Herkese teşekkür ederim, iyi dilekleri için.
Valla yumurtalar Cumartesi toplandı, Pazar aradılar döllendi diye, bugün transfer olacak, herhalde 3. gün transferi oluyor, 5. gün transferi dediğiniz ne dir ki ?
Birde donörlerden herhalde bir tanesini transfer edebiliyorlarmış, fazlası yasakmış bilgisi olan varmı bu konu da?
canım ben 14 gün lucrin vurulduktan sonra adet oldum ve dediğin gibi aşırı az kanamam oldu.benim normalde çoşar çünkü.normalde kansızlık yaşıcak kadar.neyse doktoruma sordum o da sorun yok doğum kontrol hapı ve lucrinden dedi canım.
Hayırlı olsun cnm :)))
Benimde merak ettiğim kısa protokolde yumuşların toplanması kaç günü buluyor fisfisfis
burcucum hadı bakalım opu yapılmıs demek
canım 3,gun transferı gıbı bırde 5,gun trasferı var ona blast denıyor
yanı hucreler baya bır cok cogalıyor
banada doktorum 5,gun yapıcaz dedı
cunku artık 35 yasa kadar 3 defaya kadar deneyenlere 1 embrıyo transfer edılıyor
oyuzden bızede 1 embrıyo transferı yapıcaklar
hayırlısı allahtan
sen ılk defamı yaptırıyon tup bebek canım
sagolasun catdogcum
sen nerde tedavı goruyon
ben lucrıne basladıgım gun farlutalada basladım ama onu 6 gun sabah aksam atıcakmısım
dana sonra adet olana kadar yanı 2,gune kadar lucrıne devam edıcekmısım
sonra hastaneye gıdıp menegonun tarıfını alıcam
benım merak ettıgım bırde su sızdede bu sekıldemı ılac tedavısıyle basladınz
ve benım bugun 4,gunum
ortalama ben nezman transferı gorurrum
cokmu uzun suruyor
ramazanı bulmaz demı arkadaslar
delikafadulden
Cnm şaka maka tedaviye başladım 5. günüm oldu bile yarın sabah benimde kontrolüm var herşey şuan için normal kendimde anormallik hissetmiyorum. Sadece iğnem var onu kullanıyorum zaten birde vitamin
Şuan için 7-8 yumoş oluşmuş daha zaman var dedi doktor hayırlısı.Ben gayet normalim neden bilmiyorum sanki grip olmuşum da tedavi görüyormuşum gibi neden böyleyim acaba :sinifsinif:
Aslında böyle olmakta iyi oluyor sonucum olumsuz olursa yine üzülürüm ama çok yıpratmam kendimi off bilmiyorum :gitme:
Senin nasıl gdiyor cnm kaçıncı iğneni oldun ??? a.s.
mrb arkadaşlar raporlu ve sigortalı olupta tüp bebek için ilaç alan varmı fiyatını öğrenmek için sordum..
yada ilaç alan arkadaşlar ne kadar tuttu bilgilendirirseniz çok sevinirim..
evet ilk denemem, inşallah da son olur, 7 yumurtadan sadece 1 i döllendi o da orta kaliteymiş 7 hücreli, bakalım dünden beri yatıyorum, pek kalkmıyorum yataktan, yarında yatıcam sonra işe başlayacağım.
Transfer sonrası hafif bel ağrısı oldu, ama bugün hiç ağrı falan da yok, inşallah tutar yarabbim ya .
canım hayırlı uğurlu olsun; ben de cumartesi adet oldum bugün gonal-f ye başladım 150 ml.olarak iğnemi oldum perşembe kontrolüm var.takibimiz kısmetse beraber olucak canım.
sanada hayırlısı olsun catdog.
Herkese teşekkür ederim, iyi dilekleri için.
Valla yumurtalar Cumartesi toplandı, Pazar aradılar döllendi diye, bugün transfer olacak, herhalde 3. gün transferi oluyor, 5. gün transferi dediğiniz ne dir ki ?
Birde donörlerden herhalde bir tanesini transfer edebiliyorlarmış, fazlası yasakmış bilgisi olan varmı bu konu da?
Merhaba catdog, bu gün doktora gittim, sol yumurtalığımda 2cm büyüklüğünde bir çikolata kistim vardı ve bu yumurtalarımın büyümesini zorlaştırıyordu, bu gün genel anestesi ile bu kistin içi boşaltıldı. ameliyathanede olmak sinirleimi çok bozdu ve çok ağladım, tutamadım kendimi. şükürler olsunki işlem başarılı oldu, 15 dk sonra uyandım.
Lucrin iğneyi 5 ml almaya devam ediyorum, ayrıca bu gün itibari ile 325 ml Gonal F iğnesine başlıyorum. son dönemeçe girdim yani, doktor bu süreci öyle tanımladı, hayırlı olur inşallah.
canım öncelikle bugün için büyük geçmiş olsun; çok şükür ki iyi geçmiş canım ama sinirlerinin bozulması normal ben de ara ara öyle oluyorum; ilaçların etkisi sanırım.ee bi de genel anestezi almışsın bu da yapar böyle şeyler.hepimiz için hakkımızda hayırlısı; inşallah güzel sağlıklı yumurtalarımız olur canım:))))kontrolün ne zaman?
C.tesi kontrolüm var, sonrasındada 2 güne bir gidecekmişim kontrole, yumurtaların gelişimine bakacaklar, sanırım 10 gün sonra toplama işlemi yapılır.
hadi hayırlı olsun canım; inşallah yumurtalarımız güzel güzel oluşurlar.ben de yarın kontrole gidicem ama heyecanlıyım; yumurtaları merak ediyorum....kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?