Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

ınsallah canım allah yardımcın olsun
sen sımdı 10 gundur lucrıne devam pekı sen adet olmadanmı gonale gecıcen canım
ben raporlu yapıyorum
ve doktorum bana menegon verdı
adetın 3,gunu sanırım baslıcam suan bılmıyorum bana 2,3, gunu gel dedıler
allahım emeklerımzı bos bırakmasın
canım senın kacıncı denemen ve nerde denıyon

ama tedbır olsun dıye dedı
herzamankınde daha az olabılırısn oda ıgnelrın etkısınden korkma dedı
demekkı herkese aynı etkıyı yapmıyor korkma
allahım yardım eder ınsallah hepımıze ve sanada
sen nezman o kıstını bosaltırıcan canım

evet Gonale F ye başlıyacağım. C.tesi regli oldum, yarın 4. günüm ve Gonale yarın başlıyorum.
bu ilk tüp bebek denemem, daha önce 2 kez aşılama denedik. Antalyada tedavi oluyorum, gelecek tüp bebek.

kisti ne zaman boşaltacaklar bilmiyorum, tarih vermediler, belki yarın olabilir?

canım allah yardımcın olsun
ınsalah hersey ıyı olur
sen raporlumu tedavı goruyon
bende ılkını raporsuz yapmıstım
ama cok sukur serı bırsekılde cıkarabıldık raporu ve tekrar ama 7 ay sonra tabı baslamaya karar verdık
sızde sorun nedır

aslında belli bir sorun yok, görünen tek sorun eşimin hareketli sperm sayısısnın azlığı. doktorlarım bu sayı ile bile çocuk sahibi olabilirsiniz diyor, yani imkansız değil ama 5 yıldır deniyoruz ve anladık ki bu kendi kendine olmayacak, ee yaşımda 35 oldu bu arada, daha fazla beklemek istemedik. bu arada eşim 2 kez varikosel ameliyatı oldu ama sayıda bi değişiklik olmadı yinede. bu arada uzunca bir süre keçi boynuzu suyu içti eşim bu son aşılamamaızda sayının oldukca artmasına neden oldu ama yinede aşılama başarısız oldu. ( keçi boynuzu kürünü Prof Dr. ıbrahim Saraçoğlu sayfasından öğrendik)

Herkese Merhaba,
Benim poroblemim tüplerimin 2 si de tıkalı bu nedenle hamiş olamıyorum :-(
22 Haziranda reglimin 2. gününde ilk denemem olarak Umut Tüp bebek de başladım tedaviye,3 Temmuz da da yumurtalarım toplandı 7 adet ama 5 tanesi istenen olgunluktaymış, onlardan da 2 tanesi döllenmiş, dün aradılar yarın ya da salı transfer için çağırabiliriz dediler, telefonun başında bekliyorum.
Umarım Rabbim güzel sonuçlar verir.

burcu hadı bakalım canım
bende umutta ulun beydeyım tedavıde
senın transferın 5,gunu olmıcakmı canım
2 yada 3,gun embrıyo transferımı olucak
hayırlısı
2sıde transfer olucakmı burcucum

she cım canım dogru dıyon beklemektense bıran once yola cıkmak enıyısı ama
ıste rabbım nasıp edersen oluyor
ınsallah hepımıze ve butun muslumanlara nasıp eder

evet Gonale F ye başlıyacağım. C.tesi regli oldum, yarın 4. günüm ve Gonale yarın başlıyorum.
bu ilk tüp bebek denemem, daha önce 2 kez aşılama denedik. Antalyada tedavi oluyorum, gelecek tüp bebek.

canım hayırlı uğurlu olsun; ben de cumartesi adet oldum bugün gonal-f ye başladım 150 ml.olarak iğnemi oldum perşembe kontrolüm var.takibimiz kısmetse beraber olucak canım.

burcu canım hayırlı uğurlu olsun:teytey::dance:

catdog, bendeimde lucrin sonrası adetim gecikti, hatta öncesinde olan ağrılar bile olmadı, bu normalmış. lucrin 3-5 gün adeti geciktirebiliyor.
evet canım benim de biraz lucrinden biraz da doğum kontrol hapından gecikmişti ama geldi çok sükür sağol canımkaydirigubbakcemile5

canım ben 14 gün lucrin vurulduktan sonra adet oldum ve dediğin gibi aşırı az kanamam oldu.benim normalde çoşar çünkü.normalde kansızlık yaşıcak kadar.neyse doktoruma sordum o da sorun yok doğum kontrol hapı ve lucrinden dedi canım.

tüpbaby tedavin hayırlı olsun canım.inş. 2.hamiş te sen olrsun ve peşinden bizlerde geliriz.:CüvCüv: memoriala gidiyodun değilmi hangi dr. a başladın.hatırlarsan bizde kararsızlık vardı artık karar verdik memorial olsun diyoruz inş. hayırlısı.kızlar ilk kim dr. a gidecekse benim bir ricam olacaktı tsh 4.79 tüpbebek tedavisine başlanırmı diye sorarmısınız?
tüpbaby senin ilk galiba öle hatırlıyom.?

