Temmuz Gebeleri !

Kislar doktordan geldim .doktor kalp atışı var dedi ama dinletmedi. 4.8 mm boyu 6+4 haftaligim ultrasonda 6+1 çıktı.bağlantılarla benimde başım dertte ben soğuk şu ve soğuk meyve yiyorum . Birde mentollu şeker sürekli ağzımda.

evet canım yaa imreniyorum şöyle midesi bulanmayan ağrısı olmayan hamilelere diken üstündeyiz yatıyorum kaç gündür çok şükür leke de yok artık benim bebişimin kalp atışlarıda 162 teyzesi yaa maşallahh maşallahh bebeklerimize :))

kızlar doktor bebek gorundukten sonra keseyı ölçmeyi bırakıyor sadece bebegın bastan popaya ölçüsünü alıyor.:)ayrıca o yuz gıbı görünen sey bebegı besleyen yolk kesesi:) ınsallah sızede nasıp olur..Rabbım meleklerımızı bıze bagıslasın

Slm kizlar benmde bulantilarim basladi herseyden tiksiniyorum sudan bile bide ayaklarim sisiyo simdiden ama cok sukur yinede bu belirtiler olmasa hamile oldugumuzun farkinda olmazdik dimi kiyafetleri olmamaya baslayanlar varmi aramizda benim daha kilomda bi degisiklik yok ama yine de pantolonumun dugmesini ilikleyemiyorum :)

Slm kizlar benmde bulantilarim basladi herseyden tiksiniyorum sudan bile bide ayaklarim sisiyo simdiden ama cok sukur yinede bu belirtiler olmasa hamile oldugumuzun farkinda olmazdik dimi kiyafetleri olmamaya baslayanlar varmi aramizda benim daha kilomda bi degisiklik yok ama yine de pantolonumun dugmesini ilikleyemiyorum :)

ya ben de pantolon düğmelrinde sıkıntı yaşıyorum ya qama şimdi değil de 3 aydan sonra alcam kendimede bebeğime kıyafet

Ben de aranıza katıldığımı öğrenmiş bulunmaktayım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Allahım inşallah hepimizi hayırlısı ile bebeklerimize kavuşturur.

Ben de aranıza katıldığımı öğrenmiş bulunmaktayım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Allahım inşallah hepimizi hayırlısı ile bebeklerimize kavuşturur.

sizde hoşgeldiniz aramıza.gözünüzaydın Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

ah canım ben 1 haftadır mide bulantısı ve kusma ile geçiriyorum hayatımı.alllah yardımcın olsun ben yemek dahi yiyemiyorum 3 kilo vermişim 1 haftada.allahtan yemek yiyosun.dikkat et tuzlu şeyler yeme ödem yapar diyorlar.

bende 2 kılo verdım bulantılardan.dar gelen pantolonlarım simdi daha rahat oluyor.

Birşey sorcam, oruc tutuyor musunuz? Ben bugüne kadar tuttum ama halsizlik, susuzlukla, gittikçe artan bulantilarla basım dertte. Yarın tutmak konusunda kararsızım. Siz ne yapıyorsunuz?

slm arkadaşlar ben de hamileyimmm:) çok mutluyum ..5 yaşında bir oğlum var.. o da kardeşi olacak diye seviniyor.:)yaklaşık 1 senedir ikinciyi istiyorduk..nasip temmuz ayınaymış..hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Birşey sorcam, oruc tutuyor musunuz? Ben bugüne kadar tuttum ama halsizlik, susuzlukla, gittikçe artan bulantilarla basım dertte. Yarın tutmak konusunda kararsızım. Siz ne yapıyorsunuz?

ben bu ramazan hiç tutmadım.zaten sürekli çıkarıyorum tutamam yani.vücudun susuz kalmaması lazımmış zaten hamilelerin tutması zorunlu değil.yine de siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…