Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

bilgilendirme için çok teşekkürler. karar verdikten yalaşık ne kadar sonra suanki aşamalara geldin?
canım karar verip haziran başı adetimle doktora gittim; uzun protokol uygun gördüğü için doktorum bu ayki adetimle yumurta geliştiricilere başladık.kısa olsa hemen haziran adetiyle başlardı; bu senin durumuna göre değişir ve doktoruna göre canım :)))vereliniortak

kızlar gecmıs kandılınız mubarek olsun ve cumanız mubarek olsun canlar

burcucum sıkılma canım
7hucrelı kotu degıl uzulme
allahım ınsallah bu ılk denemende nasıp eder yavrunu

catdog ve tubacım
benım bugun 6,gunum lucrınde ve farrıtol bugun bıtıyor
sızde aynı anda farrıtol kullandınızmı o bıttıkten nezman sonra adet oldunuz
bılgı verebılırmıısınız
ortalama nekdar suruyor bu uzun prtokol yaa

canım arkadaşların dediği gibi ilaçtır o sanırım embriyo falan değildir canım ya insan endişeniyor ama değildir canım.rahat olmaya çalışalım; bebişlerimiz gelsin hayırlısıyla:))))

İnşallah, hep pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bir yanımda sürekli acaba mı diyor...
İnşallah gelecek bebişlerimiz bizi üzmeyecekler.

eczacıda zorlandı batırırken, dediğine göre iğnenin ucu diğerine göre daha küt müş, ben şirin eczacı teyzeye gitmeye devam edeyim en iyisi:) hem bana şevkat de gösteriyo

Selam Catdog,
bende tüp bebk için karar verme asamasındayım bazı süphelerim var
tüp bebek tedavisi çok agrılı oluyormu?
iğneler acıtıyor mu?
uygulama narkoz altında mı yapılıyor?

miniminnosh, benimde senin gibi şüphelerim vardı başlarken, 4 tane tüp bebek merkezi gezdim ve bilgi aldım, internetten araştırdım. kendimi en rahat hissettiğim merkeze karar verdim. Merkez seçerken neye dikkat etmeme gerktiğinide bilemiyordum, doktor başarısı mı, embriyolog başarısımı önmeli bilmiyordum, sonuçta anladım ki en önemli kriter kadının yaşı ve yumurtalık rezerviymiş, gerisi allaha kalmış.

ben 25 hazirandan bu yana iğnelerimi kullanıyorum, hiç acımıyor, rahat ol, zaten iğneler çok ince ve toplu iğne kadar kısa. Yumurta toplama işlemide narkoz altında yapılıyor. ben çarşamba günü yumurta toplama işlemine benzer, bir kist operasyonu geçirdim, ayıldıktan sonra hiç bir ağrım olmadı, sadece narkozun sersemliği vardı. Dolayısı ile Yumurta toplama işlemininden bunun gibi kolay ve ağrısız olacağını düşünüyorum.sonrasındaki ebriyo yerleştirme işlemide aşılamadaki gibi oluyormuş, yani uyanık oluyosun. Ama diğer tarafda işin birde piskolojik yönü varki o biraz daha zor.

sen ilk adımını at gerisi çolayca gelecek, yanında sana destek olacak aile arkadaşlarının olması çok önemli. tabi birde bu sayfanın deteğini unutmamak lazım, çünkü cevrende seninle ayni anda ayni işlemleri yaptıran başka insanların olması çok güzel.

Bizede bebek sahibi olmak için böyle bir yol düşmüş, dilerim allah emeklerimizi boşa çıkarmaz.

ya bi dakka benim kaçırdığım bişey var sanırım. GonalF kullanırken neden ağrı olması gerekiyor anlamadım, kasık ağrısı mı beklenilen? bişey daha ben GonalF i 325ml kullanıyorum, niye acaba? bi doktoruma sorayım.

arkadaşlar meraba
nihayet benimde 9. lucrinde adetim teşrf etti. çarşamba 3. günümdü ve başladım puregonuma. yarın kontrolüm var bakalım ne durumdayım. umarım çok uzun sürmez bi aksilik olup.evimi özledim bile şimdiden. bendede bi rahatlık bi rahatlık. hastaneye gidene kadar neden ankarada olduğumu unutuyorm ama hastanede jeton atıyo biraz panikliyorum ama genede güzel. puregon bi ağrı falan yapmadı sadece bu sabah hafif bi karın ağrım oldu o kadar. puregonumu 250 vuruyorum bakalım hayırlısı:)