Herkese teşekkür ederim, iyi dilekleri için.
Valla yumurtalar Cumartesi toplandı, Pazar aradılar döllendi diye, bugün transfer olacak, herhalde 3. gün transferi oluyor, 5. gün transferi dediğiniz ne dir ki ?
Birde donörlerden herhalde bir tanesini transfer edebiliyorlarmış, fazlası yasakmış bilgisi olan varmı bu konu da?

burcucum hadı bakalım opu yapılmıs demek
canım 3,gun transferı gıbı bırde 5,gun trasferı var ona blast denıyor
yanı hucreler baya bır cok cogalıyor
banada doktorum 5,gun yapıcaz dedı
cunku artık 35 yasa kadar 3 defaya kadar deneyenlere 1 embrıyo transfer edılıyor
oyuzden bızede 1 embrıyo transferı yapıcaklar
hayırlısı allahtan
sen ılk defamı yaptırıyon tup bebek canım

catdogcum sagol bılgılerın ıcın
canım
ama adetın okadar cok gecıktıyormu yaa
ben 21,gun basladım ve 5 unıte oluyorum
bırde lucrın senın kasıklarına agrı yapmısmıydı
ozellıkle sag kasıgıma cok sancı yapıyo
sankı adet sancısı gıbı ama bıraz daha fazla tabı
bırde gobegımede agrı oluyo
boyle olan varmı arkadaslar
benımkı normalmı

canım benim adetimin 15 gün sonra gelmesinin sebebi doğum kontrol hapıyla doktorum adetimi biraz da kasıtlı geciktirdiği içindi.çünkü kendi 3 gün yurtdışında olucaktı ondan.ama bazılarında 15 güne kadar gecikebiliyormuş yani gecikirsede rahat ol.canım ben 10 unite oluyorum hala da devam ediyorum.senin kasık ağrın adetin yaklaştığı içinde olabilir çünkü ben sadece adet ağrısı gibi ama biraz daha keskin ağrı çektim adet öncesi 2-3 gün sonra geçti canım.yani ağrılar normaldir canım...

tupbaby canım sen ne durumdasın?seninle tadavimiz yakın gidiyor iğnlerden sonra kontrole gittin mi?kaç yumoş var bişey söyledi mi doktor? benim de kontrolüm perşembe, yumoşları merak ediyorum???

tupbaby canım sen ne durumdasın?seninle tadavimiz yakın gidiyor iğnlerden sonra kontrole gittin mi?kaç yumoş var bişey söyledi mi doktor? benim de kontrolüm perşembe, yumoşları merak ediyorum???

Cnm şaka maka tedaviye başladım 5. günüm oldu bile yarın sabah benimde kontrolüm var herşey şuan için normal kendimde anormallik hissetmiyorum. Sadece iğnem var onu kullanıyorum zaten birde vitamin
Şuan için 7-8 yumoş oluşmuş daha zaman var dedi doktor hayırlısı.Ben gayet normalim neden bilmiyorum sanki grip olmuşum da tedavi görüyormuşum gibi neden böyleyim acaba :sinifsinif:
Aslında böyle olmakta iyi oluyor sonucum olumsuz olursa yine üzülürüm ama çok yıpratmam kendimi off bilmiyorum :gitme:
Senin nasıl gdiyor cnm kaçıncı iğneni oldun ??? a.s.

Hayatım bende Memorialdayım tedavim başladı yavaş yavaş ilerliyoruz bakalım .Çok sağol iyi dileklerin için hayırlısı ne ise o olsun güzelim çok boş içim ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum tuhafım :)))
Memorialda herşey güzel ama doktor olayı karışık kimden randevu aldıysam hep başka doktor girdi nedendir bilmiyorumç.Ama hepsi çok ilgili rahat ol :)))
Ben yarın gidicem canım sorarım senin için muuuck opuyorumnanaktan
Sen ne zaman başlayacaksın tedavine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…