Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

Kızlar hastaneden aradılar dozum değişmemiş yine 225 vurulucakmışım.
Herkesin dozu düşüyor okuyorum benim neden aynı kaldı acaba kaydirigubbakcemile3
Kendi kendime kuruntu yapayım şimdi delikafadulden

kızlar selam nasılsınız. bu benım 3. tedavım. çarsamba gunu yumurtalarım toplanıcak allah ızın verırse. ee umut ta tedavı gorupte carsamba yumurtaları toplanıcak olan varmı kızlar. belki karşılasırız orda:)

Kızlar hastaneden aradılar dozum değişmemiş yine 225 vurulucakmışım.
Herkesin dozu düşüyor okuyorum benim neden aynı kaldı acaba kaydirigubbakcemile3
Kendi kendime kuruntu yapayım şimdi delikafadulden

yumurtalarının verdiği cevaba göre ayarlarlar dozu demekki seninki 225 e güzel cvp vermiş boşuna stres yapma....gelsin minikler:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sağol canım...
memorialde sperm tahlili için ne kadar ödedinbilmiyorumkismile
arabası olanlar nereye park ediyosunuz lütfen yazarmısınız...otopark pahalı yaa..

cnm sperm tahlili için 100 tl ödedik herhalde
otoparkı var memorial hastanesinin eğer orada tüp bebek yaptırırsan 20 gün boyunca 20 tl alıyorlar ve o parayı geri iade ediyorlarmışş a.s.

cnm tedavin ne zaman başladı ?? Benimde perşembe toplanacak büyük ihtimal ama ben memorial hastanesindeyim

cnm sperm tahlili için 100 tl ödedik herhalde
otoparkı var memorial hastanesinin eğer orada tüp bebek yaptırırsan 20 gün boyunca 20 tl alıyorlar ve o parayı geri iade ediyorlarmışş a.s.

çok sağol canım yaaa...eminmisin tatlım 100 olduğuna bize 165 dediler...offf yoruldum bu işten...sempatiksalakcinni

hadi hayırlısı, allah kolaylıklar versin. detyları yarın bekliyoruz, yada yarın dinlenirsin, pazartesiye kalır, merakla bekliyorum.

Selam kızlar,
bu gün kontrölüm vardı, yumurtalar 6cm olmuş, herşey yolunda görünüyor, pazartesi sabah tekrar kontrolüm var. iğne dozun değişmedi, 325ml e devam, doktor bu dozun benim için iyi olduğunu söyledi,.

kızlar bişey soracağım.
Şimdi benimki uzun protokol adetimin 21. gününe kadar doğum kontrol hapı kullandım. Fakat 18. günden itibaren kanamam oldu. Okuduğuma göre doğum kontrol hapı yapıyormş. Dün doktorumada sordum normal dedi. Fakat yanlış hatırlamıyorsam 4 güne sökülür dedi doktor bana. Şımdi bu arada tabi dünde lucrine başladım. Ama kanamam az az da olsa devam ediyo. Doğum kontrol hapından değilde bu kanama regli olmasın sakın böyle bir ihtimal varmı sizce doktorum böyle bişey demedi. Bugünda yarım gün çalışıyorlarmış yetişemedim soracaktım. Pazartesiye kaldı. Sizede aynısı oldumu acaba.

kutay merhaba canım adına bu siteye girdiğimden beri aşinayım.çok geçmiş olsun.yumurtaların var sonuçta aaah ah şu kuruntuları stresi bir bıraksak bayılıyorum böle insanlara .birazcık yaa biraz rahat olsak arkadaşım.ben mesela delimanyak biriyim ama çabalıyorum tın olmaya. kutay kendini maddi manevi çok iyi hazırla canım,kendine iyi davran lütfenguclubacismile. allah yardımcın olsun emeklerin sonucunu bulsun inş. ve hepimizin canım.opuyorumnanaktan memorialde kime gidiyodun?

kutay cım 2 yumurtam varmış diyosun. problemin yumurtan az olmasımı.bu konuda sana nasıl bir ilaç ve ne sebeple yumurtan çoğalsın kaliteli olsun diyemi ilaç dediler merak ettim.çünkü benimde yumurta kalitemle ilgili korkularım var.ve arkadaşlarımdan biri hiç yumurtası yok canım arkadaşım doktorlara para bile yediremedi bu yüzden soruyorum.liütfen yazarsan sevinirim.ayrıca ben remzi kök diye birini duydum tv5 te çıkıyor netten de araştırdım.erkek ve kadın bitkisel ilaçları var.bir arkadaşım sipariş verdi fsh sorunu vardı bende kendim için yani yumurta kalitesi için düşünüyorum almayı.paylaşmak istedim isresen bir araştır sende. boshayallersmile

kızlar merhaba
benımde bugun lucrınde 9,gunum
sımdı bana doktorum onceden dogum kontrol hapı kullandırmadı
bana lucrıne basladıgım gun baslattı ve 6 gun dogum kontrol hapıyla beraber lucrın kullandım
cuma gunu bıttı hapıp kasıklarıma bırde tekme yemıısım gıbı sancı vuruyor
ama adet olmadım kasıklarıma sıkıntı basıyo
sızdede boyle olan varmı normalmıyım ben

nisam normal canım benimde d.kontrol hapını bıraktıktan 3 gün sonra geldi adetim ama adet ağrılarım avrdı canım senin gibi endişelenme rahat ol 1-2 güne adet olursun canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…