Cnm ben bugün gonal f iğnemi 7. kez kullanıcam herhangi bir soruun yok bende :))
bende 225 ile başladım hala azalmadı :))

Hayırlısı olsun Cemrehayal.

merhaba kızlar
bende bugün lucrine başladım. Çok heyecanlıyım. bakalım kaç gün sonra regli olacağım. Ama bu doğum kontrol hapı kanama yaptı bende eğer geçmezse nasıl anlayacağım regli olduğumu inşallah geçer. Bugün itibariyle doğum kontrol hapınıda bırak dedi doktor. Lucrinle birlikte aldığım tek ilaç folicplus. Siz başka ilaç kullanıyormusunuz.

hayırlsı olsun, Ben lucrin ile birlikte Elevit hap kullanmıştım, halada kullanıyorum, gebelikte kullanılan bir vitaminmiş. onu içince folikplusa gerek yok dediler.

hayırlsı olsun, Ben lucrin ile birlikte Elevit hap kullanmıştım, halada kullanıyorum, gebelikte kullanılan bir vitaminmiş. onu içince folikplusa gerek yok dediler.

Çok teşekkür ederim canım. Bana başka bir ilaç vermedi doktor. neyse vardır bir bildiği herhalde.
Şimdi bir sorum var bu iğneleri nerde sakladınız acaba. İçinde 15-25 derece arasında muhafaza edin diyor. Fakat buzdolapları 15 dereceden soğuk. Oda sıçaklıklarıda 25 den fazla. nereye koyacağımı şaşırdım. Siz nasıl sakladnız acaba.

bana buzdolabında sakla dediler, hastaneden eve glirkende buz kovasında taşıdım. Dondurucu bölümünde değil, normal buzdolabı bölümünde.

canım ben de iğneleri buzdolabında saklıyorum; kapağında.hastanedeki hemşire orada sakla dedi.:))))

canım farrıtol dene ilacı kullanmadım ne ile ilgili bilmiyorum ama doktoruna güven vardır bi bildiği vermekle.canım bide benim doktor lucrine yumurta çatlatma iğnesine kadar devam ettirecek.yani bırakmadım ama 15.lucrin günü adet oldum ben ama ebnim gecikmesinin sebebi doktorum yurtdışında olduğu için d.kontrol hapıyla geciktirdi adetimi yani normalde lucrin geciktirme yapmaz ama 15 güne kadar yolu var demekki:))
canım uzun protokol malesef 1,5-2 ay sürüyor.çünkü ben daha geçen ayki adetimle başlamıştım d.kontrol hapına(((

İnşallah, hep pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bir yanımda sürekli acaba mı diyor...
İnşallah gelecek bebişlerimiz bizi üzmeyecekler.

evet canım için rahat olsun lütfen bak önce senden hayırlısıyla müjdeli haberi bekliyoruz biz:))))):teytey::sm_cool:

eczacıda zorlandı batırırken, dediğine göre iğnenin ucu diğerine göre daha küt müş, ben şirin eczacı teyzeye gitmeye devam edeyim en iyisi:) hem bana şevkat de gösteriyo

ayy canım alemsin yaaa:roflol:kaydirigubbakcemile3 hakkaten şevkate ihtiyacımız var vallah kedi gibi oldum bende bu ilaçlardan hep ilgi istiyorum.o zaman devam senin eczacı teyzeyekaydirigubbakcemile

canım bende normalde ağrı falan beklemiyorum da; önceki aşılamamda başka bi hastanedeydim ilaç fazla geldi sanırım daha 2.gün davul gibi şiştim, gelişen fazla yumurtalarda dolayı yaşadığım kasık ağrısı da cabası.işte ben bunları şimdiki doktoruma anlatmıştım o da sanırım ohss denen rahatsızlıktan dolayı benim tedavime temkinli başladı.o yüzden benim dozumu gonlda 150 ile başlattı, sonra baktı 5 yumoş var biraz arttırdı şuan 225 ml vuruyorum.
yani senin 325 ml normaldir aslında.ama benim önceki durumdan dolayı temkinli gidiyor doktorum:))))mafoldumbenben de heyecanla yarınki kontrolü bekliyorum bakalım yumoşlar artmış mı diyefisfisfis
canım senin yumurta durumun nasıl haber ver meraktayımbilmiyorumkismile

ayy canım alemsin yaaa:roflol:kaydirigubbakcemile3 hakkaten şevkate ihtiyacımız var vallah kedi gibi oldum bende bu ilaçlardan hep ilgi istiyorum.o zaman devam senin eczacı teyzeyekaydirigubbakcemile
selam
benim topikte yazdıklarıma bakamadın galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…