Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))


amin canım inşallah bebeklerimize kavuşuruz.
canım benim hastanenin keşke sgk anlaşması olsa tabi faydalanırım sigortadan ama yok tüm ilaçları bile özel alıyoruz mecburen ama çok tutuyor, Rabbim hepimize yardım etsin inşallah maddi manevi....
 
bu arada benim de dr. um emre bey:))) histeroskopimi ve rahim filmimi de yapan ceken o

canımcumartesi ben de hastanedeydim karşılaşmışızdır belki ama tanışmıyoruz ya:)))sen bayağı aşamalardan geçmişsin canım.benim de rahim filmime göre tek kanalın dar ya da tıkalı olabileceğini söyledi emre bey ama filmi başka hastanede çektirmiştim.histereskopi değil de laparoskopi önerdi eğer tüp yatımıcaksak. ama biz tüpte kararlı olduğumuzu dile getirince o zaman bu işlemlere gerek yok deyip geçen ay uzun protokolle başladık.şuan ben de yumurta geliştiricilere devam ediyorum.senin de hayırlısı olsun inşallah tedavin hayırlısıyla başlar ve güzel geçer...:)))
 

canım üzülüyosun insan kendine hakim olamıyo, içtiğimiz ilaçların etkisiyle de sinirlerimiz de bozuk hemen demoralize oluyoruz ama lütfen moralini bozma bak benim de toplam da 8 yumurtam var ve doktorum en başından beri şunu söylüyor, çok yumurta değil kaliteli olmasını istiyorum diyor.o yüzden ilaçla şişirmiyor.şimid sen de moralni düzelt şimdi 4 tane döllenen embriyorlar Allahın izniyle çok kalitelidir ve tutar hayırlısıyla.ben hep şuna inanıyorum eğer olmıcaksa 5 tane koysa tutmaz ama olucaksa 1 tane koysa da tutar canım lütfen doktoruna güven eğer transferi uygun görüyorlarsa vardır bi bildikleri ve inşallah tutar canım:)))))
 

catdogcum, bugün yine kontrölüm vardı, 8 tane yumurtam görünüyor, 3 tanesi 11cm olmuş, herşey beklenildiği gibi dedi doktor. GonalF 325 ve 5 ünite lucrine devam. çarşamba tekrar kontrölüm var, o gün toplama işleminin ne zaman olacağını söyliyecek.

kendimi iyi hissediyorum, ağrı sızı yok maşallah, bu kadar hormon almama rağmen iyiyim, bu tuhaf mı acaba:)

sende durumlar nedir, seninde toplama işlemin bu hafta olmalı sanırım?
 

canım ya, üzülme, daha hiç bişey belli değil. 1 tane embriyo ile nasıl gebe kalacağım deme, kaliteli ve dayanıklı olması için dua ediyoruz bak.
iyi haberlerini bekliyoruz.
 

Hayırlısı olsun Veroj, hangi hastanede başladın tedaviye. Bende antalyadayım, Gelecek Tüp bebek merkezinde başladım, ilk denemem ve umarım son:)
 
arkadaşlar destekleriniz için çok saolun. rabbim hayırlısını bana nasip edecektir diyorum. daha önceki topikleri okudum moralim düzeldi. benden çok daha kötü durumlarda olanların bebişleri kucaklarında bir çok mucize gerçekleşmiş. rabbim o mutluluğa kavuşanlardan eylesin bizleri. bu gün az daha memlekete gidecektim. :umursamaz: şimdi ise bebeğim için tekrar savaşmaya karar verdim. :lepi:
 
 

cnm sagol, ben cmt saat 11de hastanedeydim, bi ara kontrol icin gelmistim, bu ostrofem ve ardindan progestan biraz odem yapti ben de(( simdi de divina adli bi hapa gectim, buda rahim ameliyati olanlara veya yumurtasi alinan kadinlarda tedavi amacli verilirmis, icinde oyle yazio ama emre bey bu ilacla protokole basliyoruz dedi, bu ilactan sora ignelere gecicekmisiz, ben de godes ile tanistim cuma gunu hastanede:) ne zamandir baska bir topicte yazisiyoduk denk geldik, cok seker bir insan godes, sen simdi ne asamadasin? ignelerini mi oluyorsun? merak ettim? ya da bu igneler kac gun devam ediyor?
 

canım dondurulmuşlarlamı başladın.bende bugun dondurulmuş tedavisine başladım.ilk denemem.ohss olduğum için yumoşları dondurduk.bugun estrofem ile yola çıktık.umarım kısa sürer..
 
Hayırlısı olsun Veroj, hangi hastanede başladın tedaviye. Bende antalyadayım, Gelecek Tüp bebek merkezinde başladım, ilk denemem ve umarım son:)

günaydın canım.vitale kadın doğum hastanesine ali fuat dra gidiyorum.bir haftaddıor lucrini 10 ml kullanıyordum.dun kontrole gittim.bugun gonal 225 baslıyacam,lucrinide 5 ml kullanacam.senin tedavin ne aşamada.sendeki problem neydi?benmde ilk denemem ,bende ilk ve son olmasını umut ediyorum.
 
selam arkadaşlar, bende başladım tedaviye,ilk denemem, bugün 4.günüm, iğnelerimi kullanıyorum bakalım, ankara tüp bebekte... tedaviye başlayan arkadaşlar, umudunuzu yitirmeyin, inşallah başarıcaz bu işi :)
 

canım sanada kolay gelsın
bende bugn 10,gundeyım tedavıde
uzun protokol
ınsalah hepberaber mutlu sonucu alıp hep beraber dogururuz canım
benım bu 2,denemem ve son olur ınsallah
sızde sorun neydı:hulya:
 

bende 25 haziranda Lucrin ile başladım, şu anda 5ml birde Gonal F kullanıyorum ama dozum 325 ul, 8. iğnemi oldum. belirsiz infertile bizdeki sorun. 5 yıldır deniyoruz, 2 kere aşılama denedik olmadı. sanırım bu hafta sonu yada pazartesi toplama işlemi yapılır, hayırlısını diliyorum.
 
Kızlaaaaaaaaaaaaar bu akşam saat 23:00 te hastanede olacağım çatlatma iğnem vurulacak kısmetse perşembe günüde yumurtalar toplanacak :))
 

she canım ben de aynı durumdayım, bugün kontroldeydim, yarın sabah tekrar çağırdı doktorum, bi aksilik olmazsa cumartesi yumurtaları toplayabiliriz dedi tabi yarın bi daha görücek benimkilede toplam 8 tane ama 16-18 mm arasındalarmış ama 1-2 tanesi 14 mm dedi doktorum yarın tam belli olur.canım bizim aynı zamana gelicek o zaman kısmetse, hadi haberleşelim tekrar, Allah hepimizin yardımcısı olsun:)))
 

canım ben cumartesi 10 da hastanedeydim 11 e doğru çıktım.bakalım denk geliriz belki yarın sabah 9 da yine oaradayım kısmetse.
canım senin prosedür geçirdiğin operasyondan dolayı birkaç ilacımız farklı ben ilk d.kontrol hapı ve lucrinle başladım ve bir sonraki adetle de gonal f ye başladım canım.şuan gonalf ve menagon diye bi iğne kullanıyorum sanırım bugün son dozlarımı oldum(tabi yarınki muayene de belli olucak) belki cumartesiye yumurtaları toplayabiliriz dedi emre bey bakalım hayırlısı canım.senin de inşallah herşey yolunda gider ve hepimiz bebeklerimize kavuşuruz canım:))))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…