bende 2,deneme ve 2 sıde umut tup ulun bey
bende ılkınde ozelden yaptırdım
ama 2,de raporla yıne ulun beyın yolunu tuttum
bende ona guvenıyorum
ınsallah yavrularımızın gelmesıne vesıle olucaklar
rabbım yuzlerımıze gulsun canım
bu arada benim de dr. um emre bey:))) histeroskopimi ve rahim filmimi de yapan ceken o
arkadaşlar moralim çok bozuk sadece 3 yumurtam döllenmiş. üzüldüm ağladım tamam 24 tane ile ohss olmuştum inşallah 15 ten fazla yumurtam olmaz demiştim. şimdi çook üzüldüm. daha ilk günden 9 tane fire vermişim. yarın görüşülecekmiş durumum bir sorun olursa yarında transfer yapılabilirmiş. 4 tane 1. kalite 3. gün embriyosu ile gebe kalamadım. 1 tane ikinci gün embriyosu ile nasıl gebe kalıcam anlamadım moralim bozuk hem de çok. 20 gündür istanbulda sürünüyorum. bu sonuç için olmamalıydı mafoldumben
shecanım ne durumdasın; kaş yumoşun olmuş, hadi hayırlısı canım.ben de yavaş yavaş iğnelerin sonuna yaklaşıyorum sanırım belki haftasonu toplanır benimde yumoşlar tabi doktorum daha bişey demedi ama bugün gittim , tekrar çarşamba kontrolüm var.gonalf 225 e ek bana da menagon diye bi iğne verdi arkadan gelen minikleri diğerlerine yetiştirsin diye dedi; bakalım hepimiz için hayırlısı kızlar:)
tupbaby canım rahat olman çok güzel canım, ben de iyiyim çok şükür builçaları alırken böyle olcamı sanmıyodum ama ağrı sızım yok, öyle belirgin bi şişmem yok çok şükür şimdilik inşalllah ta olmaz:)))canım senin yumoşların toplanmasına az kaldı herhalde hadi hayırlısı kaç tane var canım??
arkadaşlar moralim çok bozuk sadece 3 yumurtam döllenmiş. üzüldüm ağladım tamam 24 tane ile ohss olmuştum inşallah 15 ten fazla yumurtam olmaz demiştim. şimdi çook üzüldüm. daha ilk günden 9 tane fire vermişim. yarın görüşülecekmiş durumum bir sorun olursa yarında transfer yapılabilirmiş. 4 tane 1. kalite 3. gün embriyosu ile gebe kalamadım. 1 tane ikinci gün embriyosu ile nasıl gebe kalıcam anlamadım moralim bozuk hem de çok. 20 gündür istanbulda sürünüyorum. bu sonuç için olmamalıydı mafoldumben
merhaba kızlar.benimde ilk denemem.1 hafta oldu iğnelere(lucrin) başlayalı.bugunde kontrole gidecem ve gonala baslıyacam.ama rahatum. denildigi gibi stres ,sinirlilik ve kılo olmadı belkıde daha baslangıcı olduğu için.inşallah hepimiz güzel sonuç alırız.
canım hadı az kalmıs tedavının bıtmesıne ıns hersey ıstedıgın gıbı olur sıra beklemeye gelıyo cok az kaldı bak bebegıne kavusmana ıns ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN dualarım sızınle :CüvCüv:a.s.[/QUOTE
A güüülüüüüüm nasılsın bebişimiz nasıl ??
