Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

superrrrrrr!!!!!!!!!!!!!! masallah:)))) peki ameliyathanede mi oldun? nerde yaptilar islemi?

ayyyyyyyy masallah yaaaaaaaaaa
cok guzel ınsallah hersey guzel gelısecek canım
hadı bakalım sen sımdı dınlen canım
alahım ınsalah hepsı ıyı kalıtededır ve dollenırler canım
guzel guzel embrıyo olur

Merhaba arkadaşlar,
Bugün ilk iğnemi birazdan vuracağım.Hemşire 6 da yap dedi öyle yapacağmç ben de.150 ml. ile başlayacağım.Umarım hepimiz buradan güzel haberler veririz...

Merhaba arkadaşlar,
Bugün ilk iğnemi birazdan vuracağım.Hemşire 6 da yap dedi öyle yapacağmç ben de.150 ml. ile başlayacağım.Umarım hepimiz buradan güzel haberler veririz...

selam seninle aynı anda başlamışız benim de dün ilk iğnem yapıldı ben de 6da ilk kez iğne vurucam,uzun protokollle başladık sorun olmazsa 10 ağustos gibi transver olurmuş,yani ramazana 1kala....

Sizin uzun protokol sanırım.Benimki kısa.Sizden yaklaşık 10 gün erken olur benim transferim sanırım.Heyecanlı bir süreç başlıyor:)

hayırlısı olsun ikimiz içinde inşallah,güzel haberler alıp vermek dileğiyle,kolay gelsin...

Veroj bende Gonalfi eczanede vurduruyorum, acıdığından değil, iğnenin ucu diğerine göre (Lucrin) daha küt, batıramıyorum. Gonalf i 325 dozda alıyorum, doktorum öyle uygun gördü, belkide yaşla ilgilidir, ben 35 yaşındayım, ama yaşına göre yumurta rezervin iyi demişti. bilmiyorum, kişiye göre değişiyor bu ilaçların oranı. Ben takılmıyorum böyle şeylere, doktoruma güveniyorum, sende çok takılma derim, herşeyi de b ilmiyelim öyle diğilmi:) çok bilgi insanı edirgin ediyor bir yerde bilmiyorumkismile

ohh geçmiş olsun, hadi hayırlsı, çoğu gitti azı kaldı. artık bekleyip dua edeceğiz.

canım hadı gozun aydın hayırlı olsun o yumoslar bebıs olarak donsunler ıns tranferın ne zaman az kaldı bak ıns sırada sen varsın:CüvCüv:a.s.

tüpbaby hayırlısıyla inş.en iyi kalite döllenirler canım.
herşeyşn kolay rahat olsun bebişlerine sağlıkla kavuşursun dilerim.seni yüksek moralli görmek çok güzel bende seviniyorum kaydirigubbakcemile5
yeni iğnelere başlayan arkadaşlarada allah hepinizin emeklerinin karşılığını versin opuyorumnanaktan

kızlar oylemı bende dıyorum kımse yazı yazmamıs
tupbeby transferın nezaman canım
bellı oldumu

ben cumartesı adet oldum bugun menegona baslıyorum

kızlar, doktorum aradı, 9 tane embriyom varmış, 2. gün transfer edelim diyor. Bana erken gibi geldi, en azından 3. gün transfer edilmesi daha iyi değil mi? 2 tane yerleştirecekler, 7 tanesinide donduracaklar. 2. gün transfer ile ilgili bilgisi olan var mı?

shecım
canım bence 3,gun ıste canım
enazından 1 gun daha gelısmını gorsunler canım

tupbeymı ayyyyy cok sevındım yaaaaaa
senın kac yumos var kacı dollendı sen ozaman 5,gun transferı olucasın dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…