Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

tupbeybı hadı bakalım canım
ınsalllah hersey guzel gecsın canım
aeo bol bol kalıtelı yumoslar cıksın ınsallah aeo

günaydın kıslar
benim d. kontrol ilacım bitti hastalanıcakmıyım acaba
bugün lucrin 8. iğnemi vurdumboshayallersmile
inşaallah herşey iyi olur

Merhaba cnm suan odada yatıyorum saat 10:30 da yumurtalar toplanacak :)) transferime daha var yanii :)

canım inşallah kocaman kocaman yumurtaların toplanır, tosun tosun embriyolar olarak geri dönerler sana. bol şans, Allah yardımcın olsun. hiç korkma tedavinin bana göre en basit aşamasındasın :)

Merhaba cnm suan odada yatıyorum saat 10:30 da yumurtalar toplanacak :)) transferime daha var yanii :)

canım hadi hayırlısı olsun inşallah kolay geçer, güzel güzel kaliteli yumoşaların toplanır canım.benim de kısmetse cumartesi 11:30 da toplanıcak bu akşam çatlatma iğnemi vurucam.hadi hayırlısı canım

tupbaby hayırlı olsun canım..inş. kaliteli keliteli yumoşların toplanır canım.şimdiden geçmiş olsun..

cnm benimde randevum bu cmt 10da, yarin degil maalesef.... ama bana mutlaka yaz eger cmt ye de randevu verirse emre bey sana, tanismak isterim seninle :)ben daha yolun coook basindayim..... sayili gun cabuk gecer diyorlar ama bakalim..... bu arada bu ignelerin hic yan etkisi var mi? bulanti, odem? vs....

tupbaby hayirli olsun, merakla bekliyorum, insallah kolay gecmistir hersey, ve insallah cok yumurtan toplanmistir:))))

günaydın kıslar
benim d. kontrol ilacım bitti hastalanıcakmıyım acaba
bugün lucrin 8. iğnemi vurdumboshayallersmile
inşaallah herşey iyi olur

zeynepcım canım sen ılk 6 gunmu kullandın farlıtolu
bende kulllandım ama bugun uzerınden bır altı gun daha gectı ama ılk bır haftada oluyormusuz oyuzden sende streslenme canım bekle olucaz ınsallah benımde bugun lucrınde 12,gunum canım

canım cumartesi hastaneye gelicem kısmetse yumurta toplanması için ama aşağı uğramıcakmışım ece hanım direk yukarı hasta yatışına çıkmamı söyledi.ama inşallah başka bigün karşılaşırız; ben de tanışmak isterim tabi:))))
canım iğneler bana yan etki yapmadı yani bulantı yaptı ama o da geçti bide pek şişme de yapmadı sadece 1 kg.fazla çıkıyorum o da bunca ilaca göre çok normal.yani hiç beklediğim gibi olmadı çok şükür inşallah sana da bişey yapmaz çünkü emre bey dozu rahatsız etmicek şekilde veriyor çok şişirmiyor hemen hormonla.bu da daha iyiymiş yumurta kalitesi açısından.canım sen şimdi cumartesi hangi iğneye başlıcaksın ....

canım farlıtolu neyse ben kullanmadım lucrin kullanıyorum

kız sen dogum kontrol hapı kullandım dedınya
onu ılk 6 gun lucrınle beraber mı aldın demıstım canım galıba eksık yazdım kusura bakma canım

kız sen dogum kontrol hapı kullandım dedınya
onu ılk 6 gun lucrınle beraber mı aldın demıstım canım galıba eksık yazdım kusura bakma canım

evet kullandım d kontrol
ama ilk 6 günü değil son 6 günü kullandım şimdi hap bitti iğneye devam ediyorum doktorum kesme adet olana kadar kullan adet olunca bana telk aç dedi adetimi bekliyorum
dr bana hap bitince 3 gün sonra hastalanırsın dedi ama benim adet tarihim 1 hafta sonra

merhaba canım.ben gonal iğnesini vururken cok canım yanıyor.iğne zor giriyor.sende aynı problemi yaşıyormusun?hergun eczanede vuruluyorum.benm şansızlığım mıyoksa herkeste aynı mı?bu arada sen niye gonalı 325 alıyorsun.ben 225 kullanıyorumda yoksa kişiden kişiye diğişiyor mu?güzel haberlerini bekliyoruz.

canım o kişiden kişiye değişiyor hormonlara bağlı

Kızlaaaar ben geldim hihoyyyt
Gayet iyiyim :)) sadece sızı şeklinde batmalar oluyor :sm_cool:
Hiç korkmadım zaten güle oynaya girdim çıktım az çok tahmin etmiştim basit bir işlem olduğunu
16 tane yumoş toplamışlar iyi dilekleriniz çok teşekkür ederim :))) Darısı bekleyenlerin başına :lepi:
ben akşam tekrar girerim

cnm emre bey gecen cmt gunu divina diye bi hapa baslatti beni, icinde 11 adet beyaz ve 11 adet mavi hap var, 11 adet beyazla basla dedi, sali gunu beyazlar bitecek, crs da mavilere baslayacagim ama emre bey mavileri 11 gunden daha kisa surede kesicekmis, daha sora da lucrine igneye gecicem, yani benim bi 10 gun fln var onumde daha ignelere gecmeme, bir de her 2 popoma bant yapistirdi su gecirmez climara forte adi flasterin, bu hap ve flasterin amaci rahim ici duvarin kalinlasmasini saglamakmis, bu cmt de o yuzden check etmek icin cagirdi, muayene de gerekli gorurse bantlari yenileyecekmis, bakalim....yumurta toplama islemi ameliyathanede mi oluyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…