Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

catdog , asi06canlarım teşekkür ederim. Umarım yarın sorun çıkmaz tedavim ertelenmez
ay kızlar bugün kendime ped aldım ama eve gelince farkettim anne kız paketi almışım sonra üzüldüm Allah'ın bana işareti tutmayacak ve hepsini kullanıcam diye ( eşimde saçma saçma düşünme diye kızdı offf

merhabalar bugün görüşmeye gittim hem olumlu hem olumsuz haberler aldım tedavim konusunda kafam karıştı dr um adetine kadar iyi düşün dedi

Kızlar tedavim bugün başladı kaydirigubbakcemile3 ilk iğnemi vuruldum kaydirigubbakcemile2 çok mutluyum ve umutluyum

Kızlar tedavim bugün başladı kaydirigubbakcemile3 ilk iğnemi vuruldum kaydirigubbakcemile2 çok mutluyum ve umutluyum

tedaviye başlayınca ardı arkası kesilmiyo gel git.aksilik çıkıyo transferim pazrtesi idi önümüzdeki aya kaldı.rahim su toplamış fazla yumurtadan dolayı adet olmayı beklicem emriyolarımı donduracaklar

ama üzülmüyorum sadece biraz stres oluyosun.dr um böle olan hastalarda tutunma şansı daha fazla dedi.rahim dinlendiği için hayırlısı

canım hyırlı olsun tedavın ıns guzel olacak bebegıne kavusacaksın bu ayın sonunda

sağol bitanem topiğimizi ben kullanıyorum sadece :)) temmuzda tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar wazgeçtiler herhalde kaydirigubbakcemile3
Benimde tedavim başladı 1 saat sonra 2. iğnemi vuracak eşim panik oldum

Sen nasılsın güzelim mercimeğimiz nasıl nasıl gidiyor hamileliğin umarım herşey yolundadır.

kendi işime daldım bu arada tedavin hayırlı olsun.allah kucaklaımızı doldursun

Tşk ederim cnm kendimi çok kaptırmadan tedavinin sonuna olumlu yada oolumsuz gelmek istiyorum şuan tek ,istediğim bu :))

Senin transferin ertelenmiş ama vardır bundada bir hayır.Doktorun ne güzel şansının daha yüksek olduğunu söylemiş geç olsun güç olmasın :)) bu sıpalar sabrımızı ölçüyor ben biliyorum :))

mehaba akadaşlar daha önceki tedavimde üye olmadan burda yazan her şeyi okuyordum. ama bu sefer fazla bi rahatım. iğne saatlerimi unutucak hale geldim. sürekli eşim hatırlatıyor. bu nedenle buraya da fazla takılmak istemiyorum. açıkcası sıkıldım. her tedavi kendine özgü felan da değil işte. aynı şeylerrrr. kan pıhtılaşmam çıktı testlerde. transferden sonra iğnelere başlıyacakmışım. gebelik devam ederse üç aya kadar kullanacakmışım. ilk beebğimi kaybetmemin nedeninin bu olabileceğini söyledi doktor. o sırada içim acıdı. yani sorun bendeymiş. hep bebekte bir sorun olduğu felan söyleniyordu. neyse transferden sonra iğne vurmak fikri de beni sıkıntıya sokmuyor. rabbim ne eylerse güzsel eylerrr. hepinize bu süreçte kolaylıklar diliyorum.

merhaba bende dun ıtıbarıyle 2,denememe basladım
kızlar bende kendımı tanıtayım ve lısteye benı9de eklermısnız
ben 27 yasında umuttup bebekte
2,deneme ve şıddetlı erkek ınfertılıtesı
sorunundan tup yapıyoruz
uzun protokol olucak ve dun ılk ıgnemı lucrını vurdum
kızlar aranızda uzun protokol yaptıran varmı
bılgı almak ısterım

Cnm hoşgeldin :)) Şimdi önüne bak inş bu sefer herşey çok güzel olacak moralini yüksek tut kaçıncı günündesin cnm

Hayırlı olsun cnm tedavin a.s. listeye ekliyorum senide :)
Benim kısa protokol cnm bu akşam 3. iğnemi vurulucam hayırlısı umarım tedavimizin sonunda hepimizin yüzü güler

tsk canım bebegımde bende ıyıyız allaha sukur canım bıraz kırgınlıgım var bıde mıde bulantıları var 2 gundur ıns gecer gunlerın gecmesını kalp atıslarını duymayı sabırsızlıkla beklıyorum 1 hafta sonra ıns duyarım ıgnelerını oluyosun sende cok yaklastın bebegıne ıns rahat ol beslenmene dıkkat et canım öpüyorumopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 beslenmeme dikkat edemiyorum maalesef
Bu iğne beni tuaf yaptı uyku halii , baş ağrısı, mide bulantısı sersem biliyim yani cnm İNŞŞ bir hafta sonra güzel haberler verirsin cnm

catdog, bendeimde lucrin sonrası adetim gecikti, hatta öncesinde olan ağrılar bile olmadı, bu normalmış. lucrin 3-5 gün adeti geciktirebiliyor.

tubbapcım sagol canım
benımde ılk denemede kısa protokoldu
doktorum bukez uzun protokol yapmaya karar verdı
canlar ben dogum kontrol hapı kullanmadım ınceden
ama doktorum lucrınle beraber farrutel verdı ve 6 gun sabah aksam ıs dedı
sonra onu bırakıcam lucrınle beraber yola devam edıcem
hemsırem bana adet kanaman dıgerlerı gıbı cok olmıcak az gelıcek oda lucrının sebebıyle dedı ve endıse etme dedı
belkı sızıde ıgne etkılemıstır
canlarım hadı bakalım hep beraber yol devam ınsalalh topıgımız ıyı olur bebeklerle dolar tasar hepımzın ınsalah

Merhabalar Nisam83, bende uzun protokol uyguluyorum, bizdeki nedende varkosel sonucu hareketli sperm sayısında azlık. 10 gündür Lucrin iğne kullanıyorum, yarından itibaren buna bir de Genal F eklenecek. Birde sol yumurtalığımda 2cm lik bir cikolata kistim var onun içini boşaltacaklar, diğer yumurtaların gelişimini engellediği için. hafif bir anestesi altında işlem göreceğimi söylediler, ama daha fazla birşey bilmiyorum. Yaşayıp göreceğiz. umarım allah çabalarımızı boşa çıkarmaz.

yaa bende adet kanamam her zamanki gibi ağrılı ve çok geldi, öyleki gece 3 kez kalkmam gerekti.:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…