tupbeybı hadı bakalım canım
ınsalllah hersey guzel gecsın canım
aeo bol bol kalıtelı yumoslar cıksın ınsallah aeo
Sagol cnm bekliyoruum hala :)) karnım açıktır(geceden beri ac duruyorum :))
Merhaba cnm suan odada yatıyorum saat 10:30 da yumurtalar toplanacak :)) transferime daha var yanii :)
Merhaba cnm suan odada yatıyorum saat 10:30 da yumurtalar toplanacak :)) transferime daha var yanii :)
canım ben cumartesi 10 da hastanedeydim 11 e doğru çıktım.bakalım denk geliriz belki yarın sabah 9 da yine oaradayım kısmetse.
canım senin prosedür geçirdiğin operasyondan dolayı birkaç ilacımız farklı ben ilk d.kontrol hapı ve lucrinle başladım ve bir sonraki adetle de gonal f ye başladım canım.şuan gonalf ve menagon diye bi iğne kullanıyorum sanırım bugün son dozlarımı oldum(tabi yarınki muayene de belli olucak) belki cumartesiye yumurtaları toplayabiliriz dedi emre bey bakalım hayırlısı canım.senin de inşallah herşey yolunda gider ve hepimiz bebeklerimize kavuşuruz canım:))))
günaydın kıslar
benim d. kontrol ilacım bitti hastalanıcakmıyım acaba
bugün lucrin 8. iğnemi vurdumboshayallersmile
inşaallah herşey iyi olur
cnm benimde randevum bu cmt 10da, yarin degil maalesef.... ama bana mutlaka yaz eger cmt ye de randevu verirse emre bey sana, tanismak isterim seninle :)ben daha yolun coook basindayim..... sayili gun cabuk gecer diyorlar ama bakalim..... bu arada bu ignelerin hic yan etkisi var mi? bulanti, odem? vs....
zeynepcım canım sen ılk 6 gunmu kullandın farlıtolu
bende kulllandım ama bugun uzerınden bır altı gun daha gectı ama ılk bır haftada oluyormusuz oyuzden sende streslenme canım bekle olucaz ınsallah benımde bugun lucrınde 12,gunum canım
kız sen dogum kontrol hapı kullandım dedınya
onu ılk 6 gun lucrınle beraber mı aldın demıstım canım galıba eksık yazdım kusura bakma canım
bende 25 haziranda Lucrin ile başladım, şu anda 5ml birde Gonal F kullanıyorum ama dozum 325 ul, 8. iğnemi oldum. belirsiz infertile bizdeki sorun. 5 yıldır deniyoruz, 2 kere aşılama denedik olmadı. sanırım bu hafta sonu yada pazartesi toplama işlemi yapılır, hayırlısını diliyorum.
merhaba canım.ben gonal iğnesini vururken cok canım yanıyor.iğne zor giriyor.sende aynı problemi yaşıyormusun?hergun eczanede vuruluyorum.benm şansızlığım mıyoksa herkeste aynı mı?bu arada sen niye gonalı 325 alıyorsun.ben 225 kullanıyorumda yoksa kişiden kişiye diğişiyor mu?güzel haberlerini bekliyoruz.
canım cumartesi hastaneye gelicem kısmetse yumurta toplanması için ama aşağı uğramıcakmışım ece hanım direk yukarı hasta yatışına çıkmamı söyledi.ama inşallah başka bigün karşılaşırız; ben de tanışmak isterim tabi:))))
canım iğneler bana yan etki yapmadı yani bulantı yaptı ama o da geçti bide pek şişme de yapmadı sadece 1 kg.fazla çıkıyorum o da bunca ilaca göre çok normal.yani hiç beklediğim gibi olmadı çok şükür inşallah sana da bişey yapmaz çünkü emre bey dozu rahatsız etmicek şekilde veriyor çok şişirmiyor hemen hormonla.bu da daha iyiymiş yumurta kalitesi açısından.canım sen şimdi cumartesi hangi iğneye başlıcaksın ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?