selam
benim topikte yazdıklarıma bakamadın galiba..
merhaba kızlar
bende bugün lucrine başladım. Çok heyecanlıyım. bakalım kaç gün sonra regli olacağım. Ama bu doğum kontrol hapı kanama yaptı bende eğer geçmezse nasıl anlayacağım regli olduğumu inşallah geçer. Bugün itibariyle doğum kontrol hapınıda bırak dedi doktor. Lucrinle birlikte aldığım tek ilaç folicplus. Siz başka ilaç kullanıyormusunuz.
canım bende normalde ağrı falan beklemiyorum da; önceki aşılamamda başka bi hastanedeydim ilaç fazla geldi sanırım daha 2.gün davul gibi şiştim, gelişen fazla yumurtalarda dolayı yaşadığım kasık ağrısı da cabası.işte ben bunları şimdiki doktoruma anlatmıştım o da sanırım ohss denen rahatsızlıktan dolayı benim tedavime temkinli başladı.o yüzden benim dozumu gonlda 150 ile başlattı, sonra baktı 5 yumoş var biraz arttırdı şuan 225 ml vuruyorum.
yani senin 325 ml normaldir aslında.ama benim önceki durumdan dolayı temkinli gidiyor doktorum:))))mafoldumbenben de heyecanla yarınki kontrolü bekliyorum bakalım yumoşlar artmış mı diyefisfisfis
canım senin yumurta durumun nasıl haber ver meraktayımbilmiyorumkismile
Yarın sabah kontrolüm var, bakalım ne kadar büyümüş yumurtalar. akşama haberleşiriz opuyorumnanaktan
bana buzdolabında sakla dediler, hastaneden eve glirkende buz kovasında taşıdım. Dondurucu bölümünde değil, normal buzdolabı bölümünde.
canım ben de iğneleri buzdolabında saklıyorum; kapağında.hastanedeki hemşire orada sakla dedi.:))))
canım gerçi bizim doktorumuz aynı amaben de sadece folik asit alıyorum rahat ol canım nolur emre beye güven o çok temkinli bi doktor:))))kaydirigubbakcemile5
Kızlar benimde yarın kontrolüm var bugün 7.iğnemi vuruldum off ama benim bu kadar sakin olmam tuhaf değil mi ??Rahatsız oluyorum bu tutumumdan sanki herşey çok normalmiş ve ben çok defa tüp bebek denemiş gibi sakinim ooooof
evlendiğimdede böyleydim ; herkes 2. evliliğimi yapıyorum sandı rahatlığımdan
Kızlar benimde yarın kontrolüm var bugün 7.iğnemi vuruldum off ama benim bu kadar sakin olmam tuhaf değil mi ??Rahatsız oluyorum bu tutumumdan sanki herşey çok normalmiş ve ben çok defa tüp bebek denemiş gibi sakinim ooooof
evlendiğimdede böyleydim ; herkes 2. evliliğimi yapıyorum sandı rahatlığımdan
merhabalar herzaman giremeyebiliyorum Tupbaby canım cevap verememiş oldum sorunada canım dr gittik 2 yumurtam varmış 1 tanesi iyi diğeri daha küçük dr um iyi düşünmemi kendimi hazır hissettiğimde hemen gelmemi söyledi bu yumurtalar içinde özel bi ilaç kullanıp ekstra paraile tabi güçlendirebiliriz dedi kararı bana bıraktı benim şu an hemen tedviye başlamam zorlaştı yani bi süre olan yumurtalarımı güçlendirmem gerekiyor bide maddi olarak para biriktirmem tabi biraz daha erteledik kısacası SSk hakkım yok bu yüzden 5000+2000 ve sonra düşmesin diye alacağım iğnelerde 1000 tutuyor 8000 i gözden çıkarmam lazım.şu an bu kadar ödeyemeyebiliriz sabır yani ama sizi takip edicem dualarım sizinle biliyorumki umut herzaman güzelllikleri getirir gönülden isteyin olacaktır ve pozitif düşünün bide beslenme tabiki çok önemli
selam kizlar,
ben de tup bebege gectim yeni, gecen ay histeroskopi ameliyati oldum da
bence çok güzel bişey keşke senin yerinde olsam. Rahat olduğun sürece rahim hiç kasılmaz kasılmadığı sürecede bebişin daha rahat tutunur rahmine o yüzden bu şekilde rahat olmaya devam et bence.
selam mavi,tedavin hayırlı olsun canım..bende başladııııım dün ilk lucrinimi vuruldum....
tupbaby evet malesef ilaçlar transferden sonrada var...ama onları devlet ödüyomuş sağlık ocaklarındaki uzman doktorlara yazdırman gerekiyomuş...banada dün memorialden söylediler ne kadar doğru bilmiyorum:uhm: ama denemekte fayda var...
bende başladııııım dün ilk lucrinimi vuruldum....
tupbaby evet malesef ilaçlar transferden sonrada var...ama onları devlet ödüyomuş sağlık ocaklarındaki uzman doktorlara yazdırman gerekiyomuş...banada dün memorialden söylediler ne kadar doğru bilmiyorum:uhm: ama denemekte fayda var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?