Temmuz dogum yapacak anneler kılo takıbı

kumruderin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
138
10
28
35
İstanbul
Daha once bu konuyla ilgili forum vardı ama takıp edılmemeye basladı bende yenı grup acalım her hafta pazartesı gunu kılolarımızı yazıp takıbe baslayalım istedim .evt yazmaya baslayalım hamıle kalmadan once 62 kıloydum sımdı 28 haftalık hamıleyım kılom 70 oldu :))

aayyyyy iyi olmuş bu konu,diğeri uzun zamandır takip edilemiyordu,ben de meraklardayım kim ne kadar kilo aldı :)) ben 29. haftadayım 7 kilo aldım şimdilik..

Daha once bu konuyla ilgili forum vardı ama takıp edılmemeye basladı bende yenı grup acalım her hafta pazartesı gunu kılolarımızı yazıp takıbe baslayalım istedim .evt yazmaya baslayalım hamıle kalmadan once 62 kıloydum sımdı 28 haftalık hamıleyım kılom 70 oldu :))[/ $Adsýz.webp $Adsýz.webp

Canim 81 kilo ile hamile kaldım 24. Hafta 78.1

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

81 kilo ile hamile kaldım 30. Hafta 81.8

Canim listeyi ilk sayfada ilk iletinde paylasirsan hem senin içın kolay olur hemde takip edenler içın daha kullanışlı olur. ;)

Daha once bu konuyla ilgili forum vardı ama takıp edılmemeye basladı bende yenı grup acalım her hafta pazartesı gunu kılolarımızı yazıp takıbe baslayalım istedim .evt yazmaya baslayalım hamıle kalmadan once 62 kıloydum sımdı 28 haftalık hamıleyım kılom 70 oldu :))

Canim listeyi ilk sayfada ilk iletinde paylasirsan hem senin içın kolay olur hemde takip edenler içın daha kullanışlı olur. ;)

Uyarıyı dıkkate alıcam :))

Selam hanımlar bende 60la başladım şimdi 68 kiloyum bebeğim kız 30haftadayım herkese sağlıkı doğumlar dilerim

30 haftalık kızım olacak 112 kilo ile hamile kaldım şu an 108 kiloyum.

Back
X