arkadaşlar miraç kandiliniz mubarek olsun; Rabbim dualarınızı kabul etsin:))) iyi kandiller...
canım karar verip haziran başı adetimle doktora gittim; uzun protokol uygun gördüğü için doktorum bu ayki adetimle yumurta geliştiricilere başladık.kısa olsa hemen haziran adetiyle başlardı; bu senin durumuna göre değişir ve doktoruna göre canım :)))vereliniortakbilgilendirme için çok teşekkürler. karar verdikten yalaşık ne kadar sonra suanki aşamalara geldin?
canım arkadaşların dediği gibi ilaçtır o sanırım embriyo falan değildir canım ya insan endişeniyor ama değildir canım.rahat olmaya çalışalım; bebişlerimiz gelsin hayırlısıyla:))))
canım benim de ilk yaptığımda öyle oldu ama bugünkü çok rahattı. ayakta yaptım iğneyi ondan mı fark etti bilmem ama hemen girdi.diğeri resmen morarmıştı, zorla batırdım batmamıştı.oysa ilk iğnemi hastanede hemşire pı diye yapmıştı ne güzel:sm_confused:
Selam Catdog,
bende tüp bebk için karar verme asamasındayım bazı süphelerim var
tüp bebek tedavisi çok agrılı oluyormu?
iğneler acıtıyor mu?
uygulama narkoz altında mı yapılıyor?
canım nasıl geçti kontrolün yumurtaların ne alemde?benim 5 tane olmuş doktorum gonal f yi 150 den 225 ml ye çıkarttı bugün bakalım artacak mı benimkiler???ama bugün 4.günümdü benim de ama ağrı falan yok doktorum bugün ağrılar için daha erken olduğunu söyledi ama umarım olmaz:umursamaz:
ya bi dakka benim kaçırdığım bişey var sanırım. GonalF kullanırken neden ağrı olması gerekiyor anlamadım, kasık ağrısı mı beklenilen? bişey daha ben GonalF i 325ml kullanıyorum, niye acaba? bi doktoruma sorayım.
arkadaşlar meraba
nihayet benimde 9. lucrinde adetim teşrf etti. çarşamba 3. günümdü ve başladım puregonuma. yarın kontrolüm var bakalım ne durumdayım. umarım çok uzun sürmez bi aksilik olup.evimi özledim bile şimdiden. bendede bi rahatlık bi rahatlık. hastaneye gidene kadar neden ankarada olduğumu unutuyorm ama hastanede jeton atıyo biraz panikliyorum ama genede güzel. puregon bi ağrı falan yapmadı sadece bu sabah hafif bi karın ağrım oldu o kadar. puregonumu 250 vuruyorum bakalım hayırlısı:)
merhaba kızlar
bende bugün lucrine başladım. Çok heyecanlıyım. bakalım kaç gün sonra regli olacağım. Ama bu doğum kontrol hapı kanama yaptı bende eğer geçmezse nasıl anlayacağım regli olduğumu inşallah geçer. Bugün itibariyle doğum kontrol hapınıda bırak dedi doktor. Lucrinle birlikte aldığım tek ilaç folicplus. Siz başka ilaç kullanıyormusunuz.
hayırlsı olsun, Ben lucrin ile birlikte Elevit hap kullanmıştım, halada kullanıyorum, gebelikte kullanılan bir vitaminmiş. onu içince folikplusa gerek yok dediler.
Çok teşekkür ederim canım. Bana başka bir ilaç vermedi doktor. neyse vardır bir bildiği herhalde.
Şimdi bir sorum var bu iğneleri nerde sakladınız acaba. İçinde 15-25 derece arasında muhafaza edin diyor. Fakat buzdolapları 15 dereceden soğuk. Oda sıçaklıklarıda 25 den fazla. nereye koyacağımı şaşırdım. Siz nasıl sakladnız acaba.
kızlar gecmıs kandılınız mubarek olsun ve cumanız mubarek olsun canlar
burcucum sıkılma canım
7hucrelı kotu degıl uzulme
allahım ınsallah bu ılk denemende nasıp eder yavrunu
catdog ve tubacım
benım bugun 6,gunum lucrınde ve farrıtol bugun bıtıyor
sızde aynı anda farrıtol kullandınızmı o bıttıkten nezman sonra adet oldunuz
bılgı verebılırmıısınız
ortalama nekdar suruyor bu uzun prtokol yaa
İnşallah, hep pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bir yanımda sürekli acaba mı diyor...
İnşallah gelecek bebişlerimiz bizi üzmeyecekler.
eczacıda zorlandı batırırken, dediğine göre iğnenin ucu diğerine göre daha küt müş, ben şirin eczacı teyzeye gitmeye devam edeyim en iyisi:) hem bana şevkat de gösteriyo
ya bi dakka benim kaçırdığım bişey var sanırım. GonalF kullanırken neden ağrı olması gerekiyor anlamadım, kasık ağrısı mı beklenilen? bişey daha ben GonalF i 325ml kullanıyorum, niye acaba? bi doktoruma sorayım.
selamayy canım alemsin yaaa:roflol:kaydirigubbakcemile3 hakkaten şevkate ihtiyacımız var vallah kedi gibi oldum bende bu ilaçlardan hep ilgi istiyorum.o zaman devam senin eczacı teyzeyekaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?