geçmiş olsun çigdemcim yürekler agızda bebeklerımızden haberler beklıyoruz ....herkes gibi şöyle güle oynaya hamilelik gecıremeyecek mıyız ?dikkat et kendıne aman aman ıyı bak canım yorma bunyeyı bol bol yat uyu dınlen...Rabbim melegini sana bagıslasın........
Slm kizlar benmde bulantilarim basladi herseyden tiksiniyorum sudan bile bide ayaklarim sisiyo simdiden ama cok sukur yinede bu belirtiler olmasa hamile oldugumuzun farkinda olmazdik dimi kiyafetleri olmamaya baslayanlar varmi aramizda benim daha kilomda bi degisiklik yok ama yine de pantolonumun dugmesini ilikleyemiyorum :)
Ben de aranıza katıldığımı öğrenmiş bulunmaktayım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Allahım inşallah hepimizi hayırlısı ile bebeklerimize kavuşturur.
Slm kizlar benmde bulantilarim basladi herseyden tiksiniyorum sudan bile bide ayaklarim sisiyo simdiden ama cok sukur yinede bu belirtiler olmasa hamile oldugumuzun farkinda olmazdik dimi kiyafetleri olmamaya baslayanlar varmi aramizda benim daha kilomda bi degisiklik yok ama yine de pantolonumun dugmesini ilikleyemiyorum :)
Birşey sorcam, oruc tutuyor musunuz? Ben bugüne kadar tuttum ama halsizlik, susuzlukla, gittikçe artan bulantilarla basım dertte. Yarın tutmak konusunda kararsızım. Siz ne yapıyorsunuz?
Birşey sorcam, oruc tutuyor musunuz? Ben bugüne kadar tuttum ama halsizlik, susuzlukla, gittikçe artan bulantilarla basım dertte. Yarın tutmak konusunda kararsızım. Siz ne yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?