Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

shecanım ne durumdasın; kaş yumoşun olmuş, hadi hayırlısı canım.ben de yavaş yavaş iğnelerin sonuna yaklaşıyorum sanırım belki haftasonu toplanır benimde yumoşlar tabi doktorum daha bişey demedi ama bugün gittim , tekrar çarşamba kontrolüm var.gonalf 225 e ek bana da menagon diye bi iğne verdi arkadan gelen minikleri diğerlerine yetiştirsin diye dedi; bakalım hepimiz için hayırlısı kızlar:)

tupbaby canım rahat olman çok güzel canım, ben de iyiyim çok şükür builçaları alırken böyle olcamı sanmıyodum ama ağrı sızım yok, öyle belirgin bi şişmem yok çok şükür şimdilik inşalllah ta olmaz:)))canım senin yumoşların toplanmasına az kaldı herhalde hadi hayırlısı kaç tane var canım??

nisam normal canım benimde d.kontrol hapını bıraktıktan 3 gün sonra geldi adetim ama adet ağrılarım avrdı canım senin gibi endişelenme rahat ol 1-2 güne adet olursun canım :))

sagol kardesım
benımde bugn 3,gun demekkı bundan sonra gelır
ayyy sen nerde denıyon
ve kacıcnı denemen canım

canım ben florance nightingaledeyim emre bey doktorum.ve ilk denemem canım ama doktoruma çok güveniyorum inşallah hayırlısıysa bizim için inşallah olur ama olmazsa da kısmet değilmiş canım.yabi hep olumlu düşünüyorum da...:))))sen neredesin canım hangi hastane

merhaba kızlar.benimde ilk denemem.1 hafta oldu iğnelere(lucrin) başlayalı.bugunde kontrole gidecem ve gonala baslıyacam.ama rahatum. denildigi gibi stres ,sinirlilik ve kılo olmadı belkıde daha baslangıcı olduğu için.inşallah hepimiz güzel sonuç alırız.

bende 2,deneme ve 2 sıde umut tup ulun bey
bende ılkınde ozelden yaptırdım
ama 2,de raporla yıne ulun beyın yolunu tuttum
bende ona guvenıyorum
ınsallah yavrularımızın gelmesıne vesıle olucaklar
rabbım yuzlerımıze gulsun canım

merhaba canım
allahım hepımıze yardım etsın
sen adet oldunmu gonal f yı kullanıcan
ınsallah hersey gonlunce olur

Geçmiş olsun Hoşgeldin aramıza cnm tedaviye başladın mı ? =))
Bende tüp bebekten önce histeroskopi olmak istedim ama benim kafama göre olmuyormuş .
Sen neden oldun cnm a.s.

cnm benim rahim filminde sol kanalim tikaliymis, dr. basincla acmis, anesteziden uyandigimda ben bu rahme embriyo koyamam dedi, cunki rahimde duzensizlik goruyorum dedi, histeroskopi yapmam lazim dedi, ameliyatimda miyom bulmus almis, patolojiye yollamis temiz cikti allahtan:) rahim icinde yapisikliklari kazimis bir de rahmin dis sag ve sol kenarlarini tiraslamis, 45 dakika surdu benim ameliyat, ameliyattan sora bana ostrofem verdi, o bitti ardindan progestan verdi, regl oldum simdi de divina adli bi hap verdi cmt gunu protokole basladik, birde her 2 popomun ust kismina da claramine forte adli bi flaster yapistirdi, cmt kontrole gidicem, bu bantlar suya dayanikliymis. bu divina adli hapta hem rahmin ic duvarini kalinlastiracak tahminen 20gun kullanicam sora adet oldugumda da ignelere gecicekmisiz, hikayem bu :) sen neden histeroskopi ameliyati olmak istedin cnm?

bu arada benim de dr. um emre bey:))) histeroskopimi ve rahim filmimi de yapan ceken o

canım cooooook gecmıs olsun
sızde sebepler kadın ınfertılıtesımı yanı
allahım kolaylık versın cok ıyı ama masalah doktorun senınle ılgılenmıs
ıstese dırekt transfer yapardı
dımı
uzun protokolmu olucak senınde ve ılk defa mı tup denıcen canım

cnm evet ilk denemem bu, uzun protokol olucak benim de ...

merhaba benide listeye eklerseniz sevinirim, yas 32, esimde problem yok, 2 basarisiz asilama sonucu rahim filmi cekildi, sol kanlaim tikaliymis, rahimde duzensizlik teshisi konuldu, histeroskopi ameliyati oldum, cmt ( 10 temmuz ) gunu uzun protokole basladik, florance gayrettepe hastanesinde emre bey, en son ki regl tarihim 1 temmuz

merhaba cnm yaırn çatlatma iğnesi perşembede yumurtalar toplanacak büyük ihtimal hastaneden aramalarını bekliyorum net değil .Yumoşlarımı sormadım cnm yarın gidersem sorarım

merhaba cnm yaırn çatlatma iğnesi perşembede yumurtalar toplanacak büyük ihtimal hastaneden aramalarını bekliyorum net değil .Yumoşlarımı sormadım cnm yarın gidersem sorarım

canım hadı az kalmıs tedavının bıtmesıne ıns hersey ıstedıgın gıbı olur sıra beklemeye gelıyo cok az kaldı bak bebegıne kavusmana ıns ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN dualarım sızınle :CüvCüv:a.s.

Ben de bugün başladım, ilk iğnemi de oldum. Garip bi heyecan sardı 4 bir yanımı. İnnşallah Rabbim hayırlısıyla çabalarımızı boşa çıkartmaz.

Son düzenleme:
arkadaşlar moralim çok bozuk sadece 3 yumurtam döllenmiş. üzüldüm ağladım tamam 24 tane ile ohss olmuştum inşallah 15 ten fazla yumurtam olmaz demiştim. şimdi çook üzüldüm. daha ilk günden 9 tane fire vermişim. yarın görüşülecekmiş durumum bir sorun olursa yarında transfer yapılabilirmiş. 4 tane 1. kalite 3. gün embriyosu ile gebe kalamadım. 1 tane ikinci gün embriyosu ile nasıl gebe kalıcam anlamadım moralim bozuk hem de çok. 20 gündür istanbulda sürünüyorum. bu sonuç için olmamalıydı mafoldumben

canım neden canını sıkıoyrsun
rabbım nasıp ettımı hersey olur
senın bu ıkıncı denemenmı
ınsallah herseyu guzel gelısecek uzulme canım
uzulme
sürünmuyorsun canım
yavrun ıcn ugrasıyorsun canım benım uzme kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…