hayırlı olsun cnm tedavin :)) a.s.
Kızlar hastaneden aradılar dozum değişmemiş yine 225 vurulucakmışım.
Herkesin dozu düşüyor okuyorum benim neden aynı kaldı acaba kaydirigubbakcemile3
Kendi kendime kuruntu yapayım şimdi delikafadulden
sağol canım...
memorialde sperm tahlili için ne kadar ödedinbilmiyorumkismile
arabası olanlar nereye park ediyosunuz lütfen yazarmısınız...otopark pahalı yaa..
kızlar selam nasılsınız. bu benım 3. tedavım. çarsamba gunu yumurtalarım toplanıcak allah ızın verırse. ee umut ta tedavı gorupte carsamba yumurtaları toplanıcak olan varmı kızlar. belki karşılasırız orda:)
cnm sperm tahlili için 100 tl ödedik herhalde
otoparkı var memorial hastanesinin eğer orada tüp bebek yaptırırsan 20 gün boyunca 20 tl alıyorlar ve o parayı geri iade ediyorlarmışş a.s.
çok sağol canım yaaa...eminmisin tatlım 100 olduğuna bize 165 dediler...offf yoruldum bu işten...sempatiksalakcinni
Akşam eşime sorayım cnm sana doğru rakamı yazayım olur mu
canım bende senin gibiyim. burayı okumayı bile ihmal ediyorum. ben heyecanımı öncesinden yaşadığım için şimdi içimde bi şey kalmadı. biraz da iğnelerin etkisi uyuşukluk yapıyor. yemek yapacak halim bile yok. daha düne kadar tedavi bitsinde memlekete gideyim diyordum. ama tedavinnin iğne kısmı bitince heyecan başlıyor.. ben 200 puregonla başlayıp son iki gün 100 kullandımdün akşam çatlatma iğnemi yaptım. son iğnemdi. . :dance: gerçi transfer sonrasında kan pıhtılaşması için yine göbektennn başlıyacağım :bbo: yine birheyecan sardı beni. doktorun dediğine göre 10-12 yumurtam varmış. hoş daha önce 24 yumurtam oldu. ohss olmuştum. ama şu anda dondurulmuşum bile yokk. o nedenle takılmıyorum. sizlere de tavsiyem kesinlikle yumurta sayısına takılmayın. Yarın YUMURTA TOPLAMA günüü lülülülülül :teytey: hepinizden dua istiyorum. yumoşlarım inşallah kalitelidir ve eşimden yana bir problemimiz olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?