Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

Hayırlı olsun cnm :)))
Benimde merak ettiğim kısa protokolde yumuşların toplanması kaç günü buluyor fisfisfis

sagolasun catdogcum
sen nerde tedavı goruyon
ben lucrıne basladıgım gun farlutalada basladım ama onu 6 gun sabah aksam atıcakmısım
dana sonra adet olana kadar yanı 2,gune kadar lucrıne devam edıcekmısım
sonra hastaneye gıdıp menegonun tarıfını alıcam

benım merak ettıgım bırde su sızdede bu sekıldemı ılac tedavısıyle basladınz
ve benım bugun 4,gunum
ortalama ben nezman transferı gorurrum
cokmu uzun suruyor
ramazanı bulmaz demı arkadaslar
delikafadulden

mrb arkadaşlar raporlu ve sigortalı olupta tüp bebek için ilaç alan varmı fiyatını öğrenmek için sordum..
yada ilaç alan arkadaşlar ne kadar tuttu bilgilendirirseniz çok sevinirim..

tüpbaby kendini iyi hissetmene sevindim aynen devam et. biraz farklı hislere girmek lazım evet grip olmuşsun gibi çok iyi tuttum...kaydirigubbakcemile3 bende öle yapıcam endişe telaş vs.. yapma emi. ben şu an regl yim bitsin ön görüşme yapmaya gidicem. önce semra hanımla düşündük eşimle.ama nasıl oluyor öyle sürekli farklı dr. mu yani. peki sen rahatmısın kendini güvend e hissediyomusun. ben ağustos ta başlamak istiyorum.benim yeni sürprizlerim çıktıda. tsh geçen ay 5.28 di. bu ay tsh 4.79 doktor usg istedi şimdi çektim ordan yeni geldi. küçük bir nodül çıktı. bildiğim kadarıyla tsh 2-2.5 üstünde olnuca pek başlamak istemiyorlarmış.çünkü bu düşük sebebide olabilirmiş. bu yüzden sormanı istedim.ben 1 hafta içinde gidicem ama bilirsin işte sabırsız selamet işteakannehir
dedimya ağustos istiyorum ama yeni bir sürprizle karşılaşmak allah korusun.artık bekleyecek sabrım kalmadı..:bbo:

evet ilk denemem, inşallah da son olur, 7 yumurtadan sadece 1 i döllendi o da orta kaliteymiş 7 hücreli, bakalım dünden beri yatıyorum, pek kalkmıyorum yataktan, yarında yatıcam sonra işe başlayacağım.
Transfer sonrası hafif bel ağrısı oldu, ama bugün hiç ağrı falan da yok, inşallah tutar yarabbim ya .

nisam canım tedavinin süresi senin adet olmana ve sonrasında da yumurtalıklarının ilaçlara vereceği tepkiye bağlı.bazen 1hafta da yumurtalar toplanıyor bazen 10-14 günü buluyor olgunlaşmaları.tamamen vücudumuzun tepkisine göre canım ama sanırsam hayırlısıyla ramazan başlayana kadar tranferin gerçekleşmiş olur inşallah canım:)))
canım ben gayrettepe florance nightingale deyim; emre bey doktorum çok memnunum; çok şükür.ama bu farlutala isimli ilacı hiç bilmiyorum.lucrin kullandım tek ben ve yumurta geliştirici ilaçlarla da lucrine devam ediyorum canım ta ki yumurtlama iğnesine kadar ama tabi her doktorun uygulaması değişik.hepimiz için hayırlısı canım:)))

canım ben de bugün 3.iğnemi oldum yarın ilk kontrolüm var; o yüzden daha kaç yumoşum var hiç bilmiyorum yarın öğrenicem inşallah.ama ben de kendimi çok iyi hissediyorum canım; dediğin gibi olayı kafamda büyütmüyorum hiç normal grip tedavisi gibibilmiyorumkismile ama Allahtan ilaçlarda henüz bişey yapmadı, ben öncesinde daha endişeliydim acabaakannehir diyodum ama daha erken diye mi bilmiyorum şuan gayet iyiyim.artık inşallah sonuçlarımız da güzel olur hepimizin kızlar:teytey:

mrb arkadaşlar raporlu ve sigortalı olupta tüp bebek için ilaç alan varmı fiyatını öğrenmek için sordum..
yada ilaç alan arkadaşlar ne kadar tuttu bilgilendirirseniz çok sevinirim..

