Kızlaaaar ben geldim hihoyyyt
Gayet iyiyim :)) sadece sızı şeklinde batmalar oluyor :sm_cool:
Hiç korkmadım zaten güle oynaya girdim çıktım az çok tahmin etmiştim basit bir işlem olduğunu
16 tane yumoş toplamışlar iyi dilekleriniz çok teşekkür ederim :))) Darısı bekleyenlerin başına :lepi:
ben akşam tekrar girerim
Merhaba arkadaşlar,
Bugün ilk iğnemi birazdan vuracağım.Hemşire 6 da yap dedi öyle yapacağmç ben de.150 ml. ile başlayacağım.Umarım hepimiz buradan güzel haberler veririz...
merhaba canım.ben gonal iğnesini vururken cok canım yanıyor.iğne zor giriyor.sende aynı problemi yaşıyormusun?hergun eczanede vuruluyorum.benm şansızlığım mıyoksa herkeste aynı mı?bu arada sen niye gonalı 325 alıyorsun.ben 225 kullanıyorumda yoksa kişiden kişiye diğişiyor mu?güzel haberlerini bekliyoruz.
Hiç korkmadım zaten güle oynaya girdim çıktım az çok tahmin etmiştim basit bir işlem olduğunu
16 tane yumoş toplamışlar iyi dilekleriniz çok teşekkür ederim :))) Darısı bekleyenlerin başına :lepi:
ben akşam tekrar girerim
ben akşam tekrar girerim
Kızlar yazılarımız silinmiş(
evet bende ne oldu diyorum. neyse düzeltirler helhalde
Neredeyse 1 aydır düzeltemediler siteyi :enbuyukkk:
kızlar oylemı bende dıyorum kımse yazı yazmamıs
tupbeby transferın nezaman canım
bellı oldumu
ben cumartesı adet oldum bugun menegona baslıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?