Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

Cnm merhaba ; ben bomba gibiyim belkide kendimi nasıl olsa tutmayacak olarak hazırrladım diye böyleyim neyse :uhm:
Vallahi ben ilk görüşmemi Semra hn. ve Betül hn yaptım.Sonra Nur hanım sonra tekrar Nur hanım yarında Aynur hanım mış akannehir bu hep böyle devam eder. Sadece ilk görüşmede istediğim doktorla görüştüm sonra aynı kiişiden randevu istedikçe hep başka doktor geldi :ecrin_bebek:
Senin sorunu sorucam yarın cnm
Bende tedaviye başlayana kadar yanıp tutuşuyordum seni anlıyorum hayatım a.s.

tüpbaby opu ne zaman? kaçıncı gün transferi olacak canım ? ben 5 . gün blast emriyo olumlu gibi şeyler okudum?

Hayatım yumurtalar toplandıktan sonra belli olur kaçıncı gün transferi olacağı ama doktor bana biizm tercihimiz 5.gün embriyosu dedi .Bakalım hayırlısı :kedi:

inşallah ya, gece uykumdan sancyla uyandım, tuvalete gittim, ama idrarımı yapamadım, sadece beyaz bir sıvı aktı, acaba embryoydu da düşürdümmü diye çok korkuyorum.

Canım korkma
embrıyo degıldır
sen jelmı kullanıyon
oluyor bzen oyle
hadı bakalım hayırlısı
sana 3,gunumu transfer ettıler
1 tane dımı
hadı ıyı sonuclarını beklıyoruz

jel değil ama yumuşak kapsül kullanıyorum günde 3 defa 2 şer tane vajinadan, belki o dur gördüğüm bilemiyorum. Evet 3. gün bir tane transfer edildi, orta kalite dediler embriyom için 7 hücreliymiş, hiç dondurulacak embriyomda olmadı, eğer başarısız olursa herşey sil baştan başlayacak, bu beni çok düşündürüyor maddi manevi...

tupbabaycim, GonalF den sonra kask ağrısı , şişlik olur mu bilmiyorum, ama bende miğde bulantısı var, belkide ilaca bağlamamak lazım, sıcaklardan da olabilir.
demek 5. iğne, süper senden benden önde gidiyosun, ben daha 2. GonalF'imi bu gün vuracağım.

Bu arada Lucrin iğnesini sorunsuz yapıyordum ama Gonal de zorlanıyorum, iğneyi batıramadım ve eczaneye gittim dün, bakalım bu gün başarabilecek miyim.

Burcucum, hayırlısı olsun. kötü şeyler düşünme, ne kadar mümkün bilmiyorum ama endişelenme ve stres yapmamaya çalış. hayırlısı ile bir iki haftaya kadar güzel haberler alacağız senden inşallah.

Her ay olmasın istediğim adetimi dört gözle bekliyorum ama bu sefer de olmuyor:) bu ne yaman çelişkidir.

Herkesin kandili mübarek, duaları kabul olsun...

çok saol canım cevabın için inan çok yardımcı oldun saol..

Selam Catdog,
bende tüp bebk için karar verme asamasındayım bazı süphelerim var
tüp bebek tedavisi çok agrılı oluyormu?
iğneler acıtıyor mu?
uygulama narkoz altında mı yapılıyor?

catdogcum aramızda sanırım 3 gün var, yani sen benden 3 gün önce her aşamayı atlatıyosun, bu yüzden lütfen her şeyi yaz, takipcinim:)

tamam canım; bugün ilacı arttırdı doktorum 150 ml gonal f ila başlamıştık 5 yumoşum olmuş 225 ml ye çıkarttı.cumartesi kontrolüm var kısmetse.sen de haber ver canım ne durumdasın:))) bye...süprizzzzz

inşallah ya, gece uykumdan sancyla uyandım, tuvalete gittim, ama idrarımı yapamadım, sadece beyaz bir sıvı aktı, acaba embryoydu da düşürdümmü diye çok korkuyorum.

canım arkadaşların dediği gibi ilaçtır o sanırım embriyo falan değildir canım ya insan endişeniyor ama değildir canım.rahat olmaya çalışalım; bebişlerimiz gelsin hayırlısıyla:))))

canım benim de ilk yaptığımda öyle oldu ama bugünkü çok rahattı. ayakta yaptım iğneyi ondan mı fark etti bilmem ama hemen girdi.diğeri resmen morarmıştı, zorla batırdım batmamıştı.oysa ilk iğnemi hastanede hemşire pı diye yapmıştı ne güzel:sm_confused:

canım nasıl geçti kontrolün yumurtaların ne alemde?benim 5 tane olmuş doktorum gonal f yi 150 den 225 ml ye çıkarttı bugün bakalım artacak mı benimkiler???ama bugün 4.günümdü benim de ama ağrı falan yok doktorum bugün ağrılar için daha erken olduğunu söyledi ama umarım olmaz:umursamaz:

Selam Catdog,
bende tüp bebk için karar verme asamasındayım bazı süphelerim var
tüp bebek tedavisi çok agrılı oluyormu?
iğneler acıtıyor mu?
uygulama narkoz altında mı yapılıyor?

sana da selam canım:)))eğer doktorun bu tedaviyi uygun görüyorsasenin için endişe edicek bi durum yok canım .öyle ağrıl falan değil.bu benim ilk tüp denemem ama önceki aşılamada da aynı iğnelerden kullamıştım bi sorun olmuyo rahat ol canım.sadece bazen aldığımız ilaçların etkisiyle biraz şişebiliyoruz ama o da birsonraki adete kadar geçiyor.(sadece ohss gibi komplikasyonlar olabiliyormuş bazen ama onun topiği var oradan bilgi edinebilirsin canım :))
uygulamalarda yumurta toplamada genel anestezi yapılıyor ama tranferde herhangi bişey verilmiyor bildiğim kadarıyla çünkü rahim içine embriyo bırakılıyor onda da acı yok canım:)))a.s.

arkadaşlar miraç kandiliniz mubarek olsun; Rabbim dualarınızı kabul etsin:))) iyi kandiller...

arkadaşlar miraç kandiliniz mubarek olsun; Rabbim dualarınızı kabul etsin:))) iyi kandiller...

bilgilendirme için çok teşekkürler. karar verdikten yalaşık ne kadar sonra suanki aşamalara geldin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…