Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

canım gerçi bizim doktorumuz aynı ama ben de sadece folik asit alıyorum rahat ol canım nolur emre beye güven o çok temkinli bi doktor:))))kaydirigubbakcemile5

Yarın sabah kontrolüm var, bakalım ne kadar büyümüş yumurtalar. akşama haberleşiriz opuyorumnanaktan

Yarın sabah kontrolüm var, bakalım ne kadar büyümüş yumurtalar. akşama haberleşiriz opuyorumnanaktan

Kızlar benimde yarın kontrolüm var bugün 7.iğnemi vuruldum off ama benim bu kadar sakin olmam tuhaf değil mi ??Rahatsız oluyorum bu tutumumdan sanki herşey çok normalmiş ve ben çok defa tüp bebek denemiş gibi sakinim ooooof
evlendiğimdede böyleydim ; herkes 2. evliliğimi yapıyorum sandı rahatlığımdan

bana buzdolabında sakla dediler, hastaneden eve glirkende buz kovasında taşıdım. Dondurucu bölümünde değil, normal buzdolabı bölümünde.

anladım canım çok sağol. Ben bugün aldım hava baya soğuktu buz kovası falan vermediler. Şİmdilik güleceksiniz ama banyoda camın önünde duruyor başka o derece aralağında yer bulamadım. yarına kadar dursun bakalım doktoru ariyim sorim bir.

canım gerçi bizim doktorumuz aynı ama ben de sadece folik asit alıyorum rahat ol canım nolur emre beye güven o çok temkinli bi doktor:))))kaydirigubbakcemile5

Evet emre beye güveniyorum artık sevmeyede başladım bugün baya muhabbet ettik.

Son düzenleme:

bence çok güzel bişey keşke senin yerinde olsam. Rahat olduğun sürece rahim hiç kasılmaz kasılmadığı sürecede bebişin daha rahat tutunur rahmine o yüzden bu şekilde rahat olmaya devam et bence.

Son düzenleme:
merhabalar herzaman giremeyebiliyorum Tupbaby canım cevap verememiş oldum sorunada canım dr gittik 2 yumurtam varmış 1 tanesi iyi diğeri daha küçük dr um iyi düşünmemi kendimi hazır hissettiğimde hemen gelmemi söyledi bu yumurtalar içinde özel bi ilaç kullanıp ekstra paraile tabi güçlendirebiliriz dedi kararı bana bıraktı benim şu an hemen tedviye başlamam zorlaştı yani bi süre olan yumurtalarımı güçlendirmem gerekiyor bide maddi olarak para biriktirmem tabi biraz daha erteledik kısacası SSk hakkım yok bu yüzden 5000+2000 ve sonra düşmesin diye alacağım iğnelerde 1000 tutuyor 8000 i gözden çıkarmam lazım.şu an bu kadar ödeyemeyebiliriz sabır yani ama sizi takip edicem dualarım sizinle biliyorumki umut herzaman güzelllikleri getirir gönülden isteyin olacaktır ve pozitif düşünün bide beslenme tabiki çok önemli

canım bende senin gibiyim. burayı okumayı bile ihmal ediyorum. ben heyecanımı öncesinden yaşadığım için şimdi içimde bi şey kalmadı. biraz da iğnelerin etkisi uyuşukluk yapıyor. yemek yapacak halim bile yok. daha düne kadar tedavi bitsinde memlekete gideyim diyordum. ama tedavinnin iğne kısmı bitince heyecan başlıyor.. ben 200 puregonla başlayıp son iki gün 100 kullandımdün akşam çatlatma iğnemi yaptım. son iğnemdi. . :dance: gerçi transfer sonrasında kan pıhtılaşması için yine göbektennn başlıyacağım :bbo: yine birheyecan sardı beni. doktorun dediğine göre 10-12 yumurtam varmış. hoş daha önce 24 yumurtam oldu. ohss olmuştum. ama şu anda dondurulmuşum bile yokk. o nedenle takılmıyorum. sizlere de tavsiyem kesinlikle yumurta sayısına takılmayın. Yarın YUMURTA TOPLAMA günüü lülülülülül :teytey: hepinizden dua istiyorum. yumoşlarım inşallah kalitelidir ve eşimden yana bir problemimiz olmaz..

Cnm Allah yardıcımız olsun hayatım çok zor gerçekten insanın kendini maddi yönden hazır ettiği zamanda başlaması çok daha iyi ben bile biraz daha bekleseydim keşke diyorum ama hayırlısı artık.
İlaçların sonu gelmiyor her muayene gittiğimde ilaç alıyoruz anlamadım neden bugünde kontrolüm vardı.
Salı çatlatma yaparız dedi doktor perşembe toplarız dedi bakalım hayırlısı. Herşey kitabına göre ilerliyor ne eksik ne fazla olması gereken gibi dedi.
Nasıl hissediyorsun kendini dedi . Bende çok normal dedim. Güldü sonra aman hep böyle ol diye
Umarım savaş verdiğimiz bu yolda hepimiz mutlu sona ulaşırız. Tedavini kafana takma geç olsun güç olmasın hayatım a.s.

selam kizlar,
ben de tup bebege gectim yeni, gecen ay histeroskopi ameliyati oldum da

Geçmiş olsun Hoşgeldin aramıza cnm tedaviye başladın mı ? =))
Bende tüp bebekten önce histeroskopi olmak istedim ama benim kafama göre olmuyormuş .
Sen neden oldun cnm a.s.

bence çok güzel bişey keşke senin yerinde olsam. Rahat olduğun sürece rahim hiç kasılmaz kasılmadığı sürecede bebişin daha rahat tutunur rahmine o yüzden bu şekilde rahat olmaya devam et bence.

İnş hayatım zaman geçmek bilmiyor sanki :)) Kızlar bilginiz var mı bilmiyorum ama transferden sonrada iğne veya ilaç kullanıcakmıyız ??

bende başladııııım dün ilk lucrinimi vuruldum....
tupbaby evet malesef ilaçlar transferden sonrada var...ama onları devlet ödüyomuş sağlık ocaklarındaki uzman doktorlara yazdırman gerekiyomuş...banada dün memorialden söylediler ne kadar doğru bilmiyorum:uhm: ama denemekte fayda var...

selam mavi,tedavin hayırlı olsun canım..

hayırlı olsun cnm tedavin :)) a.s.

selam tupbaby nasılsın?
tedavin asıl gidiyor?sanırsam yumoşların tıoplanmasına az kaldı.inş. bizlere mutlu haberleri veririsin.sen yumoş büyütücü iğneleri olurken ağrıların oldu mu?nasıl geçirdin o dönemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…