tüpbaby kendini iyi hissetmene sevindim aynen devam et. biraz farklı hislere girmek lazım evet grip olmuşsun gibi çok iyi tuttum...kaydirigubbakcemile3 bende öle yapıcam endişe telaş vs.. yapma emi. ben şu an regl yim bitsin ön görüşme yapmaya gidicem. önce semra hanımla düşündük eşimle.ama nasıl oluyor öyle sürekli farklı dr. mu yani. peki sen rahatmısın kendini güvend e hissediyomusun. ben ağustos ta başlamak istiyorum.benim yeni sürprizlerim çıktıda. tsh geçen ay 5.28 di. bu ay tsh 4.79 doktor usg istedi şimdi çektim ordan yeni geldi. küçük bir nodül çıktı. bildiğim kadarıyla tsh 2-2.5 üstünde olnuca pek başlamak istemiyorlarmış.çünkü bu düşük sebebide olabilirmiş. bu yüzden sormanı istedim.ben 1 hafta içinde gidicem ama bilirsin işte sabırsız selamet işteakannehir
dedimya ağustos istiyorum ama yeni bir sürprizle karşılaşmak allah korusun.artık bekleyecek sabrım kalmadı..:bbo:
tüpbaby opu ne zaman? kaçıncı gün transferi olacak canım ? ben 5 . gün blast emriyo olumlu gibi şeyler okudum?
Hayatım yumurtalar toplandıktan sonra belli olur kaçıncı gün transferi olacağı ama doktor bana biizm tercihimiz 5.gün embriyosu dedi .Bakalım hayırlısı :kedi:
canım yumurta toplama ne zaman ?sıkı takibimsin o açıdan kaydirigubbakcemile
canım hayırlısı olsun inşallah tutar bebeğin ve arkandan da biz geliriz canım.ama bel ağrısı bildiğim kadarıyla iyi; bi belirti olduğunu duymuştum canım inşallah ta öyledir de böyle:CüvCüv: olursun:))))
Ay kızlar benide aranıza alın
Bende bugün 5. iğnemi oldum gonal 225 vuruluyorum yarın saba benimde kontrolüm var kaydirigubbakcemile2
Bende bir değişiklik yok ne karnım şişti ne kasıklarıma ağrı giriyor herşey tedavi öncesi gibi devam ediyor kaydirigubbakcemile3
Bakalım yarın ne diyecekler
jel değil ama yumuşak kapsül kullanıyorum günde 3 defa 2 şer tane vajinadan, belki o dur gördüğüm bilemiyorum. Evet 3. gün bir tane transfer edildi, orta kalite dediler embriyom için 7 hücreliymiş, hiç dondurulacak embriyomda olmadı, eğer başarısız olursa herşey sil baştan başlayacak, bu beni çok düşündürüyor maddi manevi...
canım benşuan tedavimi sigortasız yaptırıyorum; ilaçlarım daha tam hepsi bitmedi ama 1200-1300 civarı tutacak sanırım.benim doktorum aşama aşama aldırıyo, yani tek tek yazıyor o yüzden toplamı bu meblayı geçer mi bilmiyorum canım:2:
çok saol canım cevabın için inan çok yardımcı oldun saol..
catdogcum aramızda sanırım 3 gün var, yani sen benden 3 gün önce her aşamayı atlatıyosun, bu yüzden lütfen her şeyi yaz, takipcinim:)
inşallah ya, gece uykumdan sancyla uyandım, tuvalete gittim, ama idrarımı yapamadım, sadece beyaz bir sıvı aktı, acaba embryoydu da düşürdümmü diye çok korkuyorum.
tupbabaycim, GonalF den sonra kask ağrısı , şişlik olur mu bilmiyorum, ama bende miğde bulantısı var, belkide ilaca bağlamamak lazım, sıcaklardan da olabilir.
demek 5. iğne, süper senden benden önde gidiyosun, ben daha 2. GonalF'imi bu gün vuracağım.
Bu arada Lucrin iğnesini sorunsuz yapıyordum ama Gonal de zorlanıyorum, iğneyi batıramadım ve eczaneye gittim dün, bakalım bu gün başarabilecek miyim.
Ay kızlar benide aranıza alın
Bende bugün 5. iğnemi oldum gonal 225 vuruluyorum yarın saba benimde kontrolüm var kaydirigubbakcemile2
Bende bir değişiklik yok ne karnım şişti ne kasıklarıma ağrı giriyor herşey tedavi öncesi gibi devam ediyor kaydirigubbakcemile3
Bakalım yarın ne diyecekler
Selam Catdog,
bende tüp bebk için karar verme asamasındayım bazı süphelerim var
tüp bebek tedavisi çok agrılı oluyormu?
iğneler acıtıyor mu?
uygulama narkoz altında mı yapılıyor?
arkadaşlar miraç kandiliniz mubarek olsun; Rabbim dualarınızı kabul etsin:))) iyi kandiller...
sana da selam canım:)))eğer doktorun bu tedaviyi uygun görüyorsasenin için endişe edicek bi durum yok canım .öyle ağrıl falan değil.bu benim ilk tüp denemem ama önceki aşılamada da aynı iğnelerden kullamıştım bi sorun olmuyo rahat ol canım.sadece bazen aldığımız ilaçların etkisiyle biraz şişebiliyoruz ama o da birsonraki adete kadar geçiyor.(sadece ohss gibi komplikasyonlar olabiliyormuş bazen ama onun topiği var oradan bilgi edinebilirsin canım :))
uygulamalarda yumurta toplamada genel anestezi yapılıyor ama tranferde herhangi bişey verilmiyor bildiğim kadarıyla çünkü rahim içine embriyo bırakılıyor onda da acı yok canım:)))a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?