
hemsırem bana adet kanaman dıgerlerı gıbı cok olmıcak az gelıcek oda lucrının sebebıyle dedı ve endıse etme dedı
belkı sızıde ıgne etkılemıstır
canlarım hadı bakalım hep beraber yol devam ınsalalh topıgımız ıyı olur bebeklerle dolar tasar hepımzın ınsalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?