canım benşuan tedavimi sigortasız yaptırıyorum; ilaçlarım daha tam hepsi bitmedi ama 1200-1300 civarı tutacak sanırım.benim doktorum aşama aşama aldırıyo, yani tek tek yazıyor o yüzden toplamı bu meblayı geçer mi bilmiyorum canım:2:

canım hayırlısı olsun inşallah tutar bebeğin ve arkandan da biz geliriz canım.ama bel ağrısı bildiğim kadarıyla iyi; bi belirti olduğunu duymuştum canım inşallah ta öyledir de böyle:CüvCüv: olursun:))))

Burcu hayırlsı olsun, güzel haberlerini en kısa zamanda alırız inşallah.
6 Mart 2010 tarihindeki son yasa değişikliğinde , 35 yaşından gün almamış anne adaylarına sadece 1 embriyo yerleştirmeye karar verildi, maalesef. bu da ihtimali azaltıyor doğal olarak. yapacak bişey yok tabii.

Merhaba catdog, bu gün doktora gittim, sol yumurtalığımda 2cm büyüklüğünde bir çikolata kistim vardı ve bu yumurtalarımın büyümesini zorlaştırıyordu, bu gün genel anestesi ile bu kistin içi boşaltıldı. ameliyathanede olmak sinirleimi çok bozdu ve çok ağladım, tutamadım kendimi. şükürler olsunki işlem başarılı oldu, 15 dk sonra uyandım.
Lucrin iğneyi 5 ml almaya devam ediyorum, ayrıca bu gün itibari ile 325 ml Gonal F iğnesine başlıyorum. son dönemeçe girdim yani, doktor bu süreci öyle tanımladı, hayırlı olur inşallah.

canım öncelikle bugün için büyük geçmiş olsun; çok şükür ki iyi geçmiş canım ama sinirlerinin bozulması normal ben de ara ara öyle oluyorum; ilaçların etkisi sanırım.ee bi de genel anestezi almışsın bu da yapar böyle şeyler.hepimiz için hakkımızda hayırlısı; inşallah güzel sağlıklı yumurtalarımız olur canım:))))kontrolün ne zaman?

C.tesi kontrolüm var, sonrasındada 2 güne bir gidecekmişim kontrole, yumurtaların gelişimine bakacaklar, sanırım 10 gün sonra toplama işlemi yapılır.

C.tesi kontrolüm var, sonrasındada 2 güne bir gidecekmişim kontrole, yumurtaların gelişimine bakacaklar, sanırım 10 gün sonra toplama işlemi yapılır.

hadi hayırlı olsun canım; inşallah yumurtalarımız güzel güzel oluşurlar.ben de yarın kontrole gidicem ama heyecanlıyım; yumurtaları merak ediyorum....kaydirigubbakcemile2

hadi hayırlı olsun canım; inşallah yumurtalarımız güzel güzel oluşurlar.ben de yarın kontrole gidicem ama heyecanlıyım; yumurtaları merak ediyorum....kaydirigubbakcemile2

catdogcum aramızda sanırım 3 gün var, yani sen benden 3 gün önce her aşamayı atlatıyosun, bu yüzden lütfen her şeyi yaz, takipcinim:)

Ay kızlar benide aranıza alın
Bende bugün 5. iğnemi oldum gonal 225 vuruluyorum yarın saba benimde kontrolüm var kaydirigubbakcemile2
Bende bir değişiklik yok ne karnım şişti ne kasıklarıma ağrı giriyor herşey tedavi öncesi gibi devam ediyor kaydirigubbakcemile3
Bakalım yarın ne diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…