Ay bilmiyorum benim hala tedavim devam ediyor biraz önce hastaneden aradılar gonal yine 225 kullanıcam dozum düşmedi yarın çatlatma yapabiliriz dediler aama telefonda kimse birşey söylemedi offf sıkıldım :gitme:
tubby benimde yumoş büyütmem uzun sürmüştü.225 oluyodum iğneyi.15 gun sürdü.boşver geç olsun güç olmasın.yavaş yavaş gelecek beişlerimiz bize.bende bugun kontrole gittim.estrofem verdi.rahimi kalınlaştırmak için.dondurulmuş emriyolarım beni bekliyo.hayırlısı haftaya salı kontrole gidicem
canımcumartesi ben de hastanedeydim karşılaşmışızdır belki ama tanışmıyoruz ya:)))sen bayağı aşamalardan geçmişsin canım.benim de rahim filmime göre tek kanalın dar ya da tıkalı olabileceğini söyledi emre bey ama filmi başka hastanede çektirmiştim.histereskopi değil de laparoskopi önerdi eğer tüp yatımıcaksak. ama biz tüpte kararlı olduğumuzu dile getirince o zaman bu işlemlere gerek yok deyip geçen ay uzun protokolle başladık.şuan ben de yumurta geliştiricilere devam ediyorum.senin de hayırlısı olsun inşallah tedavin hayırlısıyla başlar ve güzel geçer...:)))
cnm sagol, ben cmt saat 11de hastanedeydim, bi ara kontrol icin gelmistim, bu ostrofem ve ardindan progestan biraz odem yapti ben de(( simdi de divina adli bi hapa gectim, buda rahim ameliyati olanlara veya yumurtasi alinan kadinlarda tedavi amacli verilirmis, icinde oyle yazio ama emre bey bu ilacla protokole basliyoruz dedi, bu ilactan sora ignelere gecicekmisiz, ben de godes ile tanistim cuma gunu hastanede:) ne zamandir baska bir topicte yazisiyoduk denk geldik, cok seker bir insan godes, sen simdi ne asamadasin? Ignelerini mi oluyorsun? Merak ettim? Ya da bu igneler kac gun devam ediyor?
canım dondurulmuşlarlamı başladın.bende bugun dondurulmuş tedavisine başladım.ilk denemem.ohss olduğum için yumoşları dondurduk.bugun estrofem ile yola çıktık.umarım kısa sürer..
Hayırlısı olsun Veroj, hangi hastanede başladın tedaviye. Bende antalyadayım, Gelecek Tüp bebek merkezinde başladım, ilk denemem ve umarım son:)
selam arkadaşlar, bende başladım tedaviye,ilk denemem, bugün 4.günüm, iğnelerimi kullanıyorum bakalım, ankara tüp bebekte... tedaviye başlayan arkadaşlar, umudunuzu yitirmeyin, inşallah başarıcaz bu işi :)
günaydın canım.vitale kadın doğum hastanesine ali fuat dra gidiyorum.bir haftaddıor lucrini 10 ml kullanıyordum.dun kontrole gittim.bugun gonal 225 baslıyacam,lucrinide 5 ml kullanacam.senin tedavin ne aşamada.sendeki problem neydi?benmde ilk denemem ,bende ilk ve son olmasını umut ediyorum.
catdogcum, bugün yine kontrölüm vardı, 8 tane yumurtam görünüyor, 3 tanesi 11cm olmuş, herşey beklenildiği gibi dedi doktor. GonalF 325 ve 5 ünite lucrine devam. çarşamba tekrar kontrölüm var, o gün toplama işleminin ne zaman olacağını söyliyecek.
kendimi iyi hissediyorum, ağrı sızı yok maşallah, bu kadar hormon almama rağmen iyiyim, bu tuhaf mı acaba:)
sende durumlar nedir, seninde toplama işlemin bu hafta olmalı sanırım?
cnm sagol, ben cmt saat 11de hastanedeydim, bi ara kontrol icin gelmistim, bu ostrofem ve ardindan progestan biraz odem yapti ben de(( simdi de divina adli bi hapa gectim, buda rahim ameliyati olanlara veya yumurtasi alinan kadinlarda tedavi amacli verilirmis, icinde oyle yazio ama emre bey bu ilacla protokole basliyoruz dedi, bu ilactan sora ignelere gecicekmisiz, ben de godes ile tanistim cuma gunu hastanede:) ne zamandir baska bir topicte yazisiyoduk denk geldik, cok seker bir insan godes, sen simdi ne asamadasin? ignelerini mi oluyorsun? merak ettim? ya da bu igneler kac gun devam ediyor?
merhabalar Tupbaby transferin bugün olmuştur belkide hayırlısını diliyorum